• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkesin sistemi farkli benim diklestirmede oldugu icin 1 gun sonra takildi korse her hastNe farkli disaridan ben hicbirsey almadim hepsi icindeydi

arkadaşlar ben şimdiden inanılmaz heycanlıyım ya çirkin olursa ya işte anlaşılırsa ya 1 haftada işe dönemezsem işimden olursam kafamda deli sorular valla kafayı yicem acaba kaç cc olcak sizde benim gibi misiniz :(

Herkesin sistemi farkli benim diklestirmede oldugu icin 1 gun sonra takildi korse her hastNe farkli disaridan ben hicbirsey almadim hepsi icindeydi
Benim 5 gün sargılı olucakmış 5.gün pansuman için gittiğimde takılacakmış korse.sargılar çıkana kadar hiç göremiyor muyuz yani nasıl olduğunu ben çatlarım :D

arkadaşlar ben şimdiden inanılmaz heycanlıyım ya çirkin olursa ya işte anlaşılırsa ya 1 haftada işe dönemezsem işimden olursam kafamda deli sorular valla kafayı yicem acaba kaç cc olcak sizde benim gibi misiniz :KK43:
Çirkin filan olmayacak kuzu çok güzel olacak inan

Valla iyiki hepimiz burdayız bizi bizden başkası anlamaz :) gerçekten çok değişik bi süreç
Ben burda doğum grubunda da bulundum 2016 kasım anneleri ona benziyo hepimiz teker teker doğum yaptık ona benziyo aynı en son ben dogum yapmıştım nerdeyse catlayacaktim şimdi yine aynını yaşıyorum:süslü::KK35:

Ben burda doğum grubunda da bulundum 2016 kasım anneleri ona benziyo hepimiz teker teker doğum yaptık ona benziyo aynı en son ben dogum yapmıştım nerdeyse catlayacaktim şimdi yine aynını yaşıyorum:süslü::KK35:
Valla ben de bilseydim daha önce üye olurdum:))

Merhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
Cok gecmis olsun canim dr un daha fazla zorlamadigi iyi olmus bence obur turlu sikayetlerin daha fazla olurdu iyilesme suren daha da uzayabilirdi. Ortalama 7 gunden sonra daha da rahatlar ve iyice alisirsin. Hepimizin zamana ihtiyaci var senelerdir bekliyoruz biraz daha bekleyebiliriz

Back
X