• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizce bu kac cc dir acaba? boyutu cok hosuma gitti

Eklentiler

• 566023DB-3256-4DCC-ACF3-89DBCD9A656C.webp
    566023DB-3256-4DCC-ACF3-89DBCD9A656C.webp
    13 KB · Görüntüleme: 67
Herkeze merhaba Bende nisan sonu mayıs başı düşünüyorum buyutturmeyi cok istiyorum ama tedirginim de :KK17:

Umarim her sey dilediginiz gibi olur cooooookkkķ büyük olsun diye diretmeyin dr onerisini de dikkate alin ama sizin gonlunuzde ne varsa oyle olur insallah. Yureginizin goturdugu yere gidin..
Ama giderken dr a da haber verin onun da haberi olsun uygun mu degil mi birseyler soyler en azindan

Umarim her sey dilediginiz gibi olur cooooookkkķ büyük olsun diye diretmeyin dr onerisini de dikkate alin ama sizin gonlunuzde ne varsa oyle olur insallah. Yureginizin goturdugu yere gidin..
Ama giderken dr a da haber verin onun da haberi olsun uygun mu degil mi birseyler soyler en azindan
Bende dr a bırakmayı düşünüyorum tabi dolgun olsun biraz ama vücut yapım zayıf neye müsait derse o olsun şimdiden çok heyecanliyim ben

Tesekkur ederim.insallah uykularim kacti heyecandan uyuyamiyorum.
Uyu canim guzel olacak guzel haberlerini alacağız sonra darısı bana diyeceğim :dua: rahat ol göreceksin ne iyi yaptım diyeceksin biraz zaman geçip iyileşince inanıyorum bak ben senden cesaret alıp gidicem :-)

Sen de zayıfsın o halde.ben 167 48 kiloyum ve 275 cc takıldı.fotolara bak istersen hala ödemli olduğunuda göz önünde bulundurarak.
Fotoları nerden görebiliyorum ya geçen hafta bi dr a gittim ferruh bingül çıkardı bana 375 cc mi ne koydu hocam bu ne bu cok büyük dedim zaten pek hoşlanmadım nedense ankara bayındır hastanesi nde hüseyin borman da karar kıldık

Back
X