• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok oyle bi batma degil kemik batmasi gibi yukardan yukardan nefesimi kesiyor . kaslarmı kayniyor acep bilmiyorumki. Kız bende oturarak uyuyorm artk gece arkamdaki yastiklardan kaya kaya düz uyumusum sabah gozumu actim cama bakcagima tavana bakiyorum tövbebismillaaahhhh imdaaattt dedim helpp meee dedim :KK70: bugun 19.günnn
ya ben çok yastıkla yatamadım hiç.oturarak bi denedim mükün olmadı uyumam.1 tane yastık koydum kendi yastığımın altına öyle yattım.gece kaydığına göre artık demek ki vücut oturarak uyumak istemio :KK39: pozisyon değişikliğine gitmen lazım :KK70:
Yaaa inşallah balım inşallah bugün çıkışta haber veririm mutlakaa bide selamını da sölerimmm :anne:
korkma korkma çok güzel olcak :KK200: bakalım ne zaman alcak ameliyata.başka ameliyatı da varsa yarın sabahtan alır inş.gerçi bana şu cümleyi kurmuştu.burun ameliyatından sonra meme ameliyatı yapmayı seviyorum meme ameliyatı beni dinlendiriyo :KK70:değişik bi dinlenme şekli dedim kendi kendime :KK70:

Ay ben heyecan yaptim yanlis yazdim :KK70: vay be cidden gunler cok cabuk geciyor ben daha ameliyt olmadan diyodum sana sen am.oldugunda ben 20 gunluk olucam iyilesicem diyodum taaa o zaman eyyy gidi günlerr bee yaşlanıyoruz ahh ahh daha dün gibi aklımda:KK14::KK71:
Aynennn benimde aklımda walla dün gibi betüş çok güzel olcak dayan nolur bak geçicek diodum senin geçti benim kaldı :KK70:

Kızlar canimsiniz sagolun gerçekten ama bu agridan yatmanin ihtimali yok birde sırt ağrısı çabası ayyy vallahi yarin direnler çıkınca rahatlarim diye umuyorum sadece.
Sırt ağrıların için sürekli evde kısa kısa yürüyüşler yap çok iyi geliyor
Drenler çıkınca kuş gibi rahatlarsın

Heyecan var mı heyacan:rolleyes:
Ya heyecan basmaya başladı walla yalan yok ama önümde sizler olduğunuz için çok güzel bi heyecan yani gözümü kapatıcam bi açıcam hooop 2 füze olmuş birde tabi hem senin hemde istanbullondra istanbullondra aynı ölçüler olunca önümdeki örnekler süper yani :KK68: sizinkiler gibi durursa bide ooohh keyfime bak

ya ben çok yastıkla yatamadım hiç.oturarak bi denedim mükün olmadı uyumam.1 tane yastık koydum kendi yastığımın altına öyle yattım.gece kaydığına göre artık demek ki vücut oturarak uyumak istemio :KK39: pozisyon değişikliğine gitmen lazım :KK70:

korkma korkma çok güzel olcak :KK200: bakalım ne zaman alcak ameliyata.başka ameliyatı da varsa yarın sabahtan alır inş.gerçi bana şu cümleyi kurmuştu.burun ameliyatından sonra meme ameliyatı yapmayı seviyorum meme ameliyatı beni dinlendiriyo :KK70:değişik bi dinlenme şekli dedim kendi kendime :KK70:
Ay ben o zaman bugün nooooolur beni burun ameliyatından sonra alın diiim kafanız rahat olsun hocam nolur bi derdiniz sıkıntınız olmasın lütfen hallederiz falan diiim :KK70::KK70:

Ay ben o zaman bugün nooooolur beni burun ameliyatından sonra alın diiim kafanız rahat olsun hocam nolur bi derdiniz sıkıntınız olmasın lütfen hallederiz falan diiim :KK70::KK70:
kız benim ameliyatım sabahtandı üstüme 2 burun yaptı :KK70:senin uzun sürmicek zaten inşallah.:KK39:hemencik olup bitcek.sonra ağrın da olmıcak.kız yarım metre dikişle benim ağrım olmadı valla hiç.senin hiç olmaz die düşünüyorum.meme altından yapcak di mi?

Yaaa yarın Derinsu88 Derinsu88 de memeliler kervanına katılıyoorr :) valla herkes memesini sırayla açtı kuzum, yarından sonra senden bekliyoruz :halay:
Ayyy evet artık bende bir memeli olcam yarından itibaren :21: walla memeli olduktan sonra tabiki de sizlere göstercem canım yiğidin malı meydandadır hesabı :KK70:

kız benim ameliyatım sabahtandı üstüme 2 burun yaptı :KK70:senin uzun sürmicek zaten inşallah.:KK39:hemencik olup bitcek.sonra ağrın da olmıcak.kız yarım metre dikişle benim ağrım olmadı valla hiç.senin hiç olmaz die düşünüyorum.meme altından yapcak di mi?
Evet kuzu meme altından yapcak ben adet sancısını doya doya yaşayan birine bu çok koymazmış gibi gelio da hadi hayırlısı :KK64:

3 tanecik resim attım bi bakın hele nasıl olduk biz :D

Evet kuzu meme altından yapcak ben adet sancısını doya doya yaşayan birine bu çok koymazmış gibi gelio da hadi hayırlısı :KK64:
bişi anlamıcan emin ol.ağrın olmıcak ama baskı hissine bişi diemem :KK43: ben yaşamadım çünkü.ameliyathaneden bandajla çıkcan.ben bandajın sıkılığını baskı hissi sanmıştım.ertesi gün pansumana gelince haldun hocam bandajı açınca anladım.silikon kartını ameliyathanede verir büyük ihtimal.odana çıkınca hemen annene ver onu.kaybetmemen lazım.yanında taşıcan çünkü hep artık.nolur nolmaz ani bi durum olduğumda vücudumuzda yabancı bişi olduğu bilinsin diye :KK39: beyazmış silikon kartının arkası ben narkozun etkisiyle onu lacivert görmüşüm :KK70: eve gelince anneme dedim ki benim sana verdiğim kart lacivertti bu değildi nerde o kart :KK70:

Back
X