Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun bi an once o da normale doner umarim, bi ay mi ay ben cok korktum simdi ya nasil ise donecegim ben :KK43:
Bende ağır atlatanlardanım.. 11.gün ise basladim masa basindaysan sorun yok. Masa basi olmasa cesaret edemezdim. Düz yan yatma gibi Uyumamda 1ay 40günü bulmustu. Hic korkma aglayarak gunlerimi gecirdigimi bilirim oldum 7aylık unuttum bile o günleri tabi bu son2 gün haric
 
Ben de soldan çok çektim. Bir hafta sonra 1ay olcak hâlâ sis sol taraf ama bugün daha iyiyim. Hep yattim hiç kalkmiyorum ihtiyaclar dışında. Sabah akşam zeytinyagiyla masaj yapıyorum. Ptesiye kadar daha iyi olurum inşallah. Siz de kesinlikle dinlenin yatin.yormayin kendinizi düzeliyor.
Benimde sol iyi sağ şiş kızlar ben 1 haftaya toparlanırım diye düşünüyodum 2. Haftam evet ağrılarım azaldı ama evde doğru düzgün bişey yapamıyorum yemek yapmak bile zor oluyo yani :KK43: sabah uykudan uyanınca nasıl şişip ağrıyolar :KK43: çok çabuk yoruluyorum tezcanlı biri olarak bu durumdan çok sıkıldım :KK43:
 
Pe


su cok takildi aklima. Mentoru elinle hissedersin demis .. sende oluyor mu arzum hissediliyor mi?
Meme dokusunun az olduğu yerde hissetmen normal tabi. Kas altıda olsa protez in heryeri kasın altına koyulup kas dikilmiyor sonuçta. Alt kısım açıkta kalıyor. Bu yüzden alt kısımda eğilince yada elle çok yoklandıgında hissedilebilir.
Benim üst kısımda doku yoktu misal,ameliyattan bir sene sonrasında protezin dalgalanması hissedilmişti,yağ dolgusu yapıldı beslendi ve Yok oldu :KK66:
 
Benim doktor isi biraz karısık. Baska hastanede doktora gidip ultrason cektirip sonucumu öyle göndercem. Cnk benim doktorumda belirli bi hast.calismiyor bide uzak orasi . safa hast. Gdicem sonucumu doktora resimlede aticam ondan hem kendi doktorum hmde gittigim doktor bakacak.
Geçmiş olsun,umarım bir problem çıkmaz..
 
Bir sey soracagim sizlere ben sanirim buraarda okumustum, doktorunuz size protezin kutusunu garanti belgesini falan verdi mi sagolsun benimki pek bi seydn bahsetmiyor :)
Ben daha ayılmadan doktor eşimin yanına çıkıp hem durumumu anlatmış hem de protez kutularını ve kartları teslim etmişti. Kartları saklamak önemliymiş, herhangi bi durum olursa diye...
 
Son düzenleme:
Merhaba ben Amerika'da yaşıyorum. Evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var . Hem eve katkı sağlamak adına hemde sevdiğim işi yapmak adına buradaki ünlü markaların cantalarını kıyafetlerini ayakkabılarını instagram hesabımdan satıyorum. Ürünleri görmek isterseniz instagramda hesabım var ....hesabından ürünleri görebilirsiniz. Sipariş için whatsapp numaram .... sevgıler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Can'ım nooldu? Ben okumadım önceki yazıları, bi sorun mu var?
Sorun varmi yokmu gorucez ablacim . sol tarafin bas tarafinda yuvarlak biyer vardi orasi hep karincali uyusuk gibiydi . nefes aldigimda tas varmis o yuvarlak yerde gibi hissediyodum ama cok rahatsiz olmuyodum ağrım yok diye. 3gundur oraya oyle bi agri girdiki anlatamam :KK43: dik duramiyorm egilemiyorm nefes alamiyorm resmen elimle biseye bastiramiyorm kolumu oynatsam orasi agriyor icinde yumruk gibi bisey var sanki cok acayip bugun ultrason cektircem gecer diye bekledim ama 3gundur agrim siddetlendi :KK43:
 
X