bugün başladım :)
bende tavsiye ederim.
Güvenç bey ile devam ediyorum çok ilgili ve her şeyi detaylı anlatan bir dr bayıldım
1900 euro
nakit ödeyecekseniz 1800 oluyor.
benim doz yüksekti 2400 fln da ilaçlar tutacaktı. Yardımcı oluyorlar ilaçta bu arada
bana kendileri getirtti 1700 liraya gelecek hepsi.
hepinize şimdiden HAYIRLI OLSUN
Hadi hayırlı olsun Crafty... Ben de ayhalinden sonraki ilk sürece yarın başlıyorum... Her şey gönlümüzce olur inşallah
yeniden
senin uzun protokol mü olacak? kısa mı
yarın ilaç vs başlıo musun hemen acaba
Canımcım...
Benimki kısa protokol olacak...öyle demişlerdi.Ben istedikleri bazı tahlilleri memlekette yaptırdım ve faksladım.Yarın sabah kan tahlilim Memorial da yapılacak ve doz belirlenecek diye düşünüyorum...Yarın orada netleşecek aslında nerden başlayıp nereye gideceğim :))
ok o zaman kesin nakit al yanına hemen başlarsın doza çünkü
of arkadaşım
yüreğin ağzındadır
Allah yardımcın olsun
Sağol canım... Olumlu düşünmek ile herşeye kayıtsız şartsız kanmak arasında dağlar kadar fark olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Senin olumlu düşünce fikrine sonuna kadar katılıyorum.Hiçbirimiz sadece birileri dedi diye bu yola baş koymadık...araştırdık,sorduk,soruşturduk ve bir karar verdik.Belli bir yere kadar birçok şeye müdahale edebiliyoruz ama bir an geliyor ve o an nefesleri tutup bekliyoruz.O an bizim istesek de müdahale edemeyeceğimiz bir süreç başlıyor.İşte o süreçte sabrımız,metanetimiz ve her türlü sonuca dayanabilme yetimiz giriyor devreye...Dilerim ki o sürece girdiğimizde yükümüz hafif, ruhumuz dingin ve aklımız başımızda olur...
Gozdemmmm ben iyiyim, asıl sen nasılsın? bebiş nasıl? kaçıncı haftandasın?
Saatlerdir buraya yazılmış yorumları okumaktayım.Ve sizlerden aldığımız cesaretle eşimle Memorial da denemeye karar verdik.Benim yaşım 38 ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.Benim sizlere bazı sorularım var, eğer bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1. Ben Eskişehir de yaşıyorum ve çalışan bir insanım.İl dışından gelenlerin takibi nasıl yapılıyor merak ediyorum.Devlet memuruyum ve İstanbulda uzun süre kalamam...
2. Transfer sonrası yollara düşüp riske girmek istemiyorum. Oradaki konaklama imkanları hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Hastanenin bünyesindeki konukevinde kalabiliriz ama eğer tahminimizden fazla kalmamız gerekirse bildiğiniz başka alternatif yer var mı?
3. Tüp bebek merkezi konusunda kafam karıştı.Memorial'ın 2 ayrı merkezi mi var? Varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim
Yenidenherseyin yolunda olmasina sevindim.Dualarim seninle..
Craftysen nasilsin?Tedavin ne durumda?
yarın yumurtalar toplanıyor heyecan tavan yaptı
mutluyum merkezden özellikle güvenç bey den :)
tedaviyi yari olmus bile.dolu dolu kaliteli yumoslarin olsun.benimde transferimi guvenc bey yapmisti.guzel haberlerini bekliyorum.dua ile..
iyi şanslar diliyorum arkadaşım...ben de geri sayıma girdim...birkaç gün içinde benim de yumurta toplama işlemim olacak.bugüne kadar çok sakindim ama bugünkü muayeneden sonra sona yalaştığımı anladım ve heyecan başladı...allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?