• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hanimlar birsey soyleyim mi
Foto koyan hanimlara bakiyorum da 4-5 ayini geride birakanlar muhtesemler. Eski halimizde giydigimiz o sekilsiz sutyenlere veda edip o ozguvenle cok guzel cesit cesit renk renk camasirlar giyiyorlar. Insallah 2-3 ay sonra ben de buyuk bir mutluluk ve ozguvenle araniza katilacagim insallah kizlar

Allah herkesin gonlune gore versin ben 10 senedir istiyordum ama bu gune kismetmis herseyin hayirlisi olsun tuna ben sende insallah kisa zamanda hayallerine kavusursun

Allah herkesin gonlune gore versin ben 10 senedir istiyordum ama bu gune kismetmis herseyin hayirlisi olsun tuna ben sende insallah kisa zamanda hayallerine kavusursun
Hangi yöntem? Kas altı, kas üstü, kas zarı altı? Bir de muhtemelen sabah heyecandan aklınıza gelmez ama olur da hatırlarsanız doktorunuza "kas zarı altı" yöntemi ile ameliyat yapıp yapmadığını sorar mısınız rica etsem?
Şimdiden çok geçmiş olsun. Kolaylıklar diliyorum

Benim bi arkadaşım ameliyattan 2 sene sonra doğum yaptı hiçte sorun olmadı çok güzel emzirdi bebişini.kas altı veya üstü olarak emzirmeyi etkilemiyor.meme ucundan ameliyat olunca süt kanalları açısından riskli olduğunu söylemişti doktorum.ki artık neredeyse meme ucundan silikon takan kalmadı bile.en sağlıklısı meme kesi altı kızlar inanılmaz araştırdım
Sizce neden en sagliklisi meme alti kesisi acaba cok arastirdim demissiniz nedenleri cok merak ettim. Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Benim doktorum koltuk alti kesi yontemiyle ameliyat yapan bi doktor :110:
Ben de koltuk altı kesisiyle oldum ameliyatımı.Önemli olan hangi cerrahın elinin hangi tekniğe yatkın olduğu aslında,doktoruna güveniyorsan sorun olmayacaktır.

Cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattiniz :KK200:
Ki ben ameliyatımın 12.gününde olduğum halde minicik bir iz var sadece ve kesi yeriyle alakalı sızı va de yaşamadım.:anneadayı: sadece ameliyattan 2 gün önce falan ağdayla alırsan sonraki süreçte rahat edersin ben aceleden permatik kullanmıştım dikişlerin üzerine çıkınca tüyler kaşındırdı:KK76:

Ki ben ameliyatımın 12.gününde olduğum halde minicik bir iz var sadece ve kesi yeriyle alakalı sızı va de yaşamadım.:anneadayı: sadece ameliyattan 2 gün önce falan ağdayla alırsan sonraki süreçte rahat edersin ben aceleden permatik kullanmıştım dikişlerin üzerine çıkınca tüyler kaşındırdı:KK76:
Ya cokk tesekkur ederim!! Hic dusunmemistim ben de jiletleyip girerim diye dusunuyodum. Tavsiye icin tekrardan tesekkurler :KK36:

Yaaa medusamatiii :KK43: senin yüzünden ben ameliyatı İstanbulda olucam galibaaa... Hem memelerinin şeklini çok beğendim hem de en iyi yöntemin kas zarı altı olduğunu biliyorum. Ama kas zarı altı ameliyat yapmanın çok zor olduğunu o yüzden çok az doktor tarafından yapılabildiğini yeni öğrendim. Sanırım senin doktorun yolunu tutacağım...
Siz özellikle kas zarı altı istiyosunuz tabi kas zarı altı en zoru ve en iyi yöntem sanırım araştırmalarıma göre benimde... ama ameliyat sırasında bu durum değişebilir size kas altınıda uygun görebilir herşey çok net olmuyor bu ameliyatta..benim doktorumu önerebilirim çok ilgili ...Eğer altan beyi tercih edersenizde bilgim olsun :))

Tatlim benim 4 sezaryenim var ve hepsinde 2 gun kalktim her isimi kendim tuttum ama bu ameliyat sezaryenlerden cok farkli. En cok zorlandigim konu 6-7 gun desteksiz kendim kalkamadim
Ama onun haricinde ise gitmesi gereken bir hanimsaniz bir hafta sonra masa basi isiniz varsa isinize donersiniz yataktan kalktiktan sonra cok bir sorun kalmiyor
Onun da haricinde cok kucuk cocugunuz varsa mutlaka 10 gun size yardim edecek birilerinin olmasi lazim. Ufak tefek islerinizi tabii ki yaparsiniz kendiniz ama cocugunuz kucak isterse 10 gün alamasiniz ama cocugunuz 6-7 kilodan daha fazlaysa yine alamazsiniz
Biri 5 biri 2 bucuk yasinda annem olunca beni aramazlar calismiyorum kuzu evdeyim bi sekilde idare ederiz yapacak bisey yok sonucta 1 hafta 10 gun dmi

Merhabalar yarın saat 11 de ameliyata giriyorum insallah hersey yolunda gider mutlu olurum sonuctan en acisiz agrisiz sekilde kurtulurum insallah heyecan dorukta:KK17:
Ayyy mutlaka yaz nolur arkadasim galiba forumda en tirsak ve bilgisiz uye benim cok merak ediyorum deneyimlerinizi umarim hayal ettiginden guzel olur

Arkadaşlar yeni fotoğraflar ekledim 75 c cup olmuşum ilk kez deniyorum 27.gün küçülmez inşallah kas üstü çok değişir mi acaba ya yorum bekliyorum kızlar :KK50:

Back
X