MEME REDDİ OLUR MU ?

Biberon ve meme reddi büyüme ataklarında dönem dönem var. İştahsızlık vs. Bende yaşadım iyice acıkınca ya da oyalayarak içirdim.

Emzik veriniz

Çok normal yaşadığın çünkü onun ihtiyacı bu kokun,güven hissi,karnını doyurmak dışında sana ihtiyacı var öte yandan sende haklısın uykusuzluk felaket bişey ama şu an da biberon vermeye devam edersen yüksek ihtimal meme reddi olabilir,gündüz her boşluk bulfugunda uyumaya çalış

Emziği çok denedim ama tutmuyor maalesef. Philips avent yenidoğan uyumlu biberonu ile veriyorum. Çok teşekkür ederim

Düzgün emip doymadığı için sürekli uyanıyor bir uyku hali de olmuyor. 2 3 gündür doğru düzgün derin uykuya geçmiyor bebeğim. Doymadığını düşünüp biberon vermiştim o yüzden.

Haklısın ama gündüzleri de mememde uyumaya başladı. Hiçbir şekilde ayrılmıyor. Benim kolum boynum her yerim tutuldu artık. En azından gece bir kez biberon verince 2 saat de olsa uyuma şansım oluyor

Bir de bizim rota virüs aşısına denk geldi. Onda da emmek istememe çok oluyor. Karnı ağrıyor
Evet olabilir ishal de yapabilir rota. Siz altını alırken eldiven kullanın tek kullanımlık ve ağzına sürdüğü ürünleri tuttuktan sonra elinizi yıkayın. Bebek ürünlerini sık sterilize edin. Yoğun bir rota aldığı için size de geçebilir.

Emziği çok denedim ama tutmuyor maalesef. Philips avent yenidoğan uyumlu biberonu ile veriyorum. Çok teşekkür ederim
1 no 2 no başlık ile yani. Bebek çok yorulur onunla 1 saat sürüyor emmesi. 3 noya geçin derim. Bize direk öyle verin dedi bebek hemşiresi.

1 no 2 no başlık ile yani. Bebek çok yorulur onunla 1 saat sürüyor emmesi. 3 noya geçin derim. Bize direk öyle verin dedi bebek hemşiresi.
Siz hem biberon kullanıp hem emzirebildinizmi bu akış hazinida arttırıp. Biberon sizde red yapmadı mı yani?

Evet 2si beraber devam ettim belli bir süre. Her bebek kendine özeldir .
Yani red yaptı tabiki kendine özeldir. Kimisi 15 günlük kimisi 4 aylık meme reddi yapar. Hatta hiç reddetmeyen de var .Benimkiler de biberon yüzünden 40 günlük yaptı mesela bir dahada emziremedim.Tavsiye ederken red olasiligi olduğunu belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…