Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba yumurta toplamam bugün yapıldı.müstecep bey yaptı işlemi.
biraz ağrılıydı şuan kanamam azda olsa devam ediyor.
coraspin
rulid
prednol ve progesteron iğne verdi (iğne günde 2 ampul)
progesteron iğne çok yakıyormuş, yerine alabileceğimiz bir jel, hap varmı diye sormuş eşim
onun yerine crınone jel vermiş ikisi aynı dediş
ama şimdi içimi kemirdi acaba iğnelerimi alıp yaptırsaydım sorun olurmu diye.

varmı bilgisi olan
yardım lütfen

Geçmiş olsun canım. Kaç yumurtan toplandı? İğneye yarın başlaman gerekecekti. Evet iğne çok yakıyor Ben 3 gün yaptırmıştım resmen oturamıyordum. Doktorlar jel ile iğne arasında pek fark görmüyorlar. Doktorun onu verdiyse dert etme. Tekrar geçmiş olsun.

19 yumurta toplandı. evet iğne yarın olacak. zaten dayanamadım iğneyide almaya gitti şimdi eşim
olmazsa transfere kadar iğneyi yaptırırım ondan sonra jel kullanırım

19 yumurta toplandı. evet iğne yarın olacak. zaten dayanamadım iğneyide almaya gitti şimdi eşim
olmazsa transfere kadar iğneyi yaptırırım ondan sonra jel kullanırım

Maşallah sayı ne kadar çok öyle :) İnşaallah kaliteli çıkarlar. Genelde gebelik varsa test sonrası jele dönüş yapılıyor.

Son düzenleme:
Maşallah sayı ne kadar çok öyle :) İnşaallah kaliteli çıkarlar. Genelde gebelik varsa test sonrası jele dönüş yapılıyor.

teşekkür ederim. inşallah söylediğin gibi kaliteli, sağlam olur.transferde doktorum ile tekrar görüşür ona göre devam ederim.
doktorum zaten gebelik testine kadar iğne demişti.
artık ne derse ona göre hareket ederim. dayanmaktan başka çare yok. yeterki olsun

İnşaallah olur canım. Yarın güzel haberler alırsın umarım.

Amin amin... Ben de 2.denemem için gün sayıyorum. İnşaallah bu kez bebeğime kavuşurum.

bh'yi çok merak ettin. Bugün hastaneden haber alacaktı...

biliyorum arkadaşım.en kısa zamanda başlarsın inşallah tedavine. kilo alma çalışmaları iyi gidiyordur umarım:)

evet oda çok heyecanlıdır.elimizden geldiği kadar dua ettik hayırlı haberlerinide okuruz inşallah

Alıyorum gibi :) Sen de yarın haberdar et bizleri, bakalım kaç yumoş güzel güzel döllenmiş :)

yardımcı olabileceğim birşeyse . tabi seve seve cevaplarım

aslinda kafam cok karisti kismetse ben ilk martta ilk reglim de igne vurulcak kalcadan martin 9 falan asagi yukari sonra 27 sinde ignelerime baslanack 10 yada 13 gun igneden sonra yumurtalar toplanacakmis eeeeee bu sefer tam benim ikinci reglime denk geliyor anlayamadim

nurcanım anlamadım ben. Kısa protokolde iğnelere adetin 2. veya 3. günü başlanıyor. Yaklaşık 9-12 gün sonra yumurtalar toplanıyor. Yani adetin en geç 14. veya 15.günü. 3 veya 5 gün sonra da transfer yapılıyor. Adet dönemine denk gelmiyor yani.

iğnelere adetin 2.veya 3. günü başlaman gerekiyor.acaba tarih konusunda merkez ile konuşmanda bir yanlış anlaşılmamı oldu.
ulaşabileceksen hemen doktorun ile tekrar görüşebilirsin yada telefon ile durumu netleştirmeye çalış bence

kekeyiyelim arkadasim benimde kafam karissti iste ben yurt disinda tedavi oluyorum burda hersey farkli tr de acik ve net belli hersey,bende az cok biliyorum tedavi sirasini ama kendiminkini hic anlamadim,martin 9 birkere mahsus kalcadan igne yiycem sonra martin 27 sinde ignelerime basliycakmisimm oda en az 10 gun surse aha ikinci reglim me denk geliyor harhaalde yanlis yapiyorlar bunlar inanki

kafana takılan ne ise ve görüşebilecek durumda isen mutlaka hastane ile görüş bence.
okadar umut, emek yazık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…