Nice senelere olsun :) Bizim de baş harflerimiz bh :) Almaya çalışıyorum canım ya, ne kadar alabilirsem kar. Nisanda başlayacağız nasip olursa. Bir aksilik olmazsa nisan ortası adet olacağım.
bol bol ye:)))yememek zor yemek daha kolay:)))çok mu iştahsızsın.ben mart sanıyodum nisanda demek.hayırlısı olsun inşallah.hamile olsam da olmasam da ben buralarda olucam.en iyi biz anlarız birbirimizi.kime anlatsak boş.çekmeyen bilemiyo maalesef
Bana da yemek zor geliyor :) Bakalım 1,5 ay var, ne kadar alabileceğim. İnşaallah hamile kalırsın. Sen bu tedavini kimseye söyledin mi? Biz ilkini söylemiştik ama ikinciyi aileler de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
evet söyledim çevremdeki herkesin haberi var ama keşke söylemeseydim diyorum.herkes arıyo bişeyler öğrenmek istiyo ben aynı cevapları vermekten yoruluyorum.kendime mi ilgileneyim çevreme laf mı anlatayım şaşırıyorum bazen.yapçak bişey yok hekes biliyo artık.ama ben de senin yerinde olsam kimseye söylemem kendi haline bırakırım.ben çok pişman oldum söylediğime.dilimde tüğ bitti laf anlatmaktan.böyle zamanlardada stresli oluyo insan kimseye cevap vermek istemiyo ama napayım anlatıyorum teker teker.biran önce bitse de kurtulsam artık
Aynen, herkese aynı şeyleri anlatıyorsun. Akıllandım, ilkinde yaptıklarımı yapmayacağımCanım benim kalkmam gerek. Kendine çok iyi bak. Yarın güzel haberler yazarsın umarım.
Crinone kullanmaktansa günde 10 iğneye razıyım ben
aman o ne iğrenç bişi öğkkk
hamile kaldığında ona döneceksin zaten arkadaşım bırak iğneni yaptır şu an
kızlarrrr sizi de merakta bıraktım dualarız tuttu 2 yumurtada döllenmiş.iyi durumdalarmış.çok mutluyum çokk.kekyiyelim allah sana da kolaylık versin kolayca atlatırsın iyi haberler alırsın inşallah.dualarım seninle:)))
çok sevindim bh. ne güzel, maşallah
naptın canım haber alabildin mi döllenen yumurta sayını öğrenebildin mi merak ediyorum seni
Bana da yemek zor geliyor :) Bakalım 1,5 ay var, ne kadar alabileceğim. İnşaallah hamile kalırsın. Sen bu tedavini kimseye söyledin mi? Biz ilkini söylemiştik ama ikinciyi aileler de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
kızlar çok şükür
12 tane yumurtam döllenmiş transferi büyük ihtimal cumartesi pazar yaparız perşembe aramayın durum değerlendiirmesi yapmıyacağız. cuma günü 1-2 gibi arayabilirsiniz dediler.ama dayanamıyorum içim içime sığmıyor çatlıyorum meraktan.
ve telefonla konuşurken 12 tane döllendi dediler ya
o mutluluk gözyaşlarını anlatamam size.telefonu kapadım başladım ağlamaya sanki herşey oldu bitti bebeklerim artık karnımda gibi.saflık işte
Allahım herşey yolunda gider inşallah, hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız
slm arkadaşlar
bende bu ay memorialde tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Ama sizlerin yazdıklarınızı okumak beni çok rahatlatıyor. Ne kadar güzel herkes deneyimlerini burada paylaşıyor. Benim 4. denemem olacak. Bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak. Umarım tedavileriniz başarılı olur ve isteyen herkes anne olur, yavrusunu kucağına alır.
slm arkadaşlar
bende bu ay memorialde tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Ama sizlerin yazdıklarınızı okumak beni çok rahatlatıyor. Ne kadar güzel herkes deneyimlerini burada paylaşıyor. Benim 4. denemem olacak. Bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak. Umarım tedavileriniz başarılı olur ve isteyen herkes anne olur, yavrusunu kucağına alır.
çok esevindim bitanem allah gönlüne göre verdi bak.bana da çok zor geçti günler ama ben bu gün kavuştum bebişime.inşallah tutunur bana.ben yanıma aldım inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun tatlım
canım merhaba.sen memorialdemiydin?ordan yemeniz içmeniz gereken liste mi verdiler biraz açıklarmısın?bende nisan ayında gidicem.uzun mu kısa protokol mu ona göre mi başlıyorlar?doktorun kim ve sorununuz neydi canım?benim doktorum semra kahraman,nasıl bir yol izlenicek,hangi testleri isteyecekler ve ne zaman başlayacağız hiç bilmiyorum.aydınlatırsan sevinirim canım :)))
dün okudum ve nasıl sevindim bir bilsen.gece senin içinde dua ettim:).yapabildiğim sürecede edeceğim.orada artık, seninle biliyorsun ve hayırlısı ile sana tutunacak. Allah yardımcın olsun. düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyordur kimbilir sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?