• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar doktor bana 2gün sonra yıkanabilirsin dedi. Yarın yıkanayım mı sizce? Banyo tecrübeleriniz nedir? o_O
Ben ilk banyomda çok zorlanmıştım özellikle saçlarımı yıkarken.
Kocam yardım etti sağosun tek başına biraz zor çünkü kollar tam kalkmıyor

bişi kalmadı canım valla.ne zaman gitceksin hastaneye tahliller için belli mi?
Walla bişi kalmadı ya bugün de bitti kaldı 3 :halay: yarın anestezi doktorunu arayıp randevu alcakmışım canım bakalım belki hemen gel der belki de salı günü gel der :eek:

Merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir fırsat buldukça okuyorum. Yaklaşık 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Doktorum taktiği korseyi 1ay takmami istedi. 1aydan sonrada yeni bir korse istersem alabilecegimi söyledi. Su an taktigim korse önden bandajli ve askiları cirtcirtli. Yani kıyafetlerden çok belli oluyor ve çalıştığım için sorun yaşıyorum. Mevcut korseye 180lira para verdim ve ikinci bir korseye benzer bir parayi tekrar vermek istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir sutyen ya da korse var mı?

ya biz hiç ayrılmadık o yüzden bunalıma girsin istemiyorum biraz hassas bir çocuk helede ben konusında o yüzden kıyamıyorum. Acaba ben bir otele mi yerleşssem hahahahh:eek:
Sakin büyütme gözünde cocuk olayini.onlar ķüçük biz anlamaz diyoruz ama azda olsa anliyorlar.benimki 2yasinda bile degil ilk 2 3 gun esim vardi sonra araliklarla hep yalnizdim oglumla. 3 4 gun kucak cok fazla istedi ben uff oldu falan dedim :KK45:tabi arada bir tekme yemedim diil:deli::KK53: sonradan kucak istememeye basladi.seninki anliyabilecegi yasta anne hasta oldu dersen anlar eminim

Kızlar doktor bana 2gün sonra yıkanabilirsin dedi. Yarın yıkanayım mı sizce? Banyo tecrübeleriniz nedir? o_O
Dr. Öyle dediyse sorun olmaz canim bende 4.gunu banyo yapmistim sargim bantim falanda yoktu.saclarin icin yardim alman gerekir ama kollarini rahat kullanamadigin icin.hem dusunu alinca cok rahatlarsin

Merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir fırsat buldukça okuyorum. Yaklaşık 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Doktorum taktiği korseyi 1ay takmami istedi. 1aydan sonrada yeni bir korse istersem alabilecegimi söyledi. Su an taktigim korse önden bandajli ve askiları cirtcirtli. Yani kıyafetlerden çok belli oluyor ve çalıştığım için sorun yaşıyorum. Mevcut korseye 180lira para verdim ve ikinci bir korseye benzer bir parayi tekrar vermek istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir sutyen ya da korse var mı?
Merhaba gecmis olsun. Genelde 1 1bucuk aydan sonra ameliyat sütyeni birakiliyor sizin ayri bir durumunuzmu var? Ben kullanmadim ama ayyildizin ameliyat sonrasi sütyenleri var.burada cok fazla duymustum fiyatida 70 civariydi yanlis hatirlamiyorsam

Merhaba gecmis olsun. Genelde 1 1bucuk aydan sonra ameliyat sütyeni birakiliyor sizin ayri bir durumunuzmu var? Ben kullanmadim ama ayyildizin ameliyat sonrasi sütyenleri var.burada cok fazla duymustum fiyatida 70 civariydi yanlis hatirlamiyorsam
Meme büyütme ameliyatından başka bir operasyon geçirmedim. Su anda da herşey normal seyrinde gidiyor, bir problem yaşamadım. Doktorum fazla garantici olduğundan bu şekilde istiyor sanirim

Hahahaa iş başa düşünce aynı şeyleri keşfediyoruz. Aynen ben de ayağımı bir yere taktırıp kuvvet alıyorum. Sürgülü kapıları ayağımla açıyorum. Salon koltuklarında yatıyorum. Yani aslında çok sefil haldeyimmmm. :kızgın::KK53::KK70::KK70::KK70:
Demokraside çare tükenmeeeez:halay:aynı şeyleri yapıyormuşyz belli ki....eee yanonda kimsr kalmayınca değişik çareler üretiyosun,helede amaliyattan çıkıp eve gelsiğimde kaynatam kapıyı çaldı bende daha yeni eve adım atmışım,hemen odaya kaçıp kedi kıyruğuna takılmış teneke gibii duran direnlerimi hırkamın içine koynuma doğru ittirmiştim:halay:babam görünce neyin var kızım diyincee hiiiiiç baba karnım ağrıyo üşütmüşüm ankaralarda su torbası koydum demiştim:KK45:içimden kıs kıs gülüyordum:confused::KK71:

Demokraside çare tükenmeeeez:halay:aynı şeyleri yapıyormuşyz belli ki....eee yanonda kimsr kalmayınca değişik çareler üretiyosun,helede amaliyattan çıkıp eve gelsiğimde kaynatam kapıyı çaldı bende daha yeni eve adım atmışım,hemen odaya kaçıp kedi kıyruğuna takılmış teneke gibii duran direnlerimi hırkamın içine koynuma doğru ittirmiştim:halay:babam görünce neyin var kızım diyincee hiiiiiç baba karnım ağrıyo üşütmüşüm ankaralarda su torbası koydum demiştim:KK45:içimden kıs kıs gülüyordum:confused::KK71:
Ahahahaa.

Back
X