• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İlk 3 gün herkes pişman oluyormuş bu doğru. Gerçi ben pişmanlık duymadım ama biraz asabım bozulmuştu o da rahat hareket edememekten.. şimdi iyi ki diyorum ve 8. Günüm olmasına rağmen
Sırtınızda belinizde düz yatmaktan tutulma oldu mu?

Valla ben hic duz yatamadim aksine yari oturur vaziyette yatiyorum bugun 5. Gunum duz yatarsam hic kalkamam. Ben yataktan kalkarken zorlaniyorum en cok
Evet yataktan kalkmak zor oluyormuş annem kaldırıcak artık benide :D oturur pozisyondayken yürürken falan sıkıntınız oluyor mu?

Valla ben hic duz yatamadim aksine yari oturur vaziyette yatiyorum bugun 5. Gunum duz yatarsam hic kalkamam. Ben yataktan kalkarken zorlaniyorum en cok
Ben yaklaşık 15 gün kanepede uyudum tavsiye ederim daha alcak olduğu için kalkmak daha kolay oldu simdi yatağımda uyuyorum 22 gün oldu

5. Güne göre bile fark var bence üstteki ödemleriniz azalmış morluklarda en yakın zamanda geçer inşallah nede olsa güzellik zor :)
Evet ödemler azalıyor hızlı iyileşiyor. Benim tenim çok hassas morarmasam şaşırırdım zaten. Ağrılarım geçti ya morluk önemli değil :)) bu ameliyatı kışın olmak en mantıklısı. Yaza hazır olucaz

Ben yaklaşık 15 gün kanepede uyudum tavsiye ederim daha alcak olduğu için kalkmak daha kolay oldu simdi yatağımda uyuyorum 22 gün oldu
Ben de kanepede yatiyorum yari oturur vaziyette yatiyorum gece farkinda olmadan duz yatar konuma geciyorum ama sabah kalkarken olum oluyor resmen

Çok enteresan. Senelerdir bunun hayalini kurdum planini yaptim ama ameliyat oldugumdan beri yuzum gulmedi. Herkes diyor ki niye mutsuzsun. Agrilardan acilardan ne oldugunu tam anlayamadim ki. Ama iyi olacak inşallah. Cogu gitti azi kaldi inşallah

1. Merhaba herkese, bu sabah 375 cc kas alti oldum. Ameliyata girmeden aylarca burdaki forumlari okudum.Paylastiklariniz sayesinde bende cesaret bulup ,yaptirmaya karar verdim. Yaptirdiktan sonra yazacagima soz verdim kendi kendime. Zorluklarina da hazirladim kendimi.Burdan edindigim bilgilere gore her bunyeye ,yonteme, doktora gore degisiyo agri. Bu sabah 11.15 de ciktim ameilyattan. Refakatci sart. Ayaga kalkmak ve geri yatmak cok zor. Agri o zaman hissettiriyo kendini. Oglen esim yemegimi yedirdi ,aksam yemegini kendim yedim az once. Kol hareketlerim sinirli . Damar yolu vr kalcadan agri kesici veriliyor. Agri esigim dusuktur, daha kotusune hazirlamistm kendimi, suan iyiyim gayet. Diren yok bende.Acip dqha bakmadim ,ustten baktm odemli ama iyi gorunuyor gbi. Korkumdan yillarca ertelemistim, suan keske daha once yaptirsaydim diyorum. Dedigim gbi hrkesin bunyesine gore degisiyor.

Yaa gerçekten mii:KK43: of 2 hafta izin almam mümkün değil en fazla 5 gün alabiliyorum h.sonu dahil olunca 7 gün oluyor anca...ya ameliyttan vazgeçmem gerekir yada risk alıp olucam işe gidicem paşa paşa acı çekicem.275-300 dedi dr ama 325 denerim dedi ben 325 istemedim çok zayıfım aşırı büyük olur diye korkuyorum
Ben 50 kg boyum 1,67 im .. üst bedenim aşırı çelimsiz ve zayıf ona rağmen 325 cc çok az geldi bana hayal ettiğim dolgun göğüslerden uzak ama bedenime uygun bir göğüs oldu..275 cc için eğer göğüs dokunuz yok ise ameliyat olmanıza hiç değmez bir avuç göğüsü zaten destekli sütyen sağlıyo vucudumuza bu acıyı çektirmeye gerek varmı sizce :))) 350 cc yi zorlayabilirsiniz ...benim doktorumda bana 290-300 düşünüyodu ama ben başından beri bir resim gösterdim bu göğüsten istiyorum daha aşasını sakın koymayın dedim istediğimi koydu ..

Ben 50 kg boyum 1,67 im .. üst bedenim aşırı çelimsiz ve zayıf ona rağmen 325 cc çok az geldi bana hayal ettiğim dolgun göğüslerden uzak ama bedenime uygun bir göğüs oldu..275 cc için eğer göğüs dokunuz yok ise ameliyat olmanıza hiç değmez bir avuç göğüsü zaten destekli sütyen sağlıyo vucudumuza bu acıyı çektirmeye gerek varmı sizce :))) 350 cc yi zorlayabilirsiniz ...benim doktorumda bana 290-300 düşünüyodu ama ben başından beri bir resim gösterdim bu göğüsten istiyorum daha aşasını sakın koymayın dedim istediğimi koydu ..
Bence sizin göğüsleriniz çok başarılı. Hem seksi hem doğal.. daha fazlası çok vamp olırdu sanki. Ben çok beğendim sizin sonucu..

Sizinkilere baktım ve bayıldım inanılmaz güzel olmuş benim dokum sizinkinden dahada az şuanda 300-325 bana yeterde artar sizinki gibi olur inşallah nazar değmesin müthiş olmuşlar güle güle kullanın :) yumuşaması 2 ay mı aldı

Sizinkilere baktım ve bayıldım inanılmaz güzel olmuş benim dokum sizinkinden dahada az şuanda 300-325 bana yeterde artar sizinki gibi olur inşallah nazar değmesin müthiş olmuşlar güle güle kullanın :) yumuşaması 2 ay mı aldı
Sanırım zayıflarfa az cc olsa bile büyük duruyo :D

1. Merhaba herkese, bu sabah 375 cc kas alti oldum. Ameliyata girmeden aylarca burdaki forumlari okudum.Paylastiklariniz sayesinde bende cesaret bulup ,yaptirmaya karar verdim. Yaptirdiktan sonra yazacagima soz verdim kendi kendime. Zorluklarina da hazirladim kendimi.Burdan edindigim bilgilere gore her bunyeye ,yonteme, doktora gore degisiyo agri. Bu sabah 11.15 de ciktim ameilyattan. Refakatci sart. Ayaga kalkmak ve geri yatmak cok zor. Agri o zaman hissettiriyo kendini. Oglen esim yemegimi yedirdi ,aksam yemegini kendim yedim az once. Kol hareketlerim sinirli . Damar yolu vr kalcadan agri kesici veriliyor. Agri esigim dusuktur, daha kotusune hazirlamistm kendimi, suan iyiyim gayet. Diren yok bende.Acip dqha bakmadim ,ustten baktm odemli ama iyi gorunuyor gbi. Korkumdan yillarca ertelemistim, suan keske daha once yaptirsaydim diyorum. Dedigim gbi hrkesin bunyesine gore degisiyor.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.size kesinlikle katılıyorum ben yeni üyeyim ama aylardır hep dışardan girip yorumları okuyodum cesaretlendim ameliyat olucam olduğım zamanda mutlaka bilgilerimi paylaşıcam bana buradaki arkadaşların yorumları çok yardımcı oluyor.günlük süreçlerinizi payşabilir misini? Umarım bian önce iyileşirsiniz:) en büyük olayı atlattınız her sey o ameliyatı olana kadsr bence sonrası zaman..

Merhaba benim de albümüm var 1 hafta oldu ameliyat oldum. Beni de izler misiniz? Süreci merak ediyorum
Izlemeye aldim sizde alabilirmisiniz
Oturup kalkarken de dikisler sizladigi icin tam duz yuruyemiyorum kollarimi da hareket ettirirken yavas hareket ediyorum
cpk normal ben bi hafta kambur yurumustum:)

Gecmis olsun

Back
X