bayramda memlekete gidip gelcem.ancak bayram dönüşü gidebilirim.ankarada hangi üniversite hastanesine gitsem diye düşünüyorum.yenimahalle eğitim araştırmada olan bi tanıdık var çok memnun.dual plan olmuş anlattığı kadarıyla.meme altı kesisiyle.benim tek düşündüğüm öncelik tabiki maddiyat.ailemden kimse de bilmicek.yanımda kimse olmicak.

meme altında iz de kalsın istemiyorum.dua edin kızlar bana da bir an önce şu dettten kurtulayım.bekarken ve evlendiğimde çok güzel göğüslerim vardı.5 yıl önce diyet yaptım fazla kilolarımı verdim.ama fazla kilom sanki göğsümdeymiş gibi üst bedenimde göğsümde hiç bir şey kalmadı.tabi bir de çocuk emzirdim.içi boşalmış büzüş büzüş bir deri kaldı geriye.bu durumda tabiki kendimi kötü hissediyorum.ayrıldığım eşim de söyledikleriyle bütün özgüvenimi yıkmış tabiki.şimdi bir evlilik düşünmüyorum ama karşıma çıkan birinin de beni böyle beğeneceğini düşünmüyorum.bana kızan arkadaşlar olabilir ama ben aynaya bakmak istemezken evlenmek isticek adam benim bu göğüsleri gördüğünde ne der diye kafayı yedim yiyeceğim.