Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Geçmiş olsun canım. Bu kez inşaallah güzel haberlerle gelirsin buraya.

Hayırlısı olsun. Ben de ocakta başlıyorum. İnşallah yeni yıl uğurlu gelir:))

ben de ocakta başlıyorum kısmetse.aşılama deneyimim oldu da bu ilk tüp bebek denemem olucak.ocağın 20 si gibi gidicem ben.kaç gün önceden randevu alıyorsunuz.semra hanımdan randevu almak istiyorum ama o olmazsa kimden alsam nur hanım memorial da dimi hala

Hayırlı olsun hakkında canım. Benim de ilk denemem olacak. İlk görüşmeye mi gideceksin o tarihte? Semra Hanım için 1 ay sonrasına randevu veriyorlar. Semra Hanım dışında başka doktora gideceksen 1 hafta önceden arasan olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet öyleymiş, teşekkürler cevabın için. Bugün aldık bakalım bir de yapabilirsek tam olacak :)

hayırlısı olsun iğneleri de yaparmıyım diye tedirgin olma hiç zor değil yeterki allah hiç birinizin emeklerini boşa çıkarmasın bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin dualarım bir zamanlar benimde geçtiğim bu dönemden geçenler için

Amin canım amin... Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Senin bebeğin var mı?

ben rabbim nasip ederse 14 şubatta oğlumu kucağıma alacağım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguları

Maşallah maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Doğum haberini de almayı nasip etsin Allah'ım. Amin inşaallah...

ben rabbim nasip ederse 14 şubatta oğlumu kucağıma alacağım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguları

Canim yaa..az kalmis.zaman ne cabuk geciyor..Saglikla vaktinde gelsin insallah.ismi ne olacak prensin.
crafty,gozdem de kavustu evlatlarina darisi isteyen herkese..
gelincik eskilerden aklimda sonuc alamayan bir sen kalmissin..yakinda basliyorsun dimi..insallahhhhhhhh bu sefer sende anne olanlara katilacaksin insallahh.dua ile tatlim.

Kızlar bu aralar hastaneye giden var mı? Belki karşılaşıyoruzdur birbirimizi tanımadan

evet canım ben bayağı bir eskidim :) inşallah bu son denemem olur Rabbimin izniyle bende anne olanların arasına katılabilirim ... bu hafta başlıyorum kısmetse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…