- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
merhaba canım.ailede genetik bi sorun yok.ben istanbulda yaşıyorum.semra hocayı araştırdım.biliyorum..sağol.hepimiz bebeğimizi kucagımıza almak için en mükemmelini istiyoruz.karar vermek zor.hayırlısı olsun .haftaya kararım belli olur.şu havalarda düzelsin.daha bi moralli olayım.başlarım artık bi merkeze.öpüyorum.merak ederim seni.fırsatın oldukça gelişmeleri yazarsan sevinirim.hoşçakal.
Merhabalar bende 2 kere boş gebelikden sonra tüp denedim eşimin sperm düşüklüğünden sonra negatif sonuç aldım ardından normal yolla hamile kaldım gene oda düşükle sonlandı sonra kendi araştırmam sonucu kromozom testi yaptırdım ve bende 7 ve 13 kromozomlarımda translokasyon çıktı. ve 2 tüp bebege başladık 23 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi 11 saglıklı çıktı pgt den sonra 3 tane kaldı 2 tane transfer edildi ve gene negatif((
Artık umudumu yitirmek üzereyim 3. tüpe cesaretim yok( 5:
kızlar malesef sonucum negatif ağlamaktan bittim okadar çok kötüyümki anlatatmam içim yanıyo ciyerim yanıyo maddi manevi olarak bittik bundan sonra napıcam nasıl unutacam nasıl yaşıcam hayatımı nasıl devam ettiricem bilmiyorum sanki bir savaştan yenik ve yaralı çıkmışım çaresizliğim biraz daha düyüdü kocaman oldu ve ben içinde kaybuldum boşluğa düştim öldüm inanın öldüm can çekişe çekişe öldüm allahtan sabır diiliyorum çükü başka yapabileceğim hiç bişi yok ne yazıkkı hiç bişi yok yolda gelirken sesli bir şekilde ağladım insanlar tofaf bir şekilde bana bakıyodum umrumda deyil eve geldiğimde bağıra bağıra ağladım belki benim için bu serüvende bitti çünkü bir daha için gücüm yok param yok herşeyimi tükketttim gücümü umudumu hayalimi paramı canımı herşeyimi ara vericem 3-4 yıl ara vericem ondan sonrasını düşünürüz artık eyer kendimde o gücü bulabilirsem tekrar denerim bulamassamda ömrümün geri kalanını çocuklara hasret geçiririm çünkü başka elimden bişi gelmiyo
ilk görüşme için fark etmiyor galiba,biz herhangi bir gün gitmiştik.tedaviye başlamak için ise adetin 2.günü veya en geç 3.günü gelin demişlerdi
kızlar slm çarşamba 13.30 a randevu aldım nur hanıma çok heyecanlıyım.adetim beklemiycek galiba 15 ini.bugün olursam pazartesi gitsem sorun olmaz ama değil mi.henüz olmadım ama olursam pazartesi gidicem.pazar doktorlar merkezde olmuyolarmış.bu ilk denemem kalbim yerinden çıkıcak sanki.adetin kaçıncı günü merkeze gitmemiz gerekiyo bir de iğnelere ne zaman başlanıyo cevaplarsanız çok sevinirim.valla kalşbim yerinden çıkçak sanki
Hayırlı olsun canım. Rabbim bu yolda yardımcınız olsun. Tedaviye başlayacağınızı belirttiniz mi randevu alırken? Tedaviye adetin 2. veya 3. günü başlanıyor. Adetin erken gelirse geldiği gün hastaneyi arayıp durumu bildir erkene çekerler randevuyu. Tedavinin başladığı gün iğnelere de başlıyorsun yani yine adetin 2. veya 3. günü. Bir de tedavi öncesi rutin testler isteniyor. Yaptırdınız mı onları? Nur Hanım benim de doktorum. Çok tatlı, harika bir insan. Özlediğimi hissettim bir an :) İnşaallah ilk denemende bebeğine kavuşursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sağolasın canım inşallah dediğin gibi hayırlı olur.tedaviye başlıycamızı belirttim randevumu da aldım.tedavi öncesi testler demişsin onlar nedir ben bilmiyorum.bana önceden gelmenize gerek yok adetin 2. veya 3. günü gelmeniz yeterli olur dediler hiç testlerden bahsetmediler.şimdi içime kurt düştü aksamaz dimi tedavim.ben bu aya çok hazırladım kendimi
Telaş etme canım. Rutin kan testleri. 1 günde çıkıyor sonuçlar zaten. Rahatlıkla yaptırabilirsin tedaviye başladıktan sonra. Belki de istemezler bilmiyorum. Biz ilk görüşmeye gittiğimizde vermişlerdi. Ben görüşmeye ön bilgi almak ve doktorumu tanımak için gittim. İçin rahat olsun. Ertelemezler.
yardımların için teşekkür ederim.ben de uzun vadeli testler yapılıyor sandım.adet oldum bu gece pazartesiye alıcam randevumu.çok heyecanlıyım.umarım hepimiz için herşey yolunda gider.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar alırız kucağımıza.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?