Kızlar bugün 4. Günüm. Kontrole gittim. Bu sütyeni 10 gün daha kullanacağımı sonra istediğim sütyene geçebileceğimi söyledi. Bu akşama da Alsancaktayım konsere gidiyorum. Ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar motive olup o kadar çabuk iyileşiyorsunuz. Bu kesin...
Bende senin gibiydim amaliyatın ertesi günü memlekete dönerken lokantalarda yemek yedik,ben alışveriş yaptım direnlerimide poşete koyup önümde çaktırmadan taşıyodum

Biraz yürüyüşüm amaliyat etkisi ile komikti paytak paytak yürüyordum,yani amaliyata girerken eşim arkadaşım panikti ben ias soğuk kanlı,heyecanlı,ve hep gülüyordum

sanırsın onlar amaliyat olucak,amaliyattan uyanınca da yine glüyordum ne demek yılların hasretliği vardı göğsümde o güne kadar ağırlık hissetmemiştşm ve uyandığımda ağırlık vardı bu bile mutlu ediyordu sanki uyandığımda yeniden doğmuş gibiydim keşke yıllar önce olaymışım dedim ben bu hayalleri kurarken
Doktorum Volkan Tayfur geldi ve ilk soru:"kaç cc taktınız?"
Doktor:"415cc taktım ve çok başarılı bir amaliyat geçirdiniz"dedi.
Ben o an duygulandım doktoru görünce ağladım

sonra mutlu mutlu odama alındım.
Kızlar korkmayın pozitif olun evrene negatif düşünce yaymayın,gözünü kapatıyorsun uyandığında 2 meeeeee

olduğum en güzel amaliyattı değdi...şuan keyfini sürüyorum arada dekolteler filan kadınlığımı sapına kadar hissediyorum