• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yasmin2468 yasmin2468 canim naptin ciktin mi ameliyattan nasılsın ?
Kızlar ben saat 5 gibi çıktım ameliyattan su anda iyiyim ama çıktığından su ana kadar çok agrim oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Simdi bir ağrı kesici daha yaptılar iyiyim. Biliyorsunuz ben çok büyük istemiyordum amasanki küçük olmuş gibi bilmiyorum tabi sargı ile sarildigindanmi öyle duruyor bu bandaji çıkarınca pirtlayacaklar dimi dışarı.

Kızlar ben saat 5 gibi çıktım ameliyattan su anda iyiyim ama çıktığından su ana kadar çok agrim oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Simdi bir ağrı kesici daha yaptılar iyiyim. Biliyorsunuz ben çok büyük istemiyordum amasanki küçük olmuş gibi bilmiyorum tabi sargı ile sarildigindanmi öyle duruyor bu bandaji çıkarınca pirtlayacaklar dimi dışarı.
Canım benimmmm. Geçmiş olsun. Çok sevindim sağlıkla çıkmana. Kas altı yada dual mi oldu. Bende çıkınca şaşırdım minnacık göründü gözüme. Ama kas sıkıştırıyor onu şu an hergün fırlıyor merak etme. Cilt esneyecek kas esneyecek merak etme. Kaç cc ki?

Gozun aydin.hayirlisiyla bitti ameliyatin.merak etme simdi kucuk gorunurler gozune .sarginin da etkusi var.memeler biraz esnesin bak sen ozaman

Kac cc buarada

hadi cok şükür sende kavuştun cicislere. gule gule kullan canim :) kac cc ?

Hmm anladim bitane daha vardi count... Devamini hatirlayamadim simdi onuda sordum eczaneye demin ikiside ayni icerikli aralarinda cok bir fark yok dedi. Insallah daha cok iyilesirr:)
Scarex için eczanede çalışan arkadaşm çok iyi olduğunu soyledi iz için...durmak yok yola.devam :)))

Yarın ilk kontrolüm var. Ameliyat sonrası 80b sütyen taktı dr. Şu an deli gibi sıkıyor. Üst tarafı meme ucumu ancak örtüyor. Acaba kğçük mü taktı? Değiştirir mi dersiniz. Ağrı sızı yok bu sütyen uyutmuyor beni. Lastik izleri fena oldu.

Yarın ilk kontrolüm var. Ameliyat sonrası 80b sütyen taktı dr. Şu an deli gibi sıkıyor. Üst tarafı meme ucumu ancak örtüyor. Acaba kğçük mü taktı? Değiştirir mi dersiniz. Ağrı sızı yok bu sütyen uyutmuyor beni. Lastik izleri fena oldu.
Ust sıkan lastik kısımlarına bide dikis kısımlarına genis pamuk koy rahatlarsin ben hala öyle yappiyorum özellikle dikis kısmına

Hayirli ugurlu olsunnnnn hosgeldinnn :) yok yok kucuk degildir ilk 1 hafta kucuk gibi gozukuyor sonra genisliyor yayılıyor

hayırlı olsun canım çok şükür birtane daha mutlu son. güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullan inşllh kuzın naapmış bu arada merak ettim ufaklığı

Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar versin.güzel memeli günlerin olsun ağrısız sızısız

Memeliler memesizlerr Günaydinn :D ya ilkkez uyurken sırtımdakı yastıklardan assağıya kaya kaya sabah uyandigimda kendimi dümdüz uyurken buldum yaa aklım cikti bisey oldumu diye nasıl ağrı girmisti bıçak batmalari cogalmisti sabah. Vucudumda artk acıdı bana düz bi uyku cektirdi :D:anne:

Memeliler memesizlerr Günaydinn :KK70: ya ilkkez uyurken sırtımdakı yastıklardan assağıya kaya kaya sabah uyandigimda kendimi dümdüz uyurken buldum yaa aklım cikti bisey oldumu diye nasıl ağrı girmisti bıçak batmalari cogalmisti sabah. Vucudumda artk acıdı bana düz bi uyku cektirdi :KK70::anne:
Sanada günaydın canım

Memeliler memesizlerr Günaydinn :KK70: ya ilkkez uyurken sırtımdakı yastıklardan assağıya kaya kaya sabah uyandigimda kendimi dümdüz uyurken buldum yaa aklım cikti bisey oldumu diye nasıl ağrı girmisti bıçak batmalari cogalmisti sabah. Vucudumda artk acıdı bana düz bi uyku cektirdi :KK70::anne:
Günaydınnnn. Sabah panik içinde uyanıyorum bende :) her uyandığımda sakın bunlar memiklerim rüya olmasın diye ilk onları yokluyorum. Şu son 4. Günde yaşadıklarım rüya gibi geliyor. Ama gerçek olduğunu görünce çok mutlu oluyorum.

Günaydınnnn. Sabah panik içinde uyanıyorum bende :) her uyandığımda sakın bunlar memiklerim rüya olmasın diye ilk onları yokluyorum. Şu son 4. Günde yaşadıklarım rüya gibi geliyor. Ama gerçek olduğunu görünce çok mutlu oluyorum.
Ne güzeeeeel ne mutluuuuuu.:nazar:

Canım benimmmm. Geçmiş olsun. Çok sevindim sağlıkla çıkmana. Kas altı yada dual mi oldu. Bende çıkınca şaşırdım minnacık göründü gözüme. Ama kas sıkıştırıyor onu şu an hergün fırlıyor merak etme. Cilt esneyecek kas esneyecek merak etme. Kaç cc ki?
260 cc sanırım.

Back
X