- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
- Konu Sahibi myrainbowbaby
Kızlar merhaba sağ göğsümde bastırınca elime gelen yumuşak dokuda yapılar var elips gibi sanki, bu arada göğüs yapım küçüktür baya bilmiyorum çok korkuyorum bu durumda olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir iki muayene olmuş tanıdığım da öyle dedi yarın randevum var ne olur ne olmaz diye kendi kendimi yiyeceğim yoksaHemen panik yapmayın süt bezesi vs bişey olabilir doktora gidin mutlaka
Merhaba öncelikle korkmayın 5 yıl önce inanılmaz bir meme ağrısı ile meme cerrahına gittim ve meme yapımın fibrokistik olduğunu,her iki memede de fibroadenomlarımın ve komplike kistlerin olduğunu öğrendim ultrason sonucu.Bu aya kadar da ağrı tekrarlamamıştı ama bu ay yine ağrı ile gittim aynı şey çıktı.Eline gelenler lenf nodu olabilir kist olabilir adenom olabilir bende hepsi var ağrı dışında bir zararı yok bana sende bir genel cerraha hatta varsa meme cerrahına görünsen daha iyi olurKızlar merhaba sağ göğsümde bastırınca elime gelen yumuşak dokuda yapılar var elips gibi sanki, bu arada göğüs yapım küçüktür baya bilmiyorum çok korkuyorum bu durumda olan var mı
Aynısı bende de var çok rahatsız ediyorsa alalım protez yapalım demişlerdi tüh yaptırsaydım keşke şimdi fiyatlar almış başını gidiyorMerhaba öncelikle korkmayın 5 yıl önce inanılmaz bir meme ağrısı ile meme cerrahına gittim ve meme yapımın fibrokistik olduğunu,her iki memede de fibroadenomlarımın ve komplike kistlerin olduğunu öğrendim ultrason sonucu.Bu aya kadar da ağrı tekrarlamamıştı ama bu ay yine ağrı ile gittim aynı şey çıktı.Eline gelenler lenf nodu olabilir kist olabilir adenom olabilir bende hepsi var ağrı dışında bir zararı yok bana sende bir genel cerraha hatta varsa meme cerrahına görünsen daha iyi olur
Ya bana alalım da demiyorlar küçük oldukları için bi tedaviside yok dediler öyle çekicekmişimAynısı bende de var çok rahatsız ediyorsa alalım protez yapalım demişlerdi tüh yaptırsaydım keşke şimdi fiyatlar almış başını gidiyor
Haklısınız insanın aklına hemen en kötüsü geliyor gelen kitle sert olmadığı için rahatım biraz ama yine de takıyorum yarın gideceğim nasipseMerhaba öncelikle korkmayın 5 yıl önce inanılmaz bir meme ağrısı ile meme cerrahına gittim ve meme yapımın fibrokistik olduğunu,her iki memede de fibroadenomlarımın ve komplike kistlerin olduğunu öğrendim ultrason sonucu.Bu aya kadar da ağrı tekrarlamamıştı ama bu ay yine ağrı ile gittim aynı şey çıktı.Eline gelenler lenf nodu olabilir kist olabilir adenom olabilir bende hepsi var ağrı dışında bir zararı yok bana sende bir genel cerraha hatta varsa meme cerrahına görünsen daha iyi olur
Tabi mutlaka görünmek gerek yinede içini ferah tut kötü birşey çıkmıyorHaklısınız insanın aklına hemen en kötüsü geliyor gelen kitle sert olmadığı için rahatım biraz ama yine de takıyorum yarın gideceğim nasipse
Allah razı olsun içimi rahatlattıniz çok sagolunTabi mutlaka görünmek gerek yinede içini ferah tut kötü birşey çıkmıyor
27 yaşındayım inanın çok korktum sizin de ele gelen yumuşak şeyler miydiMerhaba bende de var yengemde de dr gittik ikimiz de 20 li yaşlarda çok yaygın önemli bişey değil demişti
Evet hemde birkaç tane27 yaşındayım inanın çok korktum sizin de ele gelen yumuşak şeyler miydi
Benim de öyle birkaç tane çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz yarın gideceğim rabbim esirgesinEvet hemde birkaç tane
Canım Allah'ın izniyel korkulacak bisey yok Allah korusun kötü bişey olsa semptomlari farklı oluyor akıntı ağrı görünüşü değişiyor falanBenim de öyle birkaç tane çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz yarın gideceğim rabbim esirgesin
Bugün gittim canım çok şükür bir şey çıkmadı dediğin gibi fibrokistik yapılı meme dokusu dedi ondan ele geliyormuşCanım Allah'ın izniyel korkulacak bisey yok Allah korusun kötü bişey olsa semptomlari farklı oluyor akıntı ağrı görünüşü değişiyor falan
Bugün gittim canım çok şükür bir şey çıkmadı dediğin gibi fibrokistik yapılı meme dokusu dedi ondan ele geliyormuş
Merhabalar bu doku yapısı kitle olarak geçmiyor meme dokusundaki yağ oranı azsa ele gelen meme dokusuna fibrokistik yani kist olmayan yapı deniyor, meme dokusu olduğu için de bir zararı yok ama ben yine de düzenli kontrole gideceğimmrba, acaba o kitle oyle durucakmi gogusunde? sadece ultrason mu yaptirdiniz? yada mamografidemi
Merhabalar bu doku yapısı kitle olarak geçmiyor meme dokusundaki yağ oranı azsa ele gelen meme dokusuna fibrokistik yani kist olmayan yapı deniyor, meme dokusu olduğu için de bir zararı yok ama ben yine de düzenli kontrole gideceğim
Sadece ultrason yaptırdım sanırım diğeri için belli yaş üstü olmak lazımmışcok gecmis olsun bende gitmistim gecen. Mamagrafi mi yaptirdin yoksa sadece ultrason mu?
Sadece ultrason yaptırdım sanırım diğeri için belli yaş üstü olmak lazımmış