• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Fotolarınızı gördüm cok basarili güle güle kullanin sağlıkla :nazar:
kas altı olmuşsunuz zor oldu mu banada kas altı diyor drlar
Kas altı oldum. Dual plane denen yöntem. İlk 3 gün zor ama dayanılmayacak gibi değil. 4. Ginden itibaren hızla iyileştim.

Ohh ohh ne güzel Ben biraz tedirginim de
Anlıyorum ben de çok tedirgindim. Zamanım hep bu forumda geçti. Ama herkes farklı, kimi hiç ağrım olmadı diyor kimi haftalarca kendine gelemiyor. Yalnız şunu söyleyebilirim ağrınız çok olursa da sürekli ağrı kesicilerle bastırıyorlar ve 3 gün çok hızlı geçiyor. Korkmayın o yüzden

Anlıyorum ben de çok tedirgindim. Zamanım hep bu forumda geçti. Ama herkes farklı, kimi hiç ağrım olmadı diyor kimi haftalarca kendine gelemiyor. Yalnız şunu söyleyebilirim ağrınız çok olursa da sürekli ağrı kesicilerle bastırıyorlar ve 3 gün çok hızlı geçiyor. Korkmayın o yüzden
Evet galiba bünyeden bünyeye değişiyor kimi kolay atlatıyor kimi zor umarim sizin gibi Bend e kolay bir şekilde atlatabilirim dediginiz gibi ağrım cok olursa ağrı kesiciler var :KK17:

Evet galiba bünyeden bünyeye değişiyor kimi kolay atlatıyor kimi zor umarim sizin gibi Bend e kolay bir şekilde atlatabilirim dediginiz gibi ağrım cok olursa ağrı kesiciler var :KK17:
İnşallah kolay geçer ama çok çok ağrılı olsa insanlar protezlerini daha büyüğüyle değiştirirler mi? Bir daha cesaret edebilirler mi? Böyle düşünün. Gerçekten çok zor değil.

Bi arkadaş burda yeni çıkan silikon implantlardan bahsetmişti: B Lite
Bunun özelliği normal silikona göre %30 daha hafif olması dolayısıyla daha hızlı iyileşmesi demişti. Ve mantıken yıllar içinde sarkma da daha az oluyormuş. Aklıma geldi de şimdi bi araştırma yaptım nette ama pek bir şey bulamadım. Yeni bir teknoloji olduğu için henüz yaygın değil sanırım. Siz bu konuda bir şey biliyor musunuz? B lite kullanan hekimler var mı bildiğiniz?

Bi arkadaş burda yeni çıkan silikon implantlardan bahsetmişti: B Lite
Bunun özelliği normal silikona göre %30 daha hafif olması dolayısıyla daha hızlı iyileşmesi demişti. Ve mantıken yıllar içinde sarkma da daha az oluyormuş. Aklıma geldi de şimdi bi araştırma yaptım nette ama pek bir şey bulamadım. Yeni bir teknoloji olduğu için henüz yaygın değil sanırım. Siz bu konuda bir şey biliyor musunuz? B lite kullanan hekimler var mı bildiğiniz?
Yeni cikan demissiniz. Bunun eksileri artilari seneler icinde belli olur. Su an mevcut kullanilan silikonlar bile senelerdir yok soyleydi yok boyleydi derken daha yeni guvenilir oldugu soyleniyor. Pek itibar edip kafanizi karistirmamanizi oneririm

Back
X