meme küçültme ameliyatı olanlar lütfen tüm detayı ile anlatabilir mi.?

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
memelerim 105 bazen de 110 beden.10 yıldır araştırıyorum.o kadar video izledim ki alet edavatım olsa küçültme ameliyatı yapabilirim yani o kadar.

ama yine de emin olamıyorum.sorunum şu işinin ehli bir doktor bulsam hemen olacağım.

bir de en çok ama en çok merak ettiğim şey şu ki bu konuyu ,en çok bunu öğrenmek için açtım,göğüs küçültme ameliyatı olanlar ,GÖĞÜSLERİ İSTEDİĞİ BEDENDE KÜÇÜLTÜLDÜ MÜ.

DR.turan tuğrulu aradım ,dedim dr. bey ben göğüslerimin 80 beden olmasını istiyorum izler umrumda değil dedim.bana dedi ki vücuduna yakışanı yaparım .senin dediğin beden olmaz.

bana yakışanı allahtan iyi mi bilyon.ben allahın yaratmasına rağmen ameliyat olmak istiyorum o bana yakışan diyor.

lütfen bu yaz ameliyat olmak istiyorum çok.deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen.

anlatacaklarınızı çok merak ediyorum.özellikle önce kaç bedendi şimdi kaç beden oldu.ve beden konusunda doktor sorun çıkardı mı ve ya istediğiniz beden oldu mu.

ben meme büyütmede uzmanım küçükltmeyi pek bilemicem ama 80 beden küçük değil mi ya niye öyle istiyosun ki bak biz 75 80ler nasıl uğraşıyoruz büyütcez diye..gerçi kup daha önemli

• Beğen
Reactions: s u
ben meme büyütmede uzmanım küçükltmeyi pek bilemicem ama 80 beden küçük değil mi ya niye öyle istiyosun ki bak biz 75 80ler nasıl uğraşıyoruz büyütcez diye..gerçi kup daha önemli

canım taşımaktan çok yoruldum inan.küçücük olsun istiyorum .

arkadaşım yeni topic açmışsın ama bununla ilgili başlarda bir sayfa var ve orda çok fazla deneyimli arkadaş var, bende tüm tecrübemi A dan Zye orda anlattım, dilersen ordanm devam et ama tam senin istediğin gibi yapacak doktoru bulman zor olabilir genelde yakışanı yapıyorlar bende Bcup istedim 75 DD idim ama şimdi aldığım tüm çamaşırlar C cup yani sevgili doktorum benim dediğimi yapmamaış gibi görünüyor ama gene de okadar memnunum ki her şeyi giyebilmek kadar güzel bişey yok yani :))

• Beğen
arkadaşım yeni topic açmışsın ama bununla ilgili başlarda bir sayfa var ve orda çok fazla deneyimli arkadaş var, bende tüm tecrübemi A dan Zye orda anlattım, dilersen ordanm devam et ama tam senin istediğin gibi yapacak doktoru bulman zor olabilir genelde yakışanı yapıyorlar bende Bcup istedim 75 DD idim ama şimdi aldığım tüm çamaşırlar C cup yani sevgili doktorum benim dediğimi yapmamaış gibi görünüyor ama gene de okadar memnunum ki her şeyi giyebilmek kadar güzel bişey yok yani :))

canım anlat lütfen.ya da yazdığın yerden kopyala lütfen.

doktorun kimdi

ücret neydi

biraz anlatır mısın.

3 doktorla yuz yuze gorustum. Bircok doktorla maillestim. Hepsi ama hepsi vucuduna gore yapiyor. Bu işi bana birak diyorlar.

• Beğen
evet hep öyle sanırım canım.
ben sanıyordum ki istediğin kadar küçültülüyor.:oops:

neyse öyle olsun bakalım.

Ben butun doktorlarla pazarliga girdim. Cok kucuk istiyorum diyip durdum. Ama malesef kimse yapmiyor. Vucuduna yakisani yapiyorlar. Doktoruna guven.

Benim 97 cmdi gogus cevrem. Su an 90. Ödemlerim var. Inecekmis. 2 beden. Şu hali bile cok guzel.

• Beğen
Ben butun doktorlarla pazarliga girdim. Cok kucuk istiyorum diyip durdum. Ama malesef kimse yapmiyor. Vucuduna yakisani yapiyorlar. Doktoruna guven.

Benim 97 cmdi gogus cevrem. Su an 90. Ödemlerim var. Inecekmis. 2 beden. Şu hali bile cok guzel.

canım,doktorun kimdi,ücret neydi,izlerin çok mu...bilgilendirirsen sevinirim

X