Meme dikleştirme meme başı kesisi ve protez

Oyleboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
59
64
arkadaslar merhaba benimde doğumdan sonra göğüslerimde boşalma oldu ve asimetride var. Bir kac doktorla görüştüm dikleştirme ve protez diyorlar. Iz kalmaması için meme bası keşişi dediler ama cok tedirginim. Kime yaptırmalıyım daha once bu kesi şekliyle ameliyat olanlar varsa izler ne durumda yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende protez esliginde diklestirme olacagim ama bende lolipop izi olacak, bende cok izlerden korkuyorum/korkuyordum ama diger sekilde mutlu olamayacagimi anladim ve izlere razi geldim. Izlerin resimlerini realself.com dan gorebilirsin

meme dikleştirmek için örümcek ağı uygulanabiliyormuş.ben yüzüme yaptırmak için gittiğimde ki kolay olmadı arkadaş tavsiyesi ve görsel olarak gördüğüm için gittim.örümcek ağını meme dikleştirmede kullanabiliyorlarmış.gittiğimde anlattılar filan etlikeyici bi yöntem bi araştırın derim..gidecek veya düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim..

meme dikleştirmek için örümcek ağı uygulanabiliyormuş.ben yüzüme yaptırmak için gittiğimde ki kolay olmadı arkadaş tavsiyesi ve görsel olarak gördüğüm için gittim.örümcek ağını meme dikleştirmede kullanabiliyorlarmış.gittiğimde anlattılar filan etlikeyici bi yöntem bi araştırın derim..gidecek veya düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim..
internette baktım ama örümcek ağı yöntemini gögüs için uygulandığı bir örnek bulamadım canım sen nerden duydun?

O degil de izsiz meme diklestirme yapiliyor. Yani protez esliginde protezin kondugu meme ucundan ekstra bi kesi izi olmadan ama memede hafif sarkmayi toparliyor. Bes gun sonra izsiz diklestirme+protez ameliyatim olacak..

O degil de izsiz meme diklestirme yapiliyor. Yani protez esliginde protezin kondugu meme ucundan ekstra bi kesi izi olmadan ama memede hafif sarkmayi toparliyor. Bes gun sonra izsiz diklestirme+protez ameliyatim olacak..
izsiz meme diklestirme nasıl oluyor nerde yaptiriyorsun bilgi verirsen sevinirim canım

Doktorum muayeneden sonra bana uygun gormedi bunu. Normal lolipop kesisiyle cok iyi bir sonuc cikardi. Doktorum ozan balik istanbulda. Kesinlikle dusunmeden iciniz rahat bir sekilde tercih edebilirsiniz..

Doktorum muayeneden sonra bana uygun gormedi bunu. Normal lolipop kesisiyle cok iyi bir sonuc cikardi. Doktorum ozan balik istanbulda. Kesinlikle dusunmeden iciniz rahat bir sekilde tercih edebilirsiniz..
Selam beyazpapatya33, ben de hafif sarkma için dikleştirme ve protez ameliyatı için 2 dr ile görüştüm ama lolipop tekniği beni korkutuyor iz ve his kaybı risklerinden dolayı. Bu konuda tecrübe ve bilgilerini paylaşabilirsen sevinirim.

Iz konusu beni de rahatsiz ediyordu ama Allaha sukur varla yok arasi tabi doktordan doktora ve kisiden kisiye degisebilir. His konusuna gelince biraz his kaybi olabiliyor zamanla duzeliyor bu durum.

X