Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler kızlar ben 2. tedaviye başlıcam memorialde. benim raporum var ilaçlarda bu raporu kullanabilirmiyim yada memorialde raporuyla tedavi görenler hastane inatla karşılamaz ssk diyor bu konuda bilgisi olan allah rızası için yardım etsin
iyi günler kızlar ben 2. tedaviye başlıcam memorialde. benim raporum var ilaçlarda bu raporu kullanabilirmiyim yada memorialde raporuyla tedavi görenler hastane inatla karşılamaz ssk diyor bu konuda bilgisi olan allah rızası için yardım etsin
merhabalar herkeze bizim ilk tüp bebeğimiz tutmadı şimdi 2. denemeyi istiyoruz kısmetse memorial semra kahramanı istiyorum ben ama yurt dışına gitmiş diye duydum ne zaman gelicek acaba bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba ?![]()
Semra Hanımın dışarıda olması hiç önemli değil. Oradaydı ama biz tanışamadık bile. Sistem kurulmuş orada. Benim Yumurta takibimi Aynur Hanım yaptı. Transferi Güvenç Bey.. Sonuç pozitif :)
arkadaslar aklima takilan bir soru var lutfen bana aciklarmisin benim tup bebek tedavim basladi hayirlisiyla, ben gonol f ignelerimi hastaneden temin ettim ama icindeki igneler kutusunda degildi kafami karistirdi eczaneden alinan ignelerden bir farki var mi aynimidir sizce. Benim gibi hastaneden temin eden var mi ignelerini.
arkadaslar aklima takilan bir soru var lutfen bana aciklarmisin benim tup bebek tedavim basladi hayirlisiyla, ben gonol f ignelerimi hastaneden temin ettim ama icindeki igneler kutusunda degildi kafami karistirdi eczaneden alinan ignelerden bir farki var mi aynimidir sizce. Benim gibi hastaneden temin eden var mi ignelerini.
300lükler kutusuz :)
emreye de 400 lük versin sana :)
at hırsızı gibi gimi kenarda köşede çok komik yaaaa![]()
evet canim ya benimde cok komigime geldi birde kutusuz olunca sasirdim sende oradan mi temin ettin ilaclarini
arkadaşlar bugün nur hanımla görüştüm rahim filmi istedi ama endişelerim var ben memorialde yaptıracağım ama anestezili anestezis diye ayırıyorlar karar veremedim hiçbir bilgim yok çünüyaptıran varsa deneyimlerinizi yazarmısınız herkese çok teşekkürler
arkadaşlar bende geçen hafta radyomar fındıkzadede dijital hsg yöntemiyle çektirdim
anlatamam size bumuymuş dedim hiçbirşey anlamıyorsunuz gerçekten hiç düşünmeden gidin derim ben çok memnun kaldım yazmak istedim hiçbirşey hissetmiyorsunuz...
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME SONUÇLARIMDA TERTEMİZ ÇIKTI... DİLERİM RABBİMDEN HEPİMİZİN SONUÇLARI TERTEMİZ ÇIKARRRR... RABBİM SAĞLIKLA SİHATLE HAYIRLISI İLE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER SAĞLICAKLA DOĞMALARINI ANALI BABALI OLARAK SAĞLICAKLA BÜYÜTMEYİ ONLARINDA SAĞLICAKLA BÜYÜMELERİNİ NASİP EDER AMİNNNNNNNNNNNNN......
inanın hiçççççççç amaa hiçççççççç korkulacak birşey değillllllllllllllllllll...
Yağmurum bende GonalF 450 kullandım hastane içindeki kişiden temin ettim ona sor iğneleri canım.
gulşah ben çektirmiştim fakat başka yerde çok kolay bir işlem anesteziye filan gerek yok bütün işlem 10 dk sürüyor sürmüyor inşallah güzel bir sonuç alırsın.