• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarrrr ameliyat için gün aldım 6şubatta oluyorum :halay:yeni memişlerime kavuşmak için çok heyecanlıyım. 400ccde ısrar etsem de doktor kabul etmedi...

Merhaba herkese. Ben uzun zamandır bu forumdaki mesajları okuyorum, takip ediyorum ama yeni üye oldum. Uzun zamandır ameliyat olmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Uzun zamandır fitness ile uğraşıyorum ve ameliyattan sonra hiçbir zaman eskiden yaptığım hareketleri yapamamaktan korkuyorum. Biraz cesarete, biraz da iyi örnekler görmeye ihtiyacım var :) Şimdiki halimi paylaştım sizlerle, 1 fotoğraf yükledim. Lütfen ameliyat olan ve fotoğrafı olanlar beni izlemeye alabilir mi?

Hayirlisi olsun bende ocak 24unde olacagım banada doktor 350 denerim daha buyugu olmaz dedi.

Ben doktoruma 10 sene once gidip gorusmustum ama cesaret edememistim cocuklarim kucuktu bu sene tekrar gorustum ve karar verdim benim hem diklestirme hem protez olacak.

Ben de şimdi yoldayım ameliyat öncesi görüşmeye gidiyorum. Teknik, protez, büyüklük konuşmak için. İçime bir sıkıntı girdi. Hayırdır inşallah.

Arkadaslar merhaba
Ben sali gunu ameliyat oldum bugün 3. Gunum ankarada yasiyorum cok dr gezdim 3 senedir arastiriyorum ve sonunda dr buldum. Dışkapı ssk plastik cerrahi de dr musa keleş isimli dr oldum. Benim omuzlarim ve gogus kafesim genisti 325 high profile mentor kohesive jel kondu. Toplam maliyeti 5.000

Ben ankaradaki ozel dr gittim cok dr gorundum ama dr musa muhtesem. Meme alti kivrimindan kas alti koydu ilk bi iki gun agriliydi ama her gun daha iyi oluyorsunuz

Arkadaşlar bu arada hangi dr ameliyat olursaniz olun cok büyük diye israr etmeyin. Size olabilecek uygun limiti asarsaniz iyilesme sureciniz cok agrili ve cok uzun oluyor. Bunu aklinizdan cikarmayin

Back
X