- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Mutlu olucaksinİnşallah canım hem ameliyattan korkuyorum hem de sabirsizlaniyorum
Kadini en mutlu eden ameliyatlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu olucaksinİnşallah canım hem ameliyattan korkuyorum hem de sabirsizlaniyorum
Himm yapay demedimDediklerinde anlasilmiycak bir durum yokki kısacası sende olan agrilar bende olmadi sen abarttinmi diyor. Kendisi zaten cok sempatik sevimli bi insan. Bence seninde bana bastan bir antipatikligin var yani surekli kotu yorumlar 'yok seninki yukarda yukarda oldumu bana yapay geliyor yok hala çok ödemli yok benimki daha dogal degil diyodum seninki daha hic dogallasmamis ,yok belli oluyomus yok abartiyomusum v.s her yorumun kabak tadıydı yanide bisey demedim. Bide demin hala benimle biseyler yaristiyosun yani durumum boyle boyle diyorum abartiyosun ben iyiyim benim biseyim yok diyosun yani sen iyiysen bendemi iyi olayim napayim anlayamadim acayip![]()
He ya vallahi artniyetsiz kendi halinde paso gülen biriyim bozmayın beni uyuyan yılanı uyandirmayinBetüşşşş! Sen artniyetsiz bir insansın. Bu her lafından belli canım. Boşver sen! Kız bu dantelli ciciler çok güzel yaaa! Birini giyip birini çıkarıyorum...![]()
zaten seni gordum cok özendim benim hic öyle seylerim yok valla Dediklerinde anlasilmiycak bir durum yokki kısacası sende olan agrilar bende olmadi sen abarttinmi diyor. Kendisi zaten cok sempatik sevimli bi insan. Bence seninde bana bastan bir antipatikligin var yani surekli kotu yorumlar 'yok seninki yukarda yukarda oldumu bana yapay geliyor yok hala çok ödemli yok benimki daha dogal degil diyodum seninki daha hic dogallasmamis ,yok belli oluyomus yok abartiyomusum v.s her yorumun kabak tadıydı yanide bisey demedim. Bide demin hala benimle biseyler yaristiyosun yani durumum boyle boyle diyorum alt tarafi kalkarken kaslarım yanıyor dedim abartiyosun ben iyiyim benim biseyim yok diyosun yani sen iyiysen bendemi iyi olayim napayim anlayamadim acayip![]()
Benim 5 hafta oldu olalı kas üstü olduğu için hiç ödemim kalmadı şekli oturdu. Doktorum silikon büyüdükçe çapıda büyüyor dedi ve bu sefer ince dokulara doğru yayılıyor daha sonrada ele gelecek bölgede oluyor dedi. Tabi bunu benim dokum için söyledi bende dikleştirmede oldu yanı biraz dokumdan alındı. Ramazan'dan sonra resimlerimi yeniden koyacağı . Şunuda söyleyim benimde çok korkularım vardı çok Ağrı'm olucak diye . Ama çok şükür hiçbir şekilde Ağrı'm olmadı ilk bir hafta hareket kısıtlılığım oldu oda sadece ağır kaldırmadım. Şuan herişimş yapıyorum cam bile siliyorum doktorumdan allah razı olsun ikinci ameliyatımıda tekrar ona olucam silikon değişimi için cnmbelki de dokunuz anca bunu aldı.büyük taksa çatlama fln da yapabilirdi.ne kadar oldu ameliyat olalı?malum memeler çok şekil değiştiriyo çünkü.en erken sonuç 3 ayda alınıyo diolar.
Yavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmenBen doktora agrim var demedim agrim olacagini zaten biliyordum. Gunluk yasantima nezaman dönebilirim dedim geriden geliyosun birazcik cok zayifsin kaslarinda öyle bünyende. Gordugun gibi benim 3cm.lik dokum vardi. Genel yorumlarda 2.3 ay olmusta sabah kalkarken agri oldugunu soyleyende var . benimde tanidigim 5 ay oldu kas alti hala arada bi batmalari oluyomus. Abartiyolar dimiiiii:)))) bende sana bitane sütyen hediyeye edeyim benden önce iyilestin masallah hediyem olsunneye takildin anlamadim zaten 1 ay taktiriyolar ben 10 gun daha fazla takicam atla deve degilki. Benimde canim tatli degil ilk ameliyatlarim degil yani amma velakin buna bünyem kaldirmadi hic hemde.
Senin gercekten cok dogal olmusBenim 5 hafta oldu olalı kas üstü olduğu için hiç ödemim kalmadı şekli oturdu. Doktorum silikon büyüdükçe çapıda büyüyor dedi ve bu sefer ince dokulara doğru yayılıyor daha sonrada ele gelecek bölgede oluyor dedi. Tabi bunu benim dokum için söyledi bende dikleştirmede oldu yanı biraz dokumdan alındı. Ramazan'dan sonra resimlerimi yeniden koyacağı . Şunuda söyleyim benimde çok korkularım vardı çok Ağrı'm olucak diye . Ama çok şükür hiçbir şekilde Ağrı'm olmadı ilk bir hafta hareket kısıtlılığım oldu oda sadece ağır kaldırmadım. Şuan herişimş yapıyorum cam bile siliyorum doktorumdan allah razı olsun ikinci ameliyatımıda tekrar ona olucam silikon değişimi için cnm
ben de dikleştirmeyle beraber silikon oldum 225 cc takıldı bana.c cup mı oldu şuan?benim de ağrım olmadı ne hastanede ne eve çıktığımda ben de daha zor geçer diye düşünmüştüm.Benim 5 hafta oldu olalı kas üstü olduğu için hiç ödemim kalmadı şekli oturdu. Doktorum silikon büyüdükçe çapıda büyüyor dedi ve bu sefer ince dokulara doğru yayılıyor daha sonrada ele gelecek bölgede oluyor dedi. Tabi bunu benim dokum için söyledi bende dikleştirmede oldu yanı biraz dokumdan alındı. Ramazan'dan sonra resimlerimi yeniden koyacağı . Şunuda söyleyim benimde çok korkularım vardı çok Ağrı'm olucak diye . Ama çok şükür hiçbir şekilde Ağrı'm olmadı ilk bir hafta hareket kısıtlılığım oldu oda sadece ağır kaldırmadım. Şuan herişimş yapıyorum cam bile siliyorum doktorumdan allah razı olsun ikinci ameliyatımıda tekrar ona olucam silikon değişimi için cnm
Yavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmen
içimi okudunYavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmen

Yapay demedinmi?? Carsamba gunu ayni resimi yaptigin yorum ' hala cok ödem var cok yukardalar benimkiler yukarda diyodum ama seninkine kıyasla benimkiler bayagi dogallasmis yukarda olunca bana cok yapay geliyor ' dedinHimm yapay demedim
Ama agrini abartiyormusun kelimesi yada hala yukarda odemin varmis kelimesi
Cok zoruna gitmis
Ya sen sinderellayla konuss
Korler sagirlar birbirini agirlar hesap sizinkisi
Takintili da geldiYavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmen
Yapay demedim tekrar okuYapay demedinmi?? Carsamba gunu ayni resimi yaptigin yorum ' hala cok ödem var cok yukardalar benimkiler yukarda diyodum ama seninkine kıyasla benimkiler bayagi dogallasmis yukarda olunca bana cok yapay geliyor ' dedin
Ayni resime cuma gunu yine yorum attin ' hala yukarda ödemin cok var ' dedin. Yani resimde ödemmi iniyorda 2gun arayla ayni resimle ayni seyler soylediniz anlamadim . yine yanlis biseyde demedim su an yaptiginizda hos birsey degil alt tarafi kalkarken kaslarım yanıyor dedim. Neyse neyse no comment
Ayy hic isim olmaz catlamakla falan ammmannn ruhum genis benimYavrucum tebrikler çok sabirlisin ben yorumlari okurken çatladim valla resmen
sana serdar ortac gıybeti gönderiyorum burdan Bana şuan 80 c tam oluyor eskiden B Cup tam doldurmuyırdu cnmben de dikleştirmeyle beraber silikon oldum 225 cc takıldı bana.c cup mı oldu şuan?benim de ağrım olmadı ne hastanede ne eve çıktığımda ben de daha zor geçer diye düşünmüştüm.