meme buyutme

uniquerose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
6
2
43
Merhaba bayanlar az once katildim araniza cok sicak samimi bi paylasim alani.ben gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum konya da yasiyorum.dr ve fiyat hakkinda bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :-(

Merhaba bayanlar az once katildim araniza cok sicak samimi bi paylasim alani.ben gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum konya da yasiyorum.dr ve fiyat hakkinda bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var :-(
Konyada mi olmayi düşünüyorsun?

Evet canim.buradan okuduklarima gore numunede hakan beye yaptirmis bicok kisi.2011 de yeni yaptiran goremedim.birde hamilelikten 1 yil oncesi sakincali gibi biseyler okudum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim :-(

Evet canim.buradan okuduklarima gore numunede hakan beye yaptirmis bicok kisi.2011 de yeni yaptiran goremedim.birde hamilelikten 1 yil oncesi sakincali gibi biseyler okudum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim :-(
Burda bir arkadaş ameliyatından tam 1.5 yıl sonra doğum yaptı. Herhangi bir sorun yaşamadı.

Son düzenleme:
Konyada olan tek lipo yaptiran bir arkadaş var prof. zekeriya beydi hatirladiğim kadar başkada denk gelmedim şu an.
Emzirmeye yönelik endişelerin var sanırım. Burda birkaç üye tecrübelerini paylaşmıştı. Onlarda endişeliydi ama boşuna dert etmişler, gayet sıkıntısız emzirebildiklerini yazdılar. Ben emzirme döneminden sonra yaptirdiğim için tecrübem bu konuda yok. Dr.larda süt kanalları hasar görmüyor diyor ama yinede iyi ve tecrübeli bir dr. seçmeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı.

Kızlar ben de iyi bir doktor bulursam bir an önce yaptıracagım.ankara da olabilir ama iyi bir doktor olursa her şehre gidebilirim tabii muayene vs durumda bana yakın olsa iyi olur

İnternetten bir doktorun videosunu izledim.ilk defa ameliyat videosu izlemiş oldum.pırıl pırıl calıstı.calısmasını begendim. Adı op.dr Taner Şakrak hakkında fikri olan, ameliyat olmus olan var mı kızlar ?

merhaba konyada doktor tanımıyorum ama ben DR. GÖZDE ERTEN KILIÇ a yaptırdım meme buyutme ameliyatını gercekten cok guzel yapıyorlar ve cok memnunum tam ıstedigim boyutta yaptı

İns.canim bi sorun yasamam ama daha arastirma asamasindayim eksileri ne olur sizlerin tecrubeleri cok onemli benim icin ilginize cok tsk.ler :-) zekeriya bey soyadi ne acaba ve hangi hastanede ki ?
Göğüste sarkma da varsa dikkat etmelisin, hem dikleştirme ve hem de protez istediğini söylemen lazım..

merhabalar . izmir ege unıversıtesı yiğit özer tiftikçioğluna amelıyat olan var mı ?
araştırmalarıma göre dr.bey protez dahil 4,800 tl yuvarlak mentor kullanıyormuş.

X