Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütme operasyonuna son 5 gün deneyimler için buraya tüm Süreci yazacağım kızlar
Reklam yapacağım derken kendinizi de ele vermişsiniz. Bir doktor 75b meme ölçüsünde birine 85 olur diyemez çünkü bilir ki 85 meme büyüklüğüne dair bir ölçü değildir. C olur der D olur der. Biraz araştırıp da yazsaydınız keşke..
Reklam yapacağım derken kendinizi de ele vermişsiniz. Bir doktor 75b meme ölçüsünde birine 85 olur diyemez çünkü bilir ki 85 meme büyüklüğüne dair bir ölçü değildir. C olur der D olur der. Biraz araştırıp da yazsaydınız keşke..
Şuan dışarıdayım her ayrıntıyı tam net aktarmamış olabilirim reklam yapmak gibi bir niyetim de asla yok 2yıldır bir çok doktorla görüştüm tüm devlet hastaneleri de dahil en son ikna olduğum yer burası olduğu için böyle hızlı karar aldık reklam olarak algılamayın lütfen öyle bir amacım kesinlikle yok sadece Süreci yazacağım burda doktor ya da yer önermiyorum size sadece paylaşıyorum