Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

msjını aldım teşekkür ederim.bende kesinlikle orda çektircem rahim filmimi.msj sayım az olduğu için özelden cvp veremediim.memorialde tedavi süresince yapılan kan tahlilleri vs. nekdar tutuyor ortalama?tüp bebek fiyatına dahil olmuyor sanırım tahliller. birde rahim filmini tüp bebek yaptırmadan birkaç ay önce çektirsem geçerli olur değil mi?onun bir süresi oluyor mu?

Allah yardımcın olsun canım.

kan tahlilleri paket fiyata dahil canım.ben hergün gittim ücret ödemedim.rahim filmini istediğin zaman çektir sorun olmuyor.ben 3 sene oldu çektireli hiçbir sorun çıkmadı kabul ettiler filmimi.merkezin fiyatı 2000 euro üniversite hastanesinden raporluysan eğer 1600 euro ya düşüyor canım.allah kolaylık versin işin rast gitsin inşallah.

Nerelerdesiniz kızlar? Nasıl gidiyor tedaviler?

selam kızlar birkaç gündür giremedim.yarın yumurta toplama işlemim yapılacak.korkuyorum ben yaaa.acısından çok yumurtaların işe yaramayacağından korkuyorum.hemen yumurtaların durumu hakkında bilgi alabiliyor muyuz.çok merak ettim bilen var mı kızlar

Selam canım. Allah yardımcın olsun. Sayı yine 2 mi yoksa artış var mı? İşlemi duymayacaksın bile. Uyuyup uyanacaksın bitmiş olacak :) Salı sabahı arayıp döllenme işlemi hakkında bilgi alacaksın. Perşembe netleşir embriyoların durumu. Kim girecek işleme?

sayı 3 oldu 4. olur mu kesin değil.yarın belli olmaz yani durumları.nasıl bekliycem salıyı valla.nur hanım doktorum o girer heralde farklı bir bilgi verilmedi çünkü.sen napıyosun görüşemedik kaç gündür:))

Benim de 3tü :) 4. de büyümüştür belki ama beklenen büyüklüğe ulaşmamış olabilir. Doktorlar işe yarayacak yumurtaları topluyor. Bana başka doktor girecekti ben değiştirip kendi doktorumu istemiştim. Nur Hanım bir şey demediyse o girer büyük ihtimalle. Ben de iyiyim canım ya, kilo almakla meşgulüm :) 1,5 ay sonra yeniden başlayacağım inşaallah :)

büyük ihtimalle benim de 3 olucak.nur hanım bişey söylemedi ama başkası girerse istemem nur hanım benim doktorum.çok stresliyim aslında çok korkuyorum yumurtalar kaliteli mi değil mi sürekli kafamda soru işaretleri var.kan değerlerinden anlaşılır mıydı acaba kaliteli olup olmadıkları.çok merak ediyorum ya salıyı nasıl bekliycem bakalım

Korkularını çok iyi anlıyorum ama sabret. Bekleme süreci çok sancılı. Maalesef kan değerlerinden anlaşılmıyor yumurtaların durumu canım. İnşaallah üçü de kaliteli çıkar güzelce döllenirler.

AMİN İNŞALLAH.gerçekten çok sancılı bi dönemmiş.biran önce geçse de öğrensem şu sonucu.beklemek sinir bozuyo ama napalım bizim de kaderimiz böyleymiş.demek sen de 1.5 ay sonra başlıyosun.çok sevindim.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN tatlım.senin de doktorun nur hanımdı dimi

Allah yardımcımız olsun tatlım. Nasip olursa nisan adetimde başlayacağım. Evet canım Nur Hanım doktorum. Özledim kendisini :)

Allah yardımcımız olsun tatlım. Nasip olursa nisan adetimde başlayacağım. Evet canım Nur Hanım doktorum. Özledim kendisini :)

:))evet çok pozitif bir bayan.ben de ısındım doktoruma.hep olumlu yönlendiriyor.azıcık yüzüm asılsa pozitif düşün diye sakinleştiriyor.az kaldı nisana da 1 ay de zaten şubat bitti.çok sevindim senin için.olumlu haberler alıcaz inşallah ikimiz de.

Bu yönünü çok seviyorum Nur Hanım'ın. Desteğe ihtiyacımız var, ruh halimizden çok iyi anlıyor sağolsun. İnşaallah canım inşaallah. Sen İstanbul'da mıydın?

Bu yönünü çok seviyorum Nur Hanım'ın. Desteğe ihtiyacımız var, ruh halimizden çok iyi anlıyor sağolsun. İnşaallah canım inşaallah. Sen İstanbul'da mıydın?

evet iyi anlıyo ruh halimizden.yok tatlım ben tekirdağdan geliyorum.hergün git gel okadar zor oluyo ki anlatamam.yarın sabahta 4 gibi çıkıcaz işte yola.7.30 gibi merkezde olmamız lazım.10 gündür bittik valla uykusuzluktan yorgunluktan.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz yarabbi

Ay canım çok zormuş senin işin. Her gün onca yol katetmek kolay değil. Amin amin inşaallah... Yavaş yavaş uyu diyeceğim ama seni bu gece uyku tutmaz :)

Ay canım çok zormuş senin işin. Her gün onca yol katetmek kolay değil. Amin amin inşaallah... Yavaş yavaş uyu diyeceğim ama seni bu gece uyku tutmaz :)

zor valla ama napalım katlandık bi evladımız olsun diye.uyku tutmuyo evet ne zor işmiş yahu.dünyaya dar geliyorum sanki bu akşam.şimdi yarın yumut-rta toplama işleminden sonra bi daha transferde çağırırlar dimi arada tahlil falan olmaz heralde?

Çok iyi anlıyorum seni. Evet canım transfere çağırırlar. 3. veya 5.gün transferi olur.

Çok iyi anlıyorum seni. Evet canım transfere çağırırlar. 3. veya 5.gün transferi olur.

sağol canım ya sen de olmasan ben napçaktım.dinledin derdimi hiç yanlız bırakmadın.tanımadan arkadaş olduk.sağol desteğini hiç unutmıycam arkadaşım.sen de ne zaman istersen yanındayım unutma

sağol canım ya sen de olmasan ben napçaktım.dinledin derdimi hiç yanlız bırakmadın.tanımadan arkadaş olduk.sağol desteğini hiç unutmıycam arkadaşım.sen de ne zaman istersen yanındayım unutma

Ne demek canım. Bizi en iyi bizler anlarız. Ne zaman istersen konuşuruz. Allah razı olsun canım. Yarın habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…