• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar bn 12 gün önce kas altı büyütme ameliyatı oldum 5. Günden sonra ağrı konusunda gayet iyiydim bayaa ayaklanmıştım ama 2 gündür sağ göğsüm nefes alırken batma şeklinde ağrı tekrar başladı bu sefer omzumun ön tarafı da aynı şekilde ağrıyor ilaçlar ile gün içinde hafiflesede tamamen kesilmiyor normalmi acaba
Gayet normal merak etmeyin

Bugün benim 6.günüm ve evde yavas yavaş hafif isleri yapmaya başladım yemek gibi mesela. Ama bugün kızım banyo diye tutturunca onu yikadim yavaş yavaş ama tabi çok zorlandim agrim oluyor hemen. Daha kendimi yikamadim dun yikanacaktim ama sanki pansumana gittiimdr benim dikiş yerlerime su geçirmez şeyden koydumu emin değilim çünkü üzerinde görünmüyor bende enidise ettim su gecerirmi diye. Bu arada sağ memede anormal bir sızı var yoksa ağrıların yok denecek kadar az. Sadece ne zaman yan yattiniz kızlar ne kadar sonra yani. Benin 6.günde sırtın deliniyor artik. Yana yatmaya çalıştığında sanki alev alıyor gogsum bir kere yanlışlıkla oldu ayyy deliriyordum birşey oldu zannettim memeye.
ben ameliyattan sonra 7nci günde yıkanmıştım.daha erken de olabilirdi ama drenlerim çekildikten 3 gün sonra yıkan demişti doktorum.yıkanabilirsin sen de bence ama kendini yıkaman zor olabilir.kollarını yukarı pek kaldıramıyo çünkü insan.istese de vücut izin vermiyo yani ben de öyle olmuştu.ben 1 aydan sonra yan yatmaya başladım mutluluktan ağlıcaktım herhalde o gece :halay:

ben ameliyattan sonra 7nci günde yıkanmıştım.daha erken de olabilirdi ama drenlerim çekildikten 3 gün sonra yıkan demişti doktorum.yıkanabilirsin sen de bence ama kendini yıkaman zor olabilir.kollarını yukarı pek kaldıramıyo çünkü insan.istese de vücut izin vermiyo yani ben de öyle olmuştu.ben 1 aydan sonra yan yatmaya başladım mutluluktan ağlıcaktım herhalde o gece :halay:
Bende direnler çekildikten sonra yapmıştım banyomu,eşim sağolsun o yıkadı,ama ilk su değince tenime kendimi balta girmwmiş ormanlarda tarzan gibi hissettim,sanki ilk defa banyo yapıyodum su değdikçe tenime kıkır kıkır güldüm eşimde ne gülüyon diyodu:KK53: bilmiyoki neler hissttiğimi,hele de memelerim koluma ilk kez yandan değdiğinde bi hoş olmuştum o yaşıma kadar daha koluma yandan değen bi tenim olmamıştı:KK48: memeli olmak harikaydı,memişleri seve seve yıkadım onları,kapatıp sargı yaptığım zamanlar iae özlüyordum açıp baktığımda mutlu oluyodum haniymiş benim memişlerim diye severdim:KK56: valla evdekiler kafayı yedğimi düşünüyolardı
Helede yan yatmak gibi heyecan verici bişey yoktu mıtluluktan uyıyamadım bu sefer:21:

Ya ben banyo yapmak istiorum ama korkuorum şuan ameliyat sütyeni var altında bandajı var ama banyo yaparken çıkarıcak mıydım acaba o bandajları sonra bi daha yapcak mıydım ya nolcaktı ben kimim nerdeyim napıorum (kafa uçtu) o_Oo_O
Bandajları çıkart. Ameliyat çizgisinin üzerinde şeffaf bantlar var ince, onlar kalacak birtek. Yahu o bandajlar bende alerji yaptı ilk günden çıkardık. Sizde alerji, su toplama gibi bişii olmuyor mu bantların yapıştığı yerde?

Bandajları çıkart. Ameliyat çizgisinin üzerinde şeffaf bantlar var ince, onlar kalacak birtek. Yahu o bandajlar bende alerji yaptı ilk günden çıkardık. Sizde alerji, su toplama gibi bişii olmuyor mu bantların yapıştığı yerde?
Yok walla kuzu bana bişey yapmadı daha alt tarafına bakamadım bile meraktan ölüorum açıp bakmak istiorum da dikişlere bişi olur die korkumdan açamıorum :oops:

Mrb arkadaşlar bn 12 gün önce kas altı büyütme ameliyatı oldum 5. Günden sonra ağrı konusunda gayet iyiydim bayaa ayaklanmıştım ama 2 gündür sağ göğsüm nefes alırken batma şeklinde ağrı tekrar başladı bu sefer omzumun ön tarafı da aynı şekilde ağrıyor ilaçlar ile gün içinde hafiflesede tamamen kesilmiyor normalmi acaba
Son derece normal ;) batma,bıçak saplanması gibi hisler bi süre devam eder ;)

Çok sağolun kızlar inşallah tez vakitte iyileşiriz:KK15: uzun zamandır sizi takip ediyordum bugüne nasip oldu yazmak

sarkık olmayan dolgun göğüslerim var.ilerde illa deforme olacak.5 aydır yumuşamaya başladı.birlikte olduğum kişi seneye bişeyler yaptırırsın diyor.daha farklı yolu yokmu.

Malesef yok
Tek yolu ameliyat
göğüslerim gerçekten idealdi.sarkık olmayan dolgundu.bikiniye bile çok dikkat ederdim evliyken dikat çekmesn diye.yaş ilerliyor tabi.bide şimdikinin en sevdiği şey:) yaşlandığını hissetmek kötü.doğum yapmadım da hiç.cinselliğin etkisi yoktur derdim saçma gelirdi ama gerçekmiş.küçültme mi mantıklı

göğüslerim gerçekten idealdi.sarkık olmayan dolgundu.bikiniye bile çok dikkat ederdim evliyken dikat çekmesn diye.yaş ilerliyor tabi.bide şimdikinin en sevdiği şey:) yaşlandığını hissetmek kötü.doğum yapmadım da hiç.cinselliğin etkisi yoktur derdim saçma gelirdi ama gerçekmiş.küçültme mi mantıklı
Doktorla görüşmek mantıklı ...Ama zaten hem sarkık değil hem dolgun diyorsunuz şikayetiniz ne anlamadım doğrusu...

5 aydı
Doktorla görüşmek mantıklı ...Ama zaten hem sarkık değil hem dolgun diyorsunuz şikayetiniz ne anlamadım doğrusu...
3-4 aydır yumuşama ve hafif sarkıklık oluştu.başlayınca dönüşü yok.güzel görünümü 2 yıl önce falandı.

Sağ memede ki garip sızı beni deli ediyor. Özellikle ayağa kalkınca batıyor 3 -5 saniye sürüyor ağrısı ama iste yere kapanacak kadar batıyor. Yarin is başı bakalım nasil olacak. Gerçi benim kızım evde beni pek dinlendiriyor sayilmaz o yuzden belki isyerinde dinlenirim

Back
X