Ne demek canım. Bizi en iyi bizler anlarız. Ne zaman istersen konuşuruz. Allah razı olsun canım. Yarın habersiz bırakma
tamam geldiğim gibi durumdan haberdar ederim meraklanma.bana şans dile.yatayım artık yarın uzun bi gün beni bekliyo.iyi geceler...
tamam geldiğim gibi durumdan haberdar ederim meraklanma.bana şans dile.yatayım artık yarın uzun bi gün beni bekliyo.iyi geceler...
Arkadaşlar bahçecide tüp bebek yaptıranlar varmı erbil yağmur hastası olan.
Forumda hiç göremedim.ben orda yapmayı düşünüyorum ama hala memorial mi bahçecimi çok kararsızım
arkadaşım çok çok iyi anlıyorum seni. yarında benim opu işlemim var ve aynı heyecanı, korkuyu yaşıyorum. bende dua edicem senin için. Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini buradan okuruz inşallah.
bhcim umarım sorunsuz geçmiştir opu işlemin. Güzel haberlerle gel inşaallah.
arkadaşım çok çok iyi anlıyorum seni. yarında benim opu işlemim var ve aynı heyecanı, korkuyu yaşıyorum. bende dua edicem senin için. Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini buradan okuruz inşallah.
canımmm sorunsuz geçti çok şükür.iyiyim biraz ağrım oldu ama o kadar olcak tabi.3 yumurta toplandı.2 si gelişiyomuş birinin akıbeti belli değil henüz yarın arıycam yine durumlarını öğrenmek için.çok heyecanlıyım içim içime sığmıyo.yarın olsun hayırlı haberler alayım inşallah.
Geçmiş olsun canım. Benim gibi olmuş seninki de ama inşaallah sonu mutlu biter... Nur Hanım mı girdi?
yok tatlım müstecep bey girdi.seçme şansı olmuyomuş.hergün bi doktora veriyolarmış opu işlemini ben müstecep beye denk geldim.2 si normal ilerliyo dediler telefonda ama belli olur mu ki şimdiden gidişat
Anladım canım. Yarın sabah netlik kazanır. Dayanamayıp bugün mu aradın :)
doktor bugünde arayabilirsiniz demiş eşime bizde tekirdağa dönünce yapıştık telefona o zaman söylediler.inşallah iyi haberler duyarım.bu gece de uyku yok:)))
:) Güzel heyecanlar bunlar. Umarım üçü de güzelce döllenir gelişir. Sabah 10 gibi ararsan az çok durum belli olur canım.
sabahlar olmasın arkadaşım:)))valla bu heyecan yedi bitirdi beni.karnımda kasılmalar oluyo ama yine de duramıyorum yerimde.ne kadar değişik bir duyguymuş.
Olsun olsun ki güzel haberler gelsin :) Gerçekten öyle, aklın hep orada oluyor. Rüyana girerse şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?