Saatlerdir buraya yazılmış yorumları okumaktayım.Ve sizlerden aldığımız cesaretle eşimle Memorial da denemeye karar verdik.Benim yaşım 38 ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.Benim sizlere bazı sorularım var, eğer bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1. Ben Eskişehir de yaşıyorum ve çalışan bir insanım.İl dışından gelenlerin takibi nasıl yapılıyor merak ediyorum.Devlet memuruyum ve İstanbulda uzun süre kalamam...
2. Transfer sonrası yollara düşüp riske girmek istemiyorum. Oradaki konaklama imkanları hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Hastanenin bünyesindeki konukevinde kalabiliriz ama eğer tahminimizden fazla kalmamız gerekirse bildiğiniz başka alternatif yer var mı?
3. Tüp bebek merkezi konusunda kafam karıştı.Memorial'ın 2 ayrı merkezi mi var? Varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim
merhaba soularının bildiğim kadarına cevap vereym ben de memorialda tedavi olmaya karar verdim merkezle görüştüm il dışndan gelen hastalar için yumurtlama geliştirme kısmıı bulunduğun ilde yapmanda bi sakınca yokmuş yani yumurta çatlatma aşamasına kadar eskişehrde yaptırabilirsn böyle olunca 8-10 gün sürer sanırım.şimdiden kolaylıklar..bu arada ben ocak sonu düşünüyorm sen ne zaman başlayacaksın.
yeniden ,dilabi..tedaviye basliyacak arkadaslar..hayirlisi olsun..insallah gelir bebisleriniz..
gelismeleri yazarsaniz sevinirim..dualarim sizlerle.
yeniden... merhaba. soruna yanıt vermek istedim.
bende 38 yasındayım.istanbulda eltimde kaldım.bütün işlemlerin memorialde yapılması için. çünkü gün
aşırı çağıyorlar ve kan tahlili yapılıyor.tek yerden herşey olsun istedim.benim 15 gün sürdü .yumurta toplandığı gün kalitesiz olduğu söylendi.zaten 1 yumurta oluştu.aslında yumurta takibinde problem vardı.olması gereken gündeki boyutta değildi.ama yinede ilaç vermeye devam edildi.aslında 3d boyutlu ultrasonları var ama hiç bakılmadı.parayıda aldılar.Semra hanımda hiç muayeneme girmedi.sadece görüşmede vardı ve sonucta ben konustum.herneyse içini sıkmak istemem. ama gidersen eğer diğer doktorlar muayene ediyor.sen ısrarla semra hanımı muayene etmesi için iste.yumurta toplanmadan önce randevu al. semra hanım son kontrolunu yapsın.Semra hanım açık ve net herseyi söylüyor.iyi bir insan. ama kalabalık olduğu için zaman ayıramıyor.haberin olsun.
hastanenin misafirhanesi ücreti yüksek. öğretmenevlerinde kalabilirsin.... şişli. cankurtaran..gibi
bu arada çider e üye olmuştum. muayene ücreti ödemedim. tüp bebektede indirim yapıyorlar.
Gozdemmmm tebrik ediyorum, guzel haberlerini bekliyorum derken hemen aldım bu güzel haberi.. nasılsın? tebrikler, sağlıkla 2011de bebişlerimize kavuşalım inşallah..
bebek istiyoruz artık buralarda olurum bir süre yazamadım ama yazmaya çalışacağım..
yeniden ve diğer tedaviye başlayacak arkadaşlar inşallah herşey 2011de gönlünüzce olur, hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Memorial konusunda karar vermeden önce benim kendi fikrim, bir haftasonu müsait olursanız ön görüşmeye gidin, doktorlara bakın, hastaneye bakın, içinize siniyorsa başlayın tedaviye diye düşünüyorum.. çünkü herkes her doktorla anlaşamıyor daha doğrusu her doktor herkese hitap etmiyor, her merkez de öyle.. birimizin çok iyi dediği başkasının içine sinmiyor, o nedenle bence ön görüşme ve ne hissettiğiniz önemli... bol şans...en kısa zamanda ve sağlıkla gelsin bebişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?