Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Allah yardımcın olsun bu sefer meleğin hep senle olsun inşallah

Selam

Bebek istiyoruz çok şükür iyiym canım benim Sen nasılsın? çizelgem var aslında bende görünüyor en azından 30. haftamıza girdik çok şükür canım.

Derviş sıkıntılarım var ama buna şükür artık ellerimden şikayetçiyim kullanmakta zorlanıyorum. Sen kaç haftalık oldun?

Tedavide olan arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar görüp, bebişlerinize kavuşursunuz.

arkadaşlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl çok zor oluyormu anestezisiz kolay olur mu bilgi verirseniz sevinirim

Ben çektirmiştim anesteziye gerek kalmadan masaya yatmam çekilmesi ve kalkmam 10 dk sürmüştü zorluğu yok hafif bir adet sancısı başlangıcı gibi birşey oluyor o kadar canım. Böyle bir film çektirmen gerekiyorsa erteleme. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

dün görüştüm müstecep beyle ultrasonla bakıp gerekirse rahim filmi çekeriz dedi bende korktum tabi ondan soruyorum 2 hafta sonra adetle başlıyoruz tedaviye inşallah iyi sonuçlar alırız

Ya bu bekleme süreci tüm tedaviden çok daha zor bir süreçmişşşşş (
Crafty nasılsın arkadaşım...hiç sesin soluğun çıkmıyor...sende mi bencileyin garip bir hal içindesin acep ???

Ya bu bekleme süreci tüm tedaviden çok daha zor bir süreçmişşşşş (
Crafty nasılsın arkadaşım...hiç sesin soluğun çıkmıyor...sende mi bencileyin garip bir hal içindesin acep ???

B.k gibiyim heyecandan öleceğim
bugüğn kasık ve karın ağrım yok ona taktım
aman banyo yapıp atçam kendimi kuaföre şimdi.
Yarın iş var malum

arkadaşlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl çok zor oluyormu anestezisiz kolay olur mu bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar bende geçen hafta radyomar fındıkzadede dijital hsg yöntemiyle çektirdim
anlatamam size bumuymuş dedim hiçbirşey anlamıyorsunuz gerçekten hiç düşünmeden gidin derim ben çok memnun kaldım yazmak istedim hiçbirşey hissetmiyorsunuz...
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME SONUÇLARIMDA TERTEMİZ ÇIKTI... DİLERİM RABBİMDEN HEPİMİZİN SONUÇLARI TERTEMİZ ÇIKARRRR... RABBİM SAĞLIKLA SİHATLE HAYIRLISI İLE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER SAĞLICAKLA DOĞMALARINI ANALI BABALI OLARAK SAĞLICAKLA BÜYÜTMEYİ ONLARINDA SAĞLICAKLA BÜYÜMELERİNİ NASİP EDER AMİNNNNNNNNNNNNN......
inanın hiçççççççç amaa hiçççççççç korkulacak birşey değillllllllllllllllllll...

B.k gibiyim heyecandan öleceğim
bugüğn kasık ve karın ağrım yok ona taktım
aman banyo yapıp atçam kendimi kuaföre şimdi.
Yarın iş var malum

Bende de 3-4 gündür tık yok...sanırım ilk birkaç gün içinde o akıntılar,ağrılar,kramplar bir çeşit fırtınaydı. Sanırsam bu fırtınada da ne kadar yumurta vs varsa "biz bu durumda daha fazla gelişemeyiz...aaa bu ne beee" deyip ortadan kayboldu ...sonra da içimde bir sukunet oluştu...ben böyle tanımlamaya başladım artık...Ben de yarın okula başlıyorum öfff ((

iyi akşamlar kızlar bende ikinci tedavime yine nur hanımla başlıcam inşallah mart adetiyle beraber benim size sorum Nur hanım bana adein 21. günü gel encıl (yanlış olabilir ismi ) tam anlamadım öyle bi işlem yapıcaz dedi hemen muayene odasında olacak basit bir işlem dedi sizlerin böyle bir işlemden bilginiz varmı eğer bilgisi olan varsa yada yaptıran varsa bana özelden yazabilirmi kursa gidiyorum her zaman takip edemiyorum lütfen yardım edin adını tam bilemediğimden araştırmada yapamıyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Selsebil, dediğin işlemi tam anlayamadım ama injury demiş olabilir mi, bana da aynı işlemi yapmışlardı adetin 3. günü, muayene odasında oluyor, sadece çok hafif bir adet ağrısına benzer ağrı duymuştum o kadar,ultrasonla bakıp çubuk gibi birşeyle yapmıştı bu işlemi,2-3 daika sürmüştü.. bizim doktorumuz Mustafa beydi, işlemi de rahimde yaralama diye açıklamıştı bize;bu sayede daha rahat tutunur embriyolar demişti , sana yapılacak olan da bu işlem mi acaba bilmiyorum, istersen bir daha sor Nur hanıma..
Crafty ve Yeniden iyi haberlerinizi bekliyorum, dualarım sizinle..
baharnaz senin de az kalmış, benim de 35 oldu bu hafta, heyecanlıyım heyecanlı... sağlıkla hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah:18:
bebekistiyoruz bebişine çook öpücükler, bizi de bekliyor herhalde yakında uykusuz zamanlar

Son düzenleme:

ilgin alakan için çok teşekkürler
bol dua beklioruz sizden ve karnınızdaki meleklerden
yarın çıkacak bakalım ak mı kara mı

selam

Derviş Maşallah canım sen gün sayıyorsundur artık ben bugünden itibaren hafta saymaya başladım Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Baharcountry, gulşah inşallah sizlerde tedavilerden güzel sonuçlar alırsınız ve bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz

Crafty, Yeniden sizlerdende güzel haberler bekliyoruz İnşallah

Bebek istiyoruz yakışıklın büyümüştür maşallah canım ellerinden öp benim için. Ben çok sık oturmuyorum pc başına ellerimi kullanamıyorum ellerimden sıkıntılarım var canım

sevgili baharnaz arkadaşım
çok ama çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sihatle hayırlısı ile RABBİM hepimize nasip eder...
bende KADIKÖY ŞİFADA başlayacağım tedavime ALLAH NASİP EDERSE cumartesi günü ilk iğnemi yapıp iğnelerimi vereceklermi uzun protokol olacakmış HERZAMAN İSTEDİĞİM RABBİMDEN HAYIRLISI SAĞLIKLA SİHATLE HAYIRLISI İLE...
sanada çok geçmiş olsun canım bu arada...

merhabalar...
carfty,yeniden az kaldi biraz daha sabir kizlar..belirti aramayin..sonuca 1 gun kaldi dimi.yazarsiniz buraya..gerci ben bi sure giremem ama yeniden den alirim haberleri..dualarim sizlerrle..

devisss az kalmis ben donmeden dogurayim deme hee:)))saka bi yana oglum 35+1 de geldi..saglikla gelsin..bol bol uyuyunnnnnnnnnnnn..

baharnaz gecmis olsun canim..az kaldi..dikkat et kendine...dogumdan sonra gecer hepsi..

kızlaaaar yarın iyi haberler bekliyoruz, bebekistiyoruz'un dediği gibi belirti aramayın, çünkü her bünyeye göre değişiyor durum...

kızlar teşekkür ederim dün sorduğum soruyu cevapsız bırakmamışsınız rabbim hamile kalmak isteyenlerinde doğuma hazırlananlarında hepinizin yardımcısı olsun inşallah

hayırlısı olsun yeniden, ne denir ki, inşallah sağlıkla en doğru zamanda bebişine kavuşursun... sağlıklı olmak en önemlisi, hayırlısı olsun, gerçekten üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…