• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dediklerinde anlasilmiycak bir durum yokki kısacası sende olan agrilar bende olmadi sen abarttinmi diyor. Kendisi zaten cok sempatik sevimli bi insan. Bence seninde bana bastan bir antipatikligin var yani surekli kotu yorumlar 'yok seninki yukarda yukarda oldumu bana yapay geliyor yok hala çok ödemli yok benimki daha dogal degil diyodum seninki daha hic dogallasmamis ,yok belli oluyomus yok abartiyomusum v.s her yorumun kabak tadıydı yanide bisey demedim. Bide demin hala benimle biseyler yaristiyosun yani durumum boyle boyle diyorum abartiyosun ben iyiyim benim biseyim yok diyosun yani sen iyiysen bendemi iyi olayim napayim anlayamadim acayip :işsiz::işsiz:
Himm yapay demedim
Ama agrini abartiyormusun kelimesi yada hala yukarda odemin varmis kelimesi
Cok zoruna gitmis
Ya sen sinderellayla konuss
Korler sagirlar birbirini agirlar hesap sizinkisi

Betüşşşş! Sen artniyetsiz bir insansın. Bu her lafından belli canım. Boşver sen! Kız bu dantelli ciciler çok güzel yaaa! Birini giyip birini çıkarıyorum...:KK45:
He ya vallahi artniyetsiz kendi halinde paso gülen biriyim bozmayın beni uyuyan yılanı uyandirmayin :rapci: zaten seni gordum cok özendim benim hic öyle seylerim yok valla :D aksam gidiyimde bikac bisi alayimde cocuklarimi sevindiriyim :KK68:

Dediklerinde anlasilmiycak bir durum yokki kısacası sende olan agrilar bende olmadi sen abarttinmi diyor. Kendisi zaten cok sempatik sevimli bi insan. Bence seninde bana bastan bir antipatikligin var yani surekli kotu yorumlar 'yok seninki yukarda yukarda oldumu bana yapay geliyor yok hala çok ödemli yok benimki daha dogal degil diyodum seninki daha hic dogallasmamis ,yok belli oluyomus yok abartiyomusum v.s her yorumun kabak tadıydı yanide bisey demedim. Bide demin hala benimle biseyler yaristiyosun yani durumum boyle boyle diyorum alt tarafi kalkarken kaslarım yanıyor dedim abartiyosun ben iyiyim benim biseyim yok diyosun yani sen iyiysen bendemi iyi olayim napayim anlayamadim acayip :işsiz::işsiz:

belki de dokunuz anca bunu aldı.büyük taksa çatlama fln da yapabilirdi.ne kadar oldu ameliyat olalı?malum memeler çok şekil değiştiriyo çünkü.en erken sonuç 3 ayda alınıyo diolar.
Benim 5 hafta oldu olalı kas üstü olduğu için hiç ödemim kalmadı şekli oturdu. Doktorum silikon büyüdükçe çapıda büyüyor dedi ve bu sefer ince dokulara doğru yayılıyor daha sonrada ele gelecek bölgede oluyor dedi. Tabi bunu benim dokum için söyledi bende dikleştirmede oldu yanı biraz dokumdan alındı. Ramazan'dan sonra resimlerimi yeniden koyacağı . Şunuda söyleyim benimde çok korkularım vardı çok Ağrı'm olucak diye . Ama çok şükür hiçbir şekilde Ağrı'm olmadı ilk bir hafta hareket kısıtlılığım oldu oda sadece ağır kaldırmadım. Şuan herişimş yapıyorum cam bile siliyorum doktorumdan allah razı olsun ikinci ameliyatımıda tekrar ona olucam silikon değişimi için cnm

Soyle bisey var birilerinin protezi yapayda gorunse ben yapay gorunuyor demem
Mesela betuş bugun damla yapmiş ama top gibi duran bir memeye guzel dedim
Damla goruntusuyle alakasi yok
Yani kimseye senin silikonun kotu olmus demem
En fazla odeminmi var yada cok guzel olacaklar eminim gibi iyi dileklerde bulunurum:))))

Ben doktora agrim var demedim agrim olacagini zaten biliyordum. Gunluk yasantima nezaman dönebilirim dedim geriden geliyosun birazcik cok zayifsin kaslarinda öyle bünyende. Gordugun gibi benim 3cm.lik dokum vardi. Genel yorumlarda 2.3 ay olmusta sabah kalkarken agri oldugunu soyleyende var . benimde tanidigim 5 ay oldu kas alti hala arada bi batmalari oluyomus. Abartiyolar dimiiiii:)))) bende sana bitane sütyen hediyeye edeyim benden önce iyilestin masallah hediyem olsun :KK70: neye takildin anlamadim zaten 1 ay taktiriyolar ben 10 gun daha fazla takicam atla deve degilki. Benimde canim tatli degil ilk ameliyatlarim degil yani amma velakin buna bünyem kaldirmadi hic hemde.
Yavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmen

Benim 5 hafta oldu olalı kas üstü olduğu için hiç ödemim kalmadı şekli oturdu. Doktorum silikon büyüdükçe çapıda büyüyor dedi ve bu sefer ince dokulara doğru yayılıyor daha sonrada ele gelecek bölgede oluyor dedi. Tabi bunu benim dokum için söyledi bende dikleştirmede oldu yanı biraz dokumdan alındı. Ramazan'dan sonra resimlerimi yeniden koyacağı . Şunuda söyleyim benimde çok korkularım vardı çok Ağrı'm olucak diye . Ama çok şükür hiçbir şekilde Ağrı'm olmadı ilk bir hafta hareket kısıtlılığım oldu oda sadece ağır kaldırmadım. Şuan herişimş yapıyorum cam bile siliyorum doktorumdan allah razı olsun ikinci ameliyatımıda tekrar ona olucam silikon değişimi için cnm
Senin gercekten cok dogal olmus
Sen biliyorsun ama bazen resimler insani yaniltiyor bence dogalliktanda sasma
Buyuk yapacam diye ortada
Bayan silikon gibi dolasip
Dostu dusmani kendimize guldurmenin bence alemi yok
Buyutursen bile bunu dusunmelisin dogalliktan sasma
Umarim istedigin sekilde olur ikincisi

ben de dikleştirmeyle beraber silikon oldum 225 cc takıldı bana.c cup mı oldu şuan?benim de ağrım olmadı ne hastanede ne eve çıktığımda ben de daha zor geçer diye düşünmüştüm.

Himm yapay demedim
Ama agrini abartiyormusun kelimesi yada hala yukarda odemin varmis kelimesi
Cok zoruna gitmis
Ya sen sinderellayla konuss
Korler sagirlar birbirini agirlar hesap sizinkisi
Yapay demedinmi?? Carsamba gunu ayni resimi yaptigin yorum ' hala cok ödem var cok yukardalar benimkiler yukarda diyodum ama seninkine kıyasla benimkiler bayagi dogallasmis yukarda olunca bana cok yapay geliyor ' dedin
Ayni resime cuma gunu yine yorum attin ' hala yukarda ödemin cok var ' dedin. Yani resimde ödemmi iniyorda 2gun arayla ayni resimle ayni seyler soylediniz anlamadim . yine yanlis biseyde demedim su an yaptiginizda hos birsey degil alt tarafi kalkarken kaslarım yanıyor dedim. Neyse neyse no comment

Yapay demedinmi?? Carsamba gunu ayni resimi yaptigin yorum ' hala cok ödem var cok yukardalar benimkiler yukarda diyodum ama seninkine kıyasla benimkiler bayagi dogallasmis yukarda olunca bana cok yapay geliyor ' dedin
Ayni resime cuma gunu yine yorum attin ' hala yukarda ödemin cok var ' dedin. Yani resimde ödemmi iniyorda 2gun arayla ayni resimle ayni seyler soylediniz anlamadim . yine yanlis biseyde demedim su an yaptiginizda hos birsey degil alt tarafi kalkarken kaslarım yanıyor dedim. Neyse neyse no comment
Yapay demedim tekrar oku
Asla demedim

Aslında ben bana doğru söylenmesinden yanayım kötü olmuşsa kötü bir kusuru varsa var denmeli banaki bende bileyim doğrusu nedir veya kötü neresi olmuş .güzel durmayan birşeyin güzel durmuş denmesini istemem ben eleştiriye açığım . Ama insanlar acaba kırılırım diye bir şey söyleyemiyoruz ama söylenmeli burası fakir alışverişi yapacağımız bir yer herşey güzel olucak diye birşey yok bu benim fikrim. Bende kötü veya iyi durmuyorsa gerçek düşünce neyse o söylenmeli

Bide seninki yapay olmaz kas alti ve cc normal durur sadece odemin var dedim
Onlar inince seninki yapay durmaz
Yani oyle doktor gormedim ben henuz
Seninkiler asla yapay olmaz merak etme

Herkesin kendi zevk-i,beğenisi farklıdır. Güzel olan şey görecelidir. Kimi büyük Sever,kimi doğal,kimi küçük. Çok büyük olmuş,bayan meme...
Küçük olmuş,ameliyat olduğuna değmemiş.
Dokun var,amaann gerek yok ameliyat olmana..
Dokun yok,Nasıl durmuşsun bu zamana kadar ...
Daha yeni ameliyat olmuş,ne kadar yapay...
Gibi cümleler bilerek yada bilmeyerek kişileri üzebilir.
Lütfen yapmayalım bunu bayanlar... Bakın mübarek gündeyiz yapmayın. Biz burada birbirimize destek yardımcı olmak için bulunuyoruz. Bırakın laf atmaları kavgaları artık.
Herkesin beğenisine,zevkine saygı gösterin. Saygısızlık yapıpta gülünç duruma düşmeyin asıl!!

Back
X