meme diklestime ve büyütme Ahmet Işıkdemir

asena_kurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
22
2
Slm arkadaşlar doğum sonrasında içi boşal mıs memişlerden kurtuldum arık.aylardır okumadığım yorum konu kalmadı.cok şukur bomba gibi oldular.benim ameliyatım biraz karısıktı ve daha zordu.hem dikleştirme hem büyütme üstelik kas altı.kac tane doktor gezdim hepsi kas altı yapamam olmaz dedi durdu.doğal olması ve protezi hissetmemek için kas altı önemliydi.forumda Ahmet ısıkdemirin ismini gördüm.samimiyetle söylüyorum hem çok iyi bir cerrah hem de iyi bir insan.sosyete doktorları gibi cebim dolsun havalarında değil.benim gibi pireyi deve yapan herşeye kusur bulan birinin yüzünü güldürdü.çiçiklerimle mutluyum :)

Slm arkadaşlar doğum sonrasında içi boşal mıs memişlerden kurtuldum arık.aylardır okumadığım yorum konu kalmadı.cok şukur bomba gibi oldular.benim ameliyatım biraz karısıktı ve daha zordu.hem dikleştirme hem büyütme üstelik kas altı.kac tane doktor gezdim hepsi kas altı yapamam olmaz dedi durdu.doğal olması ve protezi hissetmemek için kas altı önemliydi.forumda Ahmet ısıkdemirin ismini gördüm.samimiyetle söylüyorum hem çok iyi bir cerrah hem de iyi bir insan.sosyete doktorları gibi cebim dolsun havalarında değil.benim gibi pireyi deve yapan herşeye kusur bulan birinin yüzünü güldürdü.çiçiklerimle mutluyum :)
Canim gecmis olsun.
Fotolarin var mi,benim sorunum da boyle.Kac cc koydu sana.Kac tane izle diklestirmeyi yapti.Detayli anlatirsan sevinirim.Birde izlemeye alirsan.

Canim gecmis olsun.
Fotolarin var mi,benim sorunum da boyle.Kac cc koydu sana.Kac tane izle diklestirmeyi yapti.Detayli anlatirsan sevinirim.Birde izlemeye alirsan.
Henüz albüm olusturmadım canım 10martta oldum ameliyatımı daha çok yeni odemlerim biraz daha insin albüm yapcam.kendi göğüs dokumda vardı ama yinede kas altı istedim 325 cc mentor yuvarlak protez takıldı.oyle top gibi bir görüntü yok kas altı olduğu için.dikiş izlerim lolipop seklinde diğer doktorlar ters t yapacaktı Allahtan doktorum bu yöntemi kullanmıyor.izleri çok dert etmiyorum zaten zaman içinde soluklaşıp rahatsız etmiyorlarmıs burdaki yaptıran arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor.sormak istedikleri sor canım yardımcı olurum

Henüz albüm olusturmadım canım 10martta oldum ameliyatımı daha çok yeni odemlerim biraz daha insin albüm yapcam.kendi göğüs dokumda vardı ama yinede kas altı istedim 325 cc mentor yuvarlak protez takıldı.oyle top gibi bir görüntü yok kas altı olduğu için.dikiş izlerim lolipop seklinde diğer doktorlar ters t yapacaktı Allahtan doktorum bu yöntemi kullanmıyor.izleri çok dert etmiyorum zaten zaman içinde soluklaşıp rahatsız etmiyorlarmıs burdaki yaptıran arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor.sormak istedikleri sor canım yardımcı olurum
Evet canim izler dogru durust yapildi zaman soluyor,dert olmuyorlar.Bende diklestirme gecirdim ama protezsiz,ve cok pismanim,simdi yeni ameliyat dusunuyorum ama birturlu ameliyat kismina gelemedim.Hep biseyler cikiyor onume,erteleniyor.Bende vaktimi arastirmakla geciriyorum.
Evet canim bencede kas alti en saglikli,en estetik ve en dogrusu.Albumunu sabirsizlikla bekliyorum.

Dikleştirme de üst kısımlar bos kalıyor mecbur protez istiyor insan.ama sarkık memişlerden daha iyidir canım o kadar takma.senin sadece proteze ihtiycın var işin daha kolay canım.inşallah sende istediğin memişlere kavuşursun seni en iyi anlayanlardanım.su ni haftam geçsin albüm yapcam canım

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

X