• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

erken kalktım acıkmıştır dıye dıkkat edıyom artık onun ıcın :) bıde benım degerım 53.88 ya düşükmüş bıraz doktorum takıp etmemız gerekır dedı ıns pazar gunu yapacagım teste ıkıye katlamıs olur o geloıyor hep aklıma bugun kuran okuyup dua edıcem sizler ıcınde ıns bır aksılık olmaz cok korkuyorum 9 ay boylemı gecıcek acaba ? bı rahat edemedım hep bıseyler cıkıyor Allahım sen yardım et hepımıze

Sakin panik yok :)
İnşaallah değerin en az 150 çıkar yarın :16:

gelin bayanlar gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn :34::34::34:
bol hamişli bol neşeli bol sabırlı bol güçlü topiğimize gelinnnnnnnn
bu topikte ne ararsan var :1::1::1::1::1::1::1:
cici anneler,cici hamişler,cici hamiş ve anne adaylarıııııı :49::49::49::49::49
sabırla mücadele edenler,birlikte üzülüp birlikte sevinenler YÜCE RABBİNE sığınanlar
maşallah topiğimize :nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::6::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Topik topik olalı hiç böylesini görmemişti :1:

Allah nazarlardan saklasın hepimizi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ah kuzum kıyamam. Anestezinin etkisi hepsi. Benim de ameliyat sonrası inanılmaz gaz sıkıntım olmuştu. Allah'ım beterinden saklasın hepimizi... Yakındır sezyalim inşaallah yakındır yavrularımıza kavuşmamız :16:
Ben pazartesi salı gibi smear sonucumu öğreneceğim ve tahlillerimi yaptıracağım. Allah nasip ederse haftaya pazar lucrinle başlıyoruz inşaallah :)
incim hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu ALLAHIN yardımı olsun inş. :16::16:
smear sorunsuz olur inş. ardından güzel haberlerin gelir :49::49:

uğurböceği,nazyam tebrikler ağlayarak okudum haberinizi.Allah tamamına erdirsin.bende bugün transfer için hastaneye gidicem,dualarınızda olayım inşaallah.

Mart ve Nisan Tayfası :16:

akasya - 23 mart kontrol :nazar:
aysunayy - lap :nazar:
beylem - 13 mart çarşamba tedaviye başladı :nazar:
caklıt - Allah nasip ederse nisanda tedaviye başlıyor :nazar:
çakır - gebelik test tarihi 20 mart :nazar:
dentur - Allah nasip ederse tahmini 29 mart cuma tedaviye başlıyor :nazar:
dicay - gebelik test tarihi 18 mart pazartesi :nazar:
inci - Allah nasip ederse 24 mart pazar lucrin'le tedaviye başlıyor :nazar:
juliaa - gebelik test tarihi 27 mart çarşamba :nazar:
keten prensess - gebelik test tarihi 20 mart çarşamba :nazar:
kezban :nazar:
kokoci :nazar:
mry24 - 16 mart cumartesi frigo bebişlerini alacak :nazar:
mucize - gebelik test tarihi 19 mart salı :nazar:
mummu - 14 mart perşembe tedaviye başladı :nazar:
sblkmbsr :nazar:
semra58 - Allah nasip ederse 28 mart perşembe tedaviye başlıyor :nazar:
sumeyye - gebelik test tarihi 24 mart pazar :nazar:
umut27 - gebelik test tarihi 21 mart perşembe :nazar:
western - 9 mart cumartesi tedaviye başladı :nazar:
verde - Allah nasip ederse nisanda tedaviye başlıyor :nazar:

heycanın çok doğal cnm ben bile heycanlıyım 2ay olmasına rağmen :18:
eylülde düşünüyoduk başta şimdi zorla ikna ettim haziran die şimdide mayıs diyorum adam boşıycak beni yakında :1::1:

Canım neden öyle diyorsun :) Erkekler böyle sanırım korktuklarından ertelemek istiyorlar gibime geliyor :)

Canım neden öyle diyorsun :) Erkekler böyle sanırım korktuklarından ertelemek istiyorlar gibime geliyor :)
bizim taşıdığımız evlat sevgisi yokki onlarda :1: ben bu gidişli çocuk bulayım derken kocadanda olcam habira tarihi geri çekmeye çalışıyorum :1:
bizim doğuştan annelik duygumuz var ama erkeklerde babalık duygusu çocuk doğduktan sonra olurmuş :emir_bebek:
1,5 yıllık evliyim 6 ay eşimin ve annemin ısrarı üzerine malesef korundum :47::47
şimdi onlara diyorum çocuk düşmanısınız nasip olsun doğurayım size göstermicem diyorum :1::1:
ben okadar üzülüyorum olmuyo die onların umru değil :19::19:
ama bi olsun biliyorumki benden çok sevicekler nerdeydin sen şimdiye kadar velet dicekler :1:

bizim taşıdığımız evlat sevgisi yokki onlarda :1: ben bu gidişli çocuk bulayım derken kocadanda olcam habira tarihi geri çekmeye çalışıyorum :1:
bizim doğuştan annelik duygumuz var ama erkeklerde babalık duygusu çocuk doğduktan sonra olurmuş :emir_bebek:
1,5 yıllık evliyim 6 ay eşimin ve annemin ısrarı üzerine malesef korundum :47::47
şimdi onlara diyorum çocuk düşmanısınız nasip olsun doğurayım size göstermicem diyorum :1::1:
ben okadar üzülüyorum olmuyo die onların umru değil :19::19:
ama bi olsun biliyorumki benden çok sevicekler nerdeydin sen şimdiye kadar velet dicekler :1:

Eminim çok seveceklerdir. Sen bakma onlara :) Belki biraz da yeni evli olduğunuz için ertelemek istemiştir.
Biz bile sorunumuzu bildiğimiz halde 3,5 sene bekledik, gerçi ilk denemede olacağını düşünüyorduk hemen :) Böyle olacağını bilsek beklemezdik her halde :)

Eminim çok seveceklerdir. Sen bakma onlara :) Belki biraz da yeni evli olduğunuz için ertelemek istemiştir.
Biz bile sorunumuzu bildiğimiz halde 3,5 sene bekledik, gerçi ilk denemede olacağını düşünüyorduk hemen :) Böyle olacağını bilsek beklemezdik her halde :)
nasip kısmet cnm ya millet korunurken gebe kalıyo uyuz oluyorum :47:
nasibimizde olsaydı korunmak işe yaramazdı RABBİM inş. hepimize yaşatsın mis kokuları koklamayı :16:

nasip kısmet cnm ya millet korunurken gebe kalıyo uyuz oluyorum :47:
nasibimizde olsaydı korunmak işe yaramazdı RABBİM inş. hepimize yaşatsın mis kokuları koklamayı :16:

Amin inşaallah :16:

Dün eşimin bir arkadaşının 3.çocuk haberini aldık :) Kadın çok kötüymüş, istemiyormuş. Aslında istememesine biraz hak veriyorum çünkü 2 çocuğun tüm yükü üzerinde. Çocukları da bir görsen hiperaktifler :) Ama Allah nasip etti mi oluyor işte. Yiyecek ekmeği varmış.

Back
X