- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
bh nerelerdesin? Çatladım meraktan :)
kızlar merhaba yumurta toplamam bugün yapıldı.müstecep bey yaptı işlemi.
biraz ağrılıydı şuan kanamam azda olsa devam ediyor.
coraspin
rulid
prednol ve progesteron iğne verdi (iğne günde 2 ampul)
progesteron iğne çok yakıyormuş, yerine alabileceğimiz bir jel, hap varmı diye sormuş eşim
onun yerine crınone jel vermiş ikisi aynı dediş
ama şimdi içimi kemirdi acaba iğnelerimi alıp yaptırsaydım sorun olurmu diye.
varmı bilgisi olan
yardım lütfen
kızlarrrr sizi de merakta bıraktım dualarız tuttu 2 yumurtada döllenmiş.iyi durumdalarmış.çok mutluyum çokk.kekyiyelim allah sana da kolaylık versin kolayca atlatırsın iyi haberler alırsın inşallah.dualarım seninle:)))
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşaallah...
sağolasın canım bugün de aradım ama bugün bakmıycaz yarın açıcaz dediler.yeni oldukları için sıcak ortamdan çıkarmak istemiyolarmış.bi merakla kalktım ama haber alamadım bugün.yarın saat 11 de arıycam biaha bakalım inşallah iyilerdir
Evet bir gün bakıp bir gün bakmıyorlar zarar gelmesin diye. Yarına kadar sabret :)
evet öyleymiş ama dün çok olumlu konuştular bi terslik olcak diye ödüm kopuyo.dün yumurtalar döllendi 2 tane embriyo oluştu bölünmeleri de normal dediler ama bugün haber alamayınca biraz canım sıkıldı.ama neyse onlara zarar gelmesin de ben başka bişey istemiyorum
En önemlisi ilk gün. Tabi sonra da gelişimleri önemli. İçini ferah tut. İnşaallah ikisi de iyi durumdadırlar.
inşallah canım.kekyiyelim naptı acaba merak ediyorum sonucu haber aldın mı sen?
cakır canım yoksun uzun zamandır? Umarım iyisindir...
evet tedaviye başlıycaktı dimi o da.başka bir topikteyim demişti sanırım en son.başka bi merkeze başlamış olabilir
Dondurulmuşlarla denedi ama olmadı. Şimdi test sonuçlarını bekliyordu. Ona göre bir yol çizecekti.
allah yardımcısı olsun hepimizin.çok stresli bi süreç inşallah kolayca atlatırız.
Bu arada bh eşinle senin baş harfleriniz mi? :)
evet canım 2006 da evlilik yıl dönümümüz.sen napıyosun kilo almaya devam mı?martta start veriyosun dimi bi aksilik yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?