Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canımm bana da aynılarını verdiler dayan derim ben de vuruldum bugün evet biraz yakıyo ama dayan bence.crinone jeli daha önce kullandım ben bütün yan etkilerini gösterdi ben de felaket bişeydi benim için o jel.o yüzden bana bu iğneler iyi geldi valla.yine de sen bilirsin tatlım

Crinone kullanmaktansa günde 10 iğneye razıyım ben
aman o ne iğrenç bişi öğkkk
hamile kaldığında ona döneceksin zaten arkadaşım bırak iğneni yaptır şu an

Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşaallah...

Son düzenleme:
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşaallah...

sağolasın canım bugün de aradım ama bugün bakmıycaz yarın açıcaz dediler.yeni oldukları için sıcak ortamdan çıkarmak istemiyolarmış.bi merakla kalktım ama haber alamadım bugün.yarın saat 11 de arıycam biaha bakalım inşallah iyilerdir

Evet bir gün bakıp bir gün bakmıyorlar zarar gelmesin diye. Yarına kadar sabret :)

Evet bir gün bakıp bir gün bakmıyorlar zarar gelmesin diye. Yarına kadar sabret :)

evet öyleymiş ama dün çok olumlu konuştular bi terslik olcak diye ödüm kopuyo.dün yumurtalar döllendi 2 tane embriyo oluştu bölünmeleri de normal dediler ama bugün haber alamayınca biraz canım sıkıldı.ama neyse onlara zarar gelmesin de ben başka bişey istemiyorum

En önemlisi ilk gün. Tabi sonra da gelişimleri önemli. İçini ferah tut. İnşaallah ikisi de iyi durumdadırlar.

evet canım 2006 da evlilik yıl dönümümüz.sen napıyosun kilo almaya devam mı?martta start veriyosun dimi bi aksilik yok?

Nice senelere olsun :) Bizim de baş harflerimiz bh :) Almaya çalışıyorum canım ya, ne kadar alabilirsem kar. Nisanda başlayacağız nasip olursa. Bir aksilik olmazsa nisan ortası adet olacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…