inci tanesi tırasferin oldumu ne durumdasın embiriyoların pgt de nasıl çıktı bize yaz
slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi
tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder
bol şans çakırcım.bugün girmemişsin içime doğuyo inan bu kez bebişin seninle gönlünü ferah tut.bu sefer herşey yolunda gidecek ve bebişin seninle olacak.
Selamlar,ben de şubat ayında memorialde tüp bebek yaptırmak için randevu aldım bu yüzden bu topiğe geldim.Deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Karşıma şimdi de hiç duymadığım cd56 testi çıktı.Bu testi adetin herhangi bir gününde yaptırmak mümkün mu?Birde kromozom testini sorayım size.Bu iki testi hiç yaptırmadım.Vakit kaybetmemek için randevu öncesi gidip yaptırmak istiyorum.AM TESTİ KROMOZON VE CD 56 TESTLERİNİN HANGİ GÜNLERDE YAPTIRILDIĞINI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...
tabiki sıldim canım
kızlar yarın rabbim nasip ederse tırasferim var bana dua edin inşallah bu defa son olur
Arkadaşlar ben de şubat ayında memorialden randevu aldım.3.kez tüp bebek deneyeceğim.İlk iki denemem başka hastanede oldu ve yumurtalarda döllenme olamadığı için transfer aşamasına gelinemedi.Yaş 43.Bir buçuk yıllık evliyim o yüzden bebek için biraz geç kaldık(aslında birazdan fazla:)))Yumurta rezervinde azalma varmış.Şimdi son bir kere semra hanımla denemek istiyorum.Fsh 15 çıktı bu ay.Yüksek bir değer şans az ama olsun.Denemedik demeyelim.Sizlerden ricam aranızda 40 yaş üstü olan ve memorialde tüp deneyimi olan arkadaşlar varmı.Yorumlarınızı bir de memorialdeki tüp bebek fiyatını öğrenmek istiyorum.Yanıtlarsanız çok sevinirim .Sevgiler...
Glincik canim arkadasim cooook sevimdim demmekki spermler iyi cikti bizimde var dondurulmus ins bu sefer olacak Rabbimin izniyle dualarim sizinle
Cakircim ins transferin guzel gecer bu sefer meleklerin seni hic birakmasinlar hep seninle kalsinlar kizlar bol bol su icin meryem suresini okuyun lifli yiyecekler tukedin hep yatmayin hareket edinki kan dolasiminiz hizlansin rahime kan gitsin doktorum oyle demisti mesela ben progesteron igneyi vurunmak icin baya bir yol yurumustum birde kisti o zaman kendinize coook dikkat edin Allahim yar ve yardimciniz olsun ins herkesi kocaman öpüyorummmmmmmHK
Canım 1.5 ay kadar görümcem denedi 47-48 yaşlarında 2 doğal düşük 2 başarısız tüp bebek denemesi. Tüpleri tıkanmıştı. 3. denemeyi yaptılar. Semra Hanımla görüştü. Yaşına göre 3 yumurtası çıktı ve çok güzel bölündü embriyolog bile yaşına göre çok iyi demişti. Transfer haftasonuna geldi Semra Hanım transfere geleceğini önceden dediği halde gelmedi. Kısmet ama görümcem son kez denemişti ve bu aklına geldikçe çok üzülüyor. Çünkü Semra Haım için gitmişti. Tabi dr ler vesile...Arkadaşlar ben de şubat ayında memorialden randevu aldım.3.kez tüp bebek deneyeceğim.İlk iki denemem başka hastanede oldu ve yumurtalarda döllenme olamadığı için transfer aşamasına gelinemedi.Yaş 43.Bir buçuk yıllık evliyim o yüzden bebek için biraz geç kaldık(aslında birazdan fazla:)))Yumurta rezervinde azalma varmış.Şimdi son bir kere semra hanımla denemek istiyorum.Fsh 15 çıktı bu ay.Yüksek bir değer şans az ama olsun.Denemedik demeyelim.Sizlerden ricam aranızda 40 yaş üstü olan ve memorialde tüp deneyimi olan arkadaşlar varmı.Yorumlarınızı bir de memorialdeki tüp bebek fiyatını öğrenmek istiyorum.Yanıtlarsanız çok sevinirim .Sevgiler...
Selamlar,ben de şubat ayında memorialde tüp bebek yaptırmak için randevu aldım bu yüzden bu topiğe geldim.Deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Karşıma şimdi de hiç duymadığım cd56 testi çıktı.Bu testi adetin herhangi bir gününde yaptırmak mümkün mu?Birde kromozom testini sorayım size.Bu iki testi hiç yaptırmadım.Vakit kaybetmemek için randevu öncesi gidip yaptırmak istiyorum.AM TESTİ KROMOZON VE CD 56 TESTLERİNİN HANGİ GÜNLERDE YAPTIRILDIĞINI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar selam,bende 2.tüp bebek denememi yapacagım.fakat memorial mı yoksa başka hastane mi kararsızım..yazılanları okudum.tavsiyelerinizi
bekliyorum.allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin rabbim.
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben ilk denememi Memorial'de yaptım ama maalesef 15 gün önce transferim iptal edildi. Genetik bir rahatsızlıktan dolayı tüp bebeğe başladığımız içim Memorial'ı seçtim. Hastanenin kendi içinde genetik laboratuvarı var ve doktorları çok ilgili. Hizmetten çok memnun kaldım. Allah nasip ederse 2.denememi de orada yaptıracağım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
inci tanesi teşekkür ederim cevabın için.bende bi sorun yok.bildiğim kadarıyla.çünkü ilkini yurt dışında yaptık.eşim yabancı oldugu için.illa ne varsa avrupada.ki orada bu tüp olayları bu kadar gelişme göstermiyor bence.bende pozitifti.fakat sonra değerlerim düştü.eşimin istediği ile orada yaptırdık.tabi anadilini konuşmana benzemıyor.ve ben memnun kalmadım.ist.yaşıyorum.dedim ama tr de yapalım diye adam inat anlamadı.bi ben bilirim neler yaşadığımı.şimdi tr de yapalım dedi.sorun eşden kaynaklı sorun.memorıal fiyatları hakkında aşagı yukarı bi rakam söyleyebilir misin.ben topiği detaylı olarak okudum.umutuda okdum.şimdi bürükseli okuyorum.yanlız bürükselde ilk denemede tutan ve devam eden hamilelik sayısı çok fazla.fakat buradaki kadar yoğun yazan yok fakat klinik yogunmuş.kararsız kaldım 3 klinik arasında.allah hepimizi sağlıklı hayırlı bebişler verecek...inanıyorum.AMİNNNN.
inci tanesi üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda transferin olur sonra gebelik.ve 9 ay sonra bebişin...allah hepimizin yardımcısı olsun.artık üzülmeyelim..ben 3 topiği okudum sayılır.moralim düzeldi mi,yoksa daha da mı bozuldu.artık bunu bile anlayamıyorum.ne kadar zormuşşş...
Rica ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun. Peki ilk deneme öncesi doktorlar ne teşhis koydu?
Sağolasın, Allah razı olsun. Benim genetikle ilgili olduğu için ilk önce tüp bebek aşaması arkasından sağlıklı embriyo çıkmasını bekleme aşaması... Allah yardımcımız olsun. İnşaallah bizler de bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...
eşim tese ameliyatı oldu yurt dışında dolayısıyle spermler oradaki klinikte.o yüzden tekrar burada teseyi yaptırmamız lazım.benim troid vardı.ilaç kullanıyorum.o sorun halledildi.benden kaynaklı bişi yok.tabi ilk denemede neden kimyasal gebelik oldu ve düştü diye doktor detaylı araştıracaktır.o yüzden gideceğim doktorla sonrasında devam etmek istiyorum.benim kanamam daha 1 gün önce bitti.en fazla gelecek hafta klinikte karar vermem gerekli ki vajinal kontrol falan bakalım rahim ne alemde.önümüzdeki süreçte nasıl hareket edeceğiz.falan falan.benim embriyo doktor çok iyi demişti.ocak 9 du transfer tarihim.10 gün sonra türkiye geldim.ben bursalıyım.anneme bursaya gittimtesti bursada yaptırdığımda ilk test 23 ocaktı.ben 22 ocakta gece 23 de gittim ablamla test yaptırdım.sonuç pozitifti.25 ocakta bursada bi doçent var ünlü bir hastanenin doçenti.ona gittim.herşey yolunda gözüküyor dedi.ben tabi çok mutluydum.googledan araştırma bile yapmadım.sonra25inde kanamam başladı doktor iğne adı verdi.valla yazıyoda unuttum şimdi.düşük engelleyici.ben anladım ama.ertesi gün test yaptım değerlerim beta 3,58 di.sonucu doç göstereyim dedim.nasıl üzgünüm nasıl.hemşiresine dedim.beni bekletme.hamileleri görünce başlıyorum aglamaya.zaten 2 gün gözlerim çıktı ağlamaktan daha yeni toparladım gibi.neyse.doç.bana dedi zaten kimyasal gebelikti,sonuçların düşüktü,benim kafa yok gitti tabi.neden söylemediniz diye sormayı unuttum.tek sorduğum ne zaman tekrar başlanabilir2.tüp denemesine.rahim genelde 1 ayda toparlıyor 1 ay sonra görüşelim dedi.teşekkür ettim çıktım.hayatta gitmem bi daha..bildiği bişeyi bana demiyor yaaaa.en azından riskleri herşeyi açık açık söylemeliydi.zaten benim sürekli doktorum değildi.yurt dışında oldum ya transfer.annemler bursada benim.istanbulda evliyim.şimdi istanbulda yaptıracagım.zaten tedavimde 6 ay kadar sürdü.orada doktorlar 1 ay sonra randevu test sonuçları da 20 gün sonra.bekle allah bekle.eşimin işleri de yoğundu.bi ton abuk sabuk olay yaşadım.almanyada iğnelerimi komple ben yaptım.dozu söylediler o kadar.buradaki gibi gün be gün doz ayarlaması kan testi yok.saçma sapan bi tedaviydi.eşim istediği için orada oldu.benim kocada keçiiötesi zaten..burada gitmez doktora.enteresan bi adam .neyse yani stres stres stres benim için.TÜRKİYE de herşey daha süper walla ya.benim hikaye bu.neden memorial.tese ameliyatı fiyatını biliyor musun.hsg ve histereskopi fiyatları...tüp bebebek ne kadar.inşallah seninde hakkında hayırlısı olur .kucagımıza alırız bebişleri.kaçıncı denemen senin.teşekkür ederim şimdiden.
inci tanesi selam canım..ilk düşen gebeliklerde, gittiğim doçent dedi ki sonuçta stresten olur,embriyonun sonraki aşamalarında genetik sorun olabilir.ilkinde hsg ve histereskopi yapılmadı zaten.bunları genelde 2.tüp öncesi istiyorlar.almnyadaki doktoruda arayıp sormadım.çünkü söyleyecekleri cevapları biliyorım.aynı seyler.zaten oradakinden memnun değildim.yapacagı açıklamada gereksiz olurdu.aramadım.yani bilinmeyen düşük.o yüzden bunları araştıracak bi klinik seçmem lazım.labaratuvar çok i,yi olmalı ki spermin bilmem kaç bin kat buyutulmuş halindeki sağlıklı spermleri alıp en iyisini nakıl etmesi lazım.brüksel,memorial,umut arasında kararsızım yani.
inci tanesi selam canım..ilk düşen gebeliklerde, gittiğim doçent dedi ki sonuçta stresten olur,embriyonun sonraki aşamalarında genetik sorun olabilir.ilkinde hsg ve histereskopi yapılmadı zaten.bunları genelde 2.tüp öncesi istiyorlar.almnyadaki doktoruda arayıp sormadım.çünkü söyleyecekleri cevapları biliyorım.aynı seyler.zaten oradakinden memnun değildim.yapacagı açıklamada gereksiz olurdu.aramadım.yani bilinmeyen düşük.o yüzden bunları araştıracak bi klinik seçmem lazım.labaratuvar çok i,yi olmalı ki spermin bilmem kaç bin kat buyutulmuş halindeki sağlıklı spermleri alıp en iyisini nakıl etmesi lazım.brüksel,memorial,umut arasında kararsızım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?