• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme,dikleştirme,silikon ve karın germe yaptıranlar ve yaptırmayı düşünenler toplanabilir miyiz arkadaşlar tecrübeleri yazalım

Hic korkulacak birsey yok meme kucultmede ben karin germeyle bir oldum sadece karin germe zorladi beni
Bende Bursa’da Zeynep gül Gökmen’le görüştüm karın germe ve meme küçültme için burda aynı doktora ameliyat olan varmı acaba meme küçültmeyi çok istiyorum ama burda okuduklarımdan sonra karın germeden korkmaya başladım açıkçası işe nasıl dönerim nasıl çalışırım diye düşünüyorum masa başı değil çünkü işim şimdi nasılsınız karın germe için iyiki olmuşum diyormusunuz

Bende Bursa’da Zeynep gül Gökmen’le görüştüm karın germe ve meme küçültme için burda aynı doktora ameliyat olan varmı acaba meme küçültmeyi çok istiyorum ama burda okuduklarımdan sonra karın germeden korkmaya başladım açıkçası işe nasıl dönerim nasıl çalışırım diye düşünüyorum masa başı değil çünkü işim şimdi nasılsınız karın germe için iyiki olmuşum diyormusunuz
Bence en az 10 gun izin almalisiniz

Peki karın germe için 10 yeterli olur mu bazıları 1 ay dik duramadık diye yazmışlar korktum açıkçası sadece meme mi yaptırsam diye düşünüyorum
Şöyle söyleyeyim 10 güne normal hayata karisirsiniz karin ve meme de ama yorulursunuz saatler gecince .15 gün daha garanti olur.

Back
X