- 28 Aralık 2018
- 51
- 23
- 3
Merhaba beni de izler misiniz 6 subatta olacagim ameliyatimi8. Günüm bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba beni de izler misiniz 6 subatta olacagim ameliyatimi8. Günüm bugün
Fotoğraf eklerseniz izleyebilirim , lütfen kusura bakmayınMerhaba beni de izler misiniz 6 subatta olacagim ameliyatimi![]()
Çok teşekkür ederim çok sevindim daha fazlası yapay durucaktı evetBence sizin göğüsleriniz çok başarılı. Hem seksi hem doğal.. daha fazlası çok vamp olırdu sanki. Ben çok beğendim sizin sonucu..
Güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti inşallah siiznkide böyle olucak ameliyat ne zamandıSizinkilere baktım ve bayıldım inanılmaz güzel olmuş benim dokum sizinkinden dahada az şuanda 300-325 bana yeterde artar sizinki gibi olur inşallah nazar değmesin müthiş olmuşlar güle güle kullanın :) yumuşaması 2 ay mı aldı
Canım ben daha kaç cc falan olacağını filan hiiç bilmiyorum. Evde değilim, şehir dışındayım. 2 gün sonra eve gidince üstsüz foto atıcam size, fikir danışıcam kaç cc olsun diye. Hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Daha hiç araştırmadım. Ankara'da varsa tavsiye edeceğiniz birilerii tavsiyeye açığım kızlar.canım ben de sımdıkı hallerını yukledım senı ızlemeye laıyorum sen kac cc dusunuyorsun nerde kıme amelıyat olucaksın
Ben drla görüştüm ameliyat günü alamadım yıllık izin tarihim daha belli olmadı şubatta kullanabilirsem şubatta olucam şubatta alamazsam martın ilk haftası kesin :) dediğim gibi işten izin almam sıkıntı o yüzden çok korkuyorum 1. Haftada ayakalanamazsam diye..Güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti inşallah siiznkide böyle olucak ameliyat ne zamandı
Ceycey ben de öğretmenim canım. Nisanda ameliyat olacağım. 2 hafta rapor alırım diye düşünmüştüm. Sen nasıl okula başladın 3.günde? Tahtaya yazı yazmak için elini kaldırabildin mi?Benim refakatçim yoktu öğretmenim 3.gün okula gittim işe başladım evde iki kızım var eşimden ayrıyım bulunduğum şehirde kimsem yok yani evde yardım edecek kimsem olmadı her işimi kendim yaptım kas üstü olmam bir avantaj bu yönüyle demem o ki 3.haftam bitti hepsi geçti gitti hasta psikolojisine girmeyin evet acıyor kas altı daha da çok acıyor eminim çabuk toparlanmak için vücudumuzu çok dinlememek gerekiyor bunu gördüm her şey gönlümüzce olsun![]()
Ben 28 aralık cuma günü oldum sadece o güne rapor aldım pazartesiye okula başladım salı günü zaten yılbaşı tatili oldu sonra okul aynen devam 2 hafta çok bence tahtanın yarısına kadar yetişebiliyorum öğrencilere belim rahatsız dedim çoğu görevi onlara verdim yavaş hareket ettim ilk hafta ben bir de sınıf öğretmeniyim 2.sınıf okututuyorum 42 öğrencim var korkma çabuk toparlaniyorsunCeycey ben de öğretmenim canım. Nisanda ameliyat olacağım. 2 hafta rapor alırım diye düşünmüştüm. Sen nasıl okula başladın 3.günde? Tahtaya yazı yazmak için elini kaldırabildin mi?
Hatta ameliyattan sonra arabama atlayıp evime kendim gittimBen 28 aralık cuma günü oldum sadece o güne rapor aldım pazartesiye okula başladım salı günü zaten yılbaşı tatili oldu sonra okul aynen devam 2 hafta çok bence tahtanın yarısına kadar yetişebiliyorum öğrencilere belim rahatsız dedim çoğu görevi onlara verdim yavaş hareket ettim ilk hafta ben bir de sınıf öğretmeniyim 2.sınıf okututuyorum 42 öğrencim var korkma çabuk toparlaniyorsun![]()
Aa helal olsun valla sana. Şu an nasılsın? Ameliyatını hangi doktor yaptı? Fotoğraf paylaşsana çok merak ediyorum. Ya da paylaştın da ben mi görmüyorum? Beni izler misin?Ben 28 aralık cuma günü oldum sadece o güne rapor aldım pazartesiye okula başladım salı günü zaten yılbaşı tatili oldu sonra okul aynen devam 2 hafta çok bence tahtanın yarısına kadar yetişebiliyorum öğrencilere belim rahatsız dedim çoğu görevi onlara verdim yavaş hareket ettim ilk hafta ben bir de sınıf öğretmeniyim 2.sınıf okututuyorum 42 öğrencim var korkma çabuk toparlaniyorsun![]()
Demek ki agri aci anlaminda avantajli oluyor. Benim kas alti oldu bircok arkadas gibi insallah bi haftada gecer diye dusunuyorumHatta ameliyattan sonra arabama atlayıp evime kendim gittim![]()
Rica ederim ne demek ameliyattan sonra eklemeyi dusunuyordum ben deFotoğraf eklerseniz izleyebilirim , lütfen kusura bakmayın
Ankara’da olacagim ben reklam olmamasi icin yazmamam daha dogru olur sanirim ama mesaj atarsaniz soyleyebilirim :)Canım ben daha kaç cc falan olacağını filan hiiç bilmiyorum. Evde değilim, şehir dışındayım. 2 gün sonra eve gidince üstsüz foto atıcam size, fikir danışıcam kaç cc olsun diye. Hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Daha hiç araştırmadım. Ankara'da varsa tavsiye edeceğiniz birilerii tavsiyeye açığım kızlar.
Sen nereye gideceksin ve kaç cc düşünüyorsun?
Şimdiden hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur herşeyRica ederim ne demek ameliyattan sonra eklemeyi dusunuyordum ben de