- 20 Ekim 2010
- 157
- 203
- 103
Evt yuvarlak kas altı ve yağ enjeksiyonugeçmiş olsundrenler biraz eziyet oluyo maalesef.çıkınca çok rahatlıcaksın.eğer minyonsan 260 cc bence çok doğal olmuştur
yuvarlak mı takıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt yuvarlak kas altı ve yağ enjeksiyonugeçmiş olsundrenler biraz eziyet oluyo maalesef.çıkınca çok rahatlıcaksın.eğer minyonsan 260 cc bence çok doğal olmuştur
yuvarlak mı takıldı?
390 cc baya iyi ama 260 cc nedir yahu acaba küçük istiyorum dedigim için mi ama çok minyon bir yapım var gerçi vallahi bilmiyorum henüz acmadim hastanede bir kere açtım görünce küçükmüs dedim daha da bakmadim vallahi.Hadi hayırlı olsun. Benim de ilk gün moralim bozulmuştu 390 cc yi nereme taktı hani neresinde bu cc ler demiştim. Ama güneş gibi açıyor memeler gün geçtikçe. ![]()
kuzum nasılsın?? Zamanla daha iyi olcaksın moralini bozma sakın. Ben de bugün komşunun 2 aylık torunu vardı onu tuttum, kucağıma verdiler seviyim diye. Gitti kollarım meme kaslarım. Aman ağır bişi kaldırmayın kızlar ben ettim siz etmeyinEvt yuvarlak kas altı ve yağ enjeksiyonu
Sağol canım benim..Hoşgeldin geçmiş olsun
İlk görüntü yanıltır çünkü çoookkkk değişecek güzelleşecekSabır dolu güzel günler diliyorum sana
![]()
Canım cc ye takılma herkes de her cc aynı olmaz sana takılan bana küçük gelir ama sende devasal durur...birde şuan memenize takılmayın çünkü görüntü yapay memeye benziyor....şişme bebek gibi hissetmiştim kendimi390 cc baya iyi ama 260 cc nedir yahu acaba küçük istiyorum dedigim için mi ama çok minyon bir yapım var gerçi vallahi bilmiyorum henüz acmadim hastanede bir kere açtım görünce küçükmüs dedim daha da bakmadim vallahi.
Hayırlı uğurlu olsun Canım :)Kızlar simdi eve geldim yatagima girdim agrim yok diyemem özellikle direnler beni mahvetti. Birde cok merak ediyorum memeisleri açıp baktım hastanede bana biraz küçük geldi ama zaten minik olduğum için sanırım 260 cc takılmış kutusundan gördüm doktorun sabah gelemedi ama perşembe direnlerim için gidicem. Yani durum bundan ibaret. Benim resimlerim yoktu bilmiyorum nasıl konucagini ama bugün çekip koyucam. Çak tatlisiniz beni merak etmeniz çok hoşuma gittiBetus123 @Khaleesi_
Cyndyrella
2 aylık Bebek bile Zor taşınıyorsa, ben 2,5 yaşındaki kızımı ne Zaman taşıyabileceğim çok merak ediyorumkuzum nasılsın?? Zamanla daha iyi olcaksın moralini bozma sakın. Ben de bugün komşunun 2 aylık torunu vardı onu tuttum, kucağıma verdiler seviyim diye. Gitti kollarım meme kaslarım. Aman ağır bişi kaldırmayın kızlar ben ettim siz etmeyin
Kucağa almicaz bir sure orası kesin...2 aylık Bebek bile Zor taşınıyorsa, ben 2,5 yaşındaki kızımı ne Zaman taşıyabileceğim çok merak ediyorum![]()
Evt haklisin hic yoktan iyidir tabi neydi ne oldu....Canım cc ye takılma herkes de her cc aynı olmaz sana takılan bana küçük gelir ama sende devasal durur...birde şuan memenize takılmayın çünkü görüntü yapay memeye benziyor....şişme bebek gibi hissetmiştim kendimiama şuan 2.5 ay oldu ve ilk haline höre daha büyü k gibi kaslar kendini salınca meme de kendini koyverdi
zaman herşeyin ilacı 100 gün olmasını bekleyin gerçek görüntü içn
![]()
Kız delimisin sen yahu 2 aylik bebegi kucaga almakta nedir cesaret hapımı yuttun canisi senkuzum nasılsın?? Zamanla daha iyi olcaksın moralini bozma sakın. Ben de bugün komşunun 2 aylık torunu vardı onu tuttum, kucağıma verdiler seviyim diye. Gitti kollarım meme kaslarım. Aman ağır bişi kaldırmayın kızlar ben ettim siz etmeyin
Fotoğraflarını mı sildin canım ?3.gün fotomu paylaşıyorum.
Ramazan nedeniyle kapattım yaa. Bir ay sonra yeni hallerini koyarım canım.Fotoğraflarını mı sildin canım ?
Ramazan dolayısıyla tükkanımız kapalıdır efenimRamazan nedeniyle kapattım yaa. Bir ay sonra yeni hallerini koyarım canım.![]()
Ahahahaaa aynen. Ramazan dolayısıyla kapalıyız!Ramazan dolayısıyla tükkanımız kapalıdır efenim![]()
![]()
Canim ilk 1 ay hareket kısıtlığın var yani ben hala kaplunbağa gibiyim kollarımı hareket ettirirken. Misafirlikte uslu uslu oturursan kimsecikler bisey anlamazAmeliyat olduğumuz anlaşılmasın die yapılması gereken bişeyler var mıdır acabaameliyattan 10 gün sonra misafirliğe gitmeyi düşünüorum da
![]()
Baska kapıyaAhahahaaa aynen. Ramazan dolayısıyla kapalıyız!
Merhaba ben 4gün önce Fahri Mola'ya ameliyat oldum. Çok çok çok memnunum. Kredi kartına 6 taksit yaptırdım. Sadece 2 banka kartına yapıyorlar. Biri bonus diğerini hatırlamıyorum. Dikleştirmeyi bilmiyorum. Büyütme 7 binMerhaba arkadaşlar ne zamandir bekliyorum estetikle için bu ay sonunda olmak istiyorum artık. Bu süreçte ufuk bilkaya burun için muayeneye gittim ama biraz soğuk buldum kendisini.bir yakınım da burun estetiği oldu ona ama çok memnun değil sonuçtan. Ben burun ve göğüs estetiğini bir arada yaptırmak istiyorum olmusken. İzmir de fahri mola ve cenk tokat çok duyuyorum.onlara ameliyat olanlar varsa bilgi verebilirler mi?benim büyük ihtimal diklestirme ve büyütme olacak.fiyatlar nasıl? Kredi kartı geçiyor mu?