Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım transferin hayırlı olsun en önce senden bekliyoruz iyi haberi :)) kaç tane ve kaçıncı kalite konuldu?doktorun kimdi nasıl bi yol izlendi anlatırmısın sorununuzu falann :))

anladım canım sayınız iyi o zaman.bizim bu ay sayı sorunumuz da çıktı nasıl bir yol izlenecek bakalım.bu senin kaçıncı denemen ve kaç yıllık evlisin canım merak ettim :))

sayı sorunu yok çok şükür ama morfoloji 0. benim ilk denemeydi
1,5 senedir bebeğim olmuyor doğal yolla.4 senelik evliyim
sen kaç senellik evlisin kaçıncı denemen olucak

canım benim 2. tüp denemem olucak.bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 2 kez de negatif aşılamam var.hayırlısıyla gelsinler inşallah meleklerimiz :)) ilk denememi adanada yapmıştım 2 tane 1. kalite embriyoyla negatif sonuçlanmıştı

canım transferin hayırlı olsun en önce senden bekliyoruz iyi haberi :)) kaç tane ve kaçıncı kalite konuldu?doktorun kimdi nasıl bi yol izlendi anlatırmısın sorununuzu falann :))

inşallah canım günler biraz zor geçiyo gerçi.1. kalite embriyo bir tane konuldu.inşallah tutunur.doktorum nur hanımdı.transferimi mustafa bey yaptı.adetimin 2. günü başladı tedavim.gonal f 150 lik kullandım arttırma gereği duymadı doktorum.sonra çatlatma iğnesi vuruldum.bir gün ara verdiler pazartesi yumurtalarım toplandı.perşembe günü de transferim oldu.bekliyoruz bakalım 12 sinde kan tahlilim var.çok heyecanlıyım.allah hepimize hayırlısını versin.isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...

1. kalite embriyolar nasıl döllenmemiş.hayret bişey.benimkiler de 1. kalite valla korktum şimdi.bi sebep söyledi mi doktorun.neden olmadığıyla ilgili?

ne diyeceğini şaşırıyor insan. biz herşeyi yapıyoruz olmayınca olmuyor işte.
inşallah bu sefer güzel haberlerini okuruz arkadaşım

günaydın herkese

bugün saat 11 e kadar arayacaklar beni transfer bilgisi için aramazlarsa yarına kalıcakmış.ben tabi 07.30 dan beri bekliyorum.zaten gözde bir damla uyku yok.
beni şimdi bir dert sardı yine. transfer öncesi ya çok sıkışırsam. transferden sonra hemen tuvalete gitsem olmaz.
acaba anestezili transfer istesemde 2-3 saat hiç kalkmasammı diye düşünüyorum.şimdiden gecede 3 kere tuvalete gidiyorum zaten.
çok heyecanlıyım inşallah benimle olucak bebeklerim artık

canım benım memorıalın kendı mısafır hanesı var ıstersen ara bır bılgı var ınternet sıtesındede taıtımı ve numarası felan vra zaten..bol sanslar

merak etme talım çokta gelse tutuyo insan.ben kıvrandım ama kalkmadım.sen de kalkmazsın merak etme.ilk yarım saat kaldırmıyolar zaten bu arada gelirse sürgü verelim dediler bana ama ben istemedim.yarım saatten fazla bekledim hemşire kalkabilirsin dediğinde kalktım ben.transfer öncesi sıkışık olman daha iyi zaten azcık sabret arkadaşım zaten insanın aklına tuvalet falan gelmiyo heyecandan.allah yardımcın olsun.bebişelrin tutunsun sana

arkadaşım nerelerdesin merak ettim seni yoksun kaç gündür?

amin canım. çok sevindim tansferin oldu demek. hadi hayırlısı.güzel haberlerini bekliyorum.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. haziran gibi test yaptırcak duruma göre tüp bebek deneyeceğiz...

Selam kızlar ben de bu ayın sonu gibi memorialde tedaviye başlıyacağım.Oyüzden de zaman zaman gelip burayı okuyorum.Güzel ve olumlu yorumlar var.Transferi yapılmış arkadaşlara şans diliyorum umarım bebeklerini taşıyordur,en yakın zamanda sevinçli haberler verirler.Tedavisi devam edenlere de Allah kolaylık versin.
Bh 2006 sana şunu sormak istiyorum neden tedavi süresince her gün gidip geldiniz.Beni en çok korkutan bu.Çünkü çalışıyorum ve benim hergün gidip gelmem çok zor.Biraz tedavi sürecini anlatırsan çok sevinirim.Herkese sevgiler...

hoşgeldin.tedavin hayırlı olsun öncelikle.ben hergün gidip geldim çünkü hergün yumurta takibi ve kan tahlili yapıyorlar.ona göre ilacın dozu belirleniyor.benim için de çok zor oldu istanbulda yaşamadığım için hergün gidip gelmek zorunda kaldım.başka yerde de yaptırabiliyorsun kan ve yumurta takibini ama ben güvenemedim hergün gittim geldim.yaklaşık 10-12 gün kadar sürüyor.daha sonra çatlatma iğneni vurulman isteniyor.saatini söylüyorlar zaten.ondan sonra ki 36 saat içinde yumurtaların toplanıyor.sonra hergün bilgi veriyolar telefonda embriyoların gelişimi hakkında.sonra transfer gününe karar veriliyor.ve bebiş sende oluyo:)))kısaca böle gelişyor tedavi umarım yardımcı olabilmişimdir.başka öğrenmek istediğin birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim.Ben de şehir dışındayım ve 3.denemem olacak.Daha önceki tedavilerimde 3 günde yumurta takibine gitmiştim ama tedaviler boyunca hiç kan tahlili yapılmadı bana.Neyse başlayalım bakalım görücez artık.İnşallah sen bebeğine kavuşmuşsundur.Cevabın için yeniden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…