• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sarkık olmayan dolgun göğüslerim var.ilerde illa deforme olacak.5 aydır yumuşamaya başladı.birlikte olduğum kişi seneye bişeyler yaptırırsın diyor.daha farklı yolu yokmu.
Spor yaparsan bir sure Daha dolgun ve dik goguslerini kullanabilirsin. Ama eninde sonunda yerçekimine yenik dusecekler :KK31:

Günaydın kızlarrrr! Kaç kişi kaldı ameliyat bekleyen? Sorada kim var bakalım? :KK45:
Bende 2 gün sonra ameliyat olacağım ve korkuyorum meme döküm hiç yok değil ama az kaç cc uygun olur kas altı dual yapılacak bilemedim ki ne çok büyük ne de küçük olsun istiyorum

bayramda memlekete gidip gelcem.ancak bayram dönüşü gidebilirim.ankarada hangi üniversite hastanesine gitsem diye düşünüyorum.yenimahalle eğitim araştırmada olan bi tanıdık var çok memnun.dual plan olmuş anlattığı kadarıyla.meme altı kesisiyle.benim tek düşündüğüm öncelik tabiki maddiyat.ailemden kimse de bilmicek.yanımda kimse olmicak.:KK61:meme altında iz de kalsın istemiyorum.dua edin kızlar bana da bir an önce şu dettten kurtulayım.bekarken ve evlendiğimde çok güzel göğüslerim vardı.5 yıl önce diyet yaptım fazla kilolarımı verdim.ama fazla kilom sanki göğsümdeymiş gibi üst bedenimde göğsümde hiç bir şey kalmadı.tabi bir de çocuk emzirdim.içi boşalmış büzüş büzüş bir deri kaldı geriye.bu durumda tabiki kendimi kötü hissediyorum.ayrıldığım eşim de söyledikleriyle bütün özgüvenimi yıkmış tabiki.şimdi bir evlilik düşünmüyorum ama karşıma çıkan birinin de beni böyle beğeneceğini düşünmüyorum.bana kızan arkadaşlar olabilir ama ben aynaya bakmak istemezken evlenmek isticek adam benim bu göğüsleri gördüğünde ne der diye kafayı yedim yiyeceğim.o_O

Canım bende ankarada onep estetikle Ünal sahine gidicem salı günü ameliyat günüm yarın çizimler yapılacak daha önce burun estetiği yaptırdım 5 yıl geçti bi sorun yaşamadım ama göğüs ilk defa yaptiricam inş güzel olur ben dikmende oturuyorum yarın ogleden sonra gidicem gelip görüşmek istersen yarın birlikte gidebiliriz en azından danisirsin

Canım bende ankarada onep estetikle Ünal sahine gidicem salı günü ameliyat günüm yarın çizimler yapılacak daha önce burun estetiği yaptırdım 5 yıl geçti bi sorun yaşamadım ama göğüs ilk defa yaptiricam inş güzel olur ben dikmende oturuyorum yarın ogleden sonra gidicem gelip görüşmek istersen yarın birlikte gidebiliriz en azından danisirsin
Hadi hayırlısı. Sıra sende demek. Foto koyarsan yorum yapabiliriz.

Heyyyy benim memelerim çok kaşınıyo yaaa :KK57: bu arada dün gece biraz yan yattım müjdemi isterim :KK54: bi de vücudumda antibiyotikten sonra çıkan yaralar hala geçmedi ve tüm vücuduma yayıldı. Yarın cildiyeye gidiyorum randevu aldım :işsiz:

Heyyyy benim memelerim çok kaşınıyo yaaa :KK57: bu arada dün gece biraz yan yattım müjdemi isterim :KK54: bi de vücudumda antibiyotikten sonra çıkan yaralar hala geçmedi ve tüm vücuduma yayıldı. Yarın cildiyeye gidiyorum randevu aldım :işsiz:
Aynen benimkide cok kasiniyor yukardan yukardan ufluyorun:D ay ne guzel kiz yan yattin . ben dun sağ tarafa az biraz döneyim dedim soldan agri hayir yani sanane sen niye agriyosun kıskandi garibim sağa yatinca. Anliycaginiz yine yan yatamadim:/

Merhaba. Sohbetinizi bölüyorum hanımlar ancak sorum var :) cevaplar mısınız? Damla tipi bir memem var sırtımdan meme üstü ölçüyorum 78cm :( ve meme ucumun üst kısmında kalan memede doku neredeyse yok ne varsa meme ucunun altında toplanmış ve damla görüntüsü var. belim 60 ve kalçalarım 91. Şimdi sorum şu : 90cm gelecek bir meme yaptırsam çok mu yapay durur? Doğal ama dolgun olsunlar istiyorum ama damla protez yaptıranlar tavsiyeleriniz nedir? Kaç cc koydurmam gerek ? Doktorlara kendi pratiklerine uygun olanı yaptıklarından tavsiyelerine güvenmiyoruö bu sebeple sizlere soruyorum. Son olarak bir doktor ile görüştüm ve memelerimin sarkmayacak yapıda olduğundan operasyonu ilerisini düşünmem için yapmadı. Hayal kırıkkığına uğradım. Ben memelerimden memnun değilim ki :'( Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba. Sohbetinizi bölüyorum hanımlar ancak sorum var :) cevaplar mısınız? Damla tipi bir memem var sırtımdan meme üstü ölçüyorum 78cm :KK43: ve meme ucumun üst kısmında kalan memede doku neredeyse yok ne varsa meme ucunun altında toplanmış ve damla görüntüsü var. belim 60 ve kalçalarım 91. Şimdi sorum şu : 90cm gelecek bir meme yaptırsam çok mu yapay durur? Doğal ama dolgun olsunlar istiyorum ama damla protez yaptıranlar tavsiyeleriniz nedir? Kaç cc koydurmam gerek ? Doktorlara kendi pratiklerine uygun olanı yaptıklarından tavsiyelerine güvenmiyoruö bu sebeple sizlere soruyorum. Son olarak bir doktor ile görüştüm ve memelerimin sarkmayacak yapıda olduğundan operasyonu ilerisini düşünmem için yapmadı. Hayal kırıkkığına uğradım. Ben memelerimden memnun değilim ki :'( Yardımcı olabilir misiniz?
Valla kilo ve boyunuzuda baza alın. Gozumdede pek canlandiramadim ama her cc herkeste farrkli duruyor omuz genisligi gogus kafesi genisligi v.s mesela benin 325 cc bende vucuduma gore zayif oldugumdan gogus kafesin dar oldugundan buyuk duruyor ama kimindede kucuk duruyor. Yine en iyisini en dogalini doktorlar belirliyor.

Bende 2 gün sonra ameliyat olacağım ve korkuyorum meme döküm hiç yok değil ama az kaç cc uygun olur kas altı dual yapılacak bilemedim ki ne çok büyük ne de küçük olsun istiyorum
Kas altı yaptır bencede,ben memnunum,resim koysay din keşke ,ben 450 cc yuvarlak natrella taktirdim şuanki sutyen ölçüm 85 c oldu ,bu arada hiç dokum yoktu, sizde varsa meme 375 cc taktirabilirsiniz, orta büyüklükte olur

Valla kilo ve boyunuzuda baza alın. Gozumdede pek canlandiramadim ama her cc herkeste farrkli duruyor omuz genisligi gogus kafesi genisligi v.s mesela benin 325 cc bende vucuduma gore zayif oldugumdan gogus kafesin dar oldugundan buyuk duruyor ama kimindede kucuk duruyor. Yine en iyisini en dogalini doktorlar belirliyor.
Bendede 450 cc küçük dUrdu bana göre daha büyük istiyordum hiç dokum da yoktu

Kızlar albümüme bakar mısınız sizce göğüs büyültme ameliyatı olmalı mıyım olmamalı mıyım ? kafam çok karışık deneyimlerinizi paylaşın lütfen :/

Kızlaar sabah farkında olmadan 3 kere esneme hareketi yaptımm memelerime de kasılma oldu 3 kere şimdi böle hafif memelerimin altı içi ağrıo gibi ama korkuorum bişi olmaz dimi :KK42: bugün 4.günüm :KK17:

Kızlar albümüme bakar mısınız sizce göğüs büyültme ameliyatı olmalı mıyım olmamalı mıyım ? kafam çok karışık deneyimlerinizi paylaşın lütfen :/
hepinize günaydın mutlu haftalar arkadaşlar şirincik canım sen bence bu kendine bu göğüslerle mutlumuyum değilmiyim beni tatmin ediyormu etmiyormu diye sor bende seninki kadar göğüs olsa inan olmam ameliyat ama tek etken büyüklük değil tabi büyüktür dik olsun istersin diktir biraz daha büyük olsun dersin tamamen kişinin kendi isteklerine kalmış bu şekilde olmasından mutluysan tabiki olma hayır değilim daha büyük dik olsun diyorsan olmalısın tabi hakkında hayırlısı canım

Kızlaar sabah farkında olmadan 3 kere esneme hareketi yaptımm memelerime de kasılma oldu 3 kere şimdi böle hafif memelerimin altı içi ağrıo gibi ama korkuorum bişi olmaz dimi :KK42: bugün 4.günüm :KK17:
Bişiii olmaz. Hapşururken esnerken öksürürken kasıyor göğüs kasları benim hala öyle. Sabah uyanıp kollarımı gere gere esnemeyi gerilmeyi özledim yahu!:KK71::-)

Bişiii olmaz. Hapşururken esnerken öksürürken kasıyor göğüs kasları benim hala öyle. Sabah uyanıp kollarımı gere gere esnemeyi gerilmeyi özledim yahu!:KK71::-)
Yaaaa işte bende aynı öle kollarımı gere gere esnemiş gibi olduu ayaklarını gerdim göğüslerim kasıldıı şimdi hala da bi garip çok korkuorum bişi olcak die ağlayasım gelio o derece kötüyüm :KK61:

sürekli sırt üstü yatmaktan insanda bi esneme ihtiyacı oluyo ben de yapıyodum farkında olmadan.yapmasan daha iyi.bir süre memelerin gerilmemesi lazım çünkü.sanmıyorum bişi olacağını :KK39: kas altı mıydı canım senin?

sürekli sırt üstü yatmaktan insanda bi esneme ihtiyacı oluyo ben de yapıyodum farkında olmadan.yapmasan daha iyi.bir süre memelerin gerilmemesi lazım çünkü.sanmıyorum bişi olacağını :KK39: kas altı mıydı canım senin?
Eveet kasaltı canım bide ben sırt üstü bildiğin oturarak uyuyorum yatmaktan korkuorum

Back
X