- 28 Aralık 2018
- 51
- 23
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede olacaksınız? Hangi il, hangi doktor?Hayirlisi olsun bende ocak 24unde olacagım banada doktor 350 denerim daha buyugu olmaz dedi.
Sağlıklı komplikasyonsuz ameliyat geçirelim de önemli olan o. Ama umarım sonradan pişman olmayız boyutundanHayirlisi olsun bende ocak 24unde olacagım banada doktor 350 denerim daha buyugu olmaz dedi.
Ankara prof.zeki canNerede olacaksınız? Hangi il, hangi doktor?
Gerçekten mi? Çok sevindim. Ben de Ankara'dayım. Hiçbir doktor hakkında bilgim yok henüz. Siz doktorunuzu iyi araştırdınız mı? Bir de ne kadara anlaştınız acaba?Ankara prof.zeki can
Nasıl geçti görüşmeniz? Ne dedi doktor?Ben de şimdi yoldayım ameliyat öncesi görüşmeye gidiyorum. Teknik, protez, büyüklük konuşmak için. İçime bir sıkıntı girdi. Hayırdır inşallah.
Yuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.Nasıl geçti görüşmeniz? Ne dedi doktor?
Oldukça uygun bir fiyat süperSormak istediginiz her seyi cevaplarim
Meme dokunuz var mı pekiYuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.
Biraz vardı cok değil amaMeme dokunuz var mı peki
Salı günü 4.300-4.500 gibi tuttu. Ama gün gün fiyatlar artabilir diye ben yuksek yazdimOldukça uygun bir fiyat süper