Mutfak Dekorasyonu Memnun Kaldığınız Çatal Bıçak Takım Markası ?

ElifEsinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
102
39
34
Arkadaşlar merhaba seneye evlenmeyi düşündüğümden çeyiz hazırlıklarına şimdiden başladım. :KK58:Çatal Kaşık Takımı olarak tavsiye edebileceğiniz, memnun kaldığınız markalar neler ? Fiyat konusunda herhangi bir sıkıntı yok yakın çevreme sorduğumda herkes farklı marka söyledi kafam çok karışık :KK45:o_O

Yetkin. Öncesinde anneme almıştık çok memnun kaldık 1 hafta öncesinde de kendi ceyizime aldım lara isimli ürünü.... 12 ser adet çatal kaşık küçük çatal tatlı kaşığı küçük büyük bıçak çay kaşığıni 260 liraya aldım ve harikalar ...servisleri de var aynı takımın... biz istoctan gidip aldık kesinlikle tavsiye ederim

Yetkin. Öncesinde anneme almıştık çok memnun kaldık 1 hafta öncesinde de kendi ceyizime aldım lara isimli ürünü.... 12 ser adet çatal kaşık küçük çatal tatlı kaşığı küçük büyük bıçak çay kaşığıni 260 liraya aldım ve harikalar ...servisleri de var aynı takımın... biz istoctan gidip aldık kesinlikle tavsiye ederim

tam bende yetkın yazacaktım :KK48:
Hıc bır fıkrım yokken ceyızıme almıstım cok memnun kaldım :KK68: 1 yılı askın suredır gunluk olarak kullanıyorum..
Benımde lara modelı sade cok zarıf :KK68: ben fıyatı yanlıs hatırlamıyoraam ortalama 2 yıl once sadece kahvaltı bıcagı harıc 160 tl gıbı bır fıyata almıstım
mısafır takımında emsan onlada sıkıntım yok cok sukur :KK68:

tam bende yetkın yazacaktım :KK48:
Hıc bır fıkrım yokken ceyızıme almıstım cok memnun kaldım :KK68: 1 yılı askın suredır gunluk olarak kullanıyorum..
Benımde lara modelı sade cok zarıf :KK68: ben fıyatı yanlıs hatırlamıyoraam ortalama 2 yıl once sadece kahvaltı bıcagı harıc 160 tl gıbı bır fıyata almıstım
mısafır takımında emsan onlada sıkıntım yok cok sukur :KK68:

Anneme de 2 yıl önce yemek bıçağı hariç 160 a almıştık zam gelmiş lara içlerinde en güzel olanı zaten ... Sandıklı takımlara onca lirayı dokmektense parça parça set yapmak çok daha mantıklı

Anneme de 2 yıl önce yemek bıçağı hariç 160 a almıştık zam gelmiş lara içlerinde en güzel olanı zaten ... Sandıklı takımlara onca lirayı dokmektense parça parça set yapmak çok daha mantıklı
Kesınlıkle :KK50: mısafır takımım sandıklıydı oda suan ısımı goruyor gercı bos bır odam var orada cekmece ıcınde duruyorlar :KK48:

teşekkürler bayanlar çok sağolun açıkçası yetkini ilk defa duydum ne kadar da çok marka varmış meğer araştırınca farkettim..:KK54::KK16::KK50:

teşekkürler bayanlar çok sağolun açıkçası yetkini ilk defa duydum ne kadar da çok marka varmış meğer araştırınca farkettim..:KK54::KK16::KK50:
Aslında duydugumuz gözde markaların çoğunun Menşei cin çünkü türkiyede fabrikaları yok hepsi aynı fabrikada urettirip kendi logolarını bastirtiyor... yetkin çok eski bir markadır ve yerlidir asla pişman olmazsın...

Jumbo'yu da Karaca satın almış, yeni üretimlerin kalitesi şüpheli.

hisar ve korkmaz. ama hisarın tasarımları daha zarif. hisarın optima modeli çin'de üretiliyormuş, diğerleri yerli üretim.

bende şimdi duydum yetkin markasını acaba ankarada alablecegm bı yer var mı ? sıtesınde satış noktalarına baktıgımda sadece ıstanbul var

nehir bence ,karacalar elde çok hahif kalıyor,kütahya porselen de iyi onu da kullanıyrum

X