• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar nerlerdesiniz yanlız kaldım buralarda

geldim canım benim. nasılsın, nasıl geçiyor günler :)

transferim oldu dün saat 14.30 da aynur hanım yaptı. 2 adet transfer edildi biri birinci diğeri ikinci kalite.dünden beri dinleniyorum. dikkatli hareket etmeye çalışıyorum.ilk defa yaşıyorum ben hamilelik duygusunu inşallah tutunacak bırakmayacak beni yavrularım. 13 marta kadar heyecanla bekleyeceğim.tabi önce senin güzel haberini alacağız inşallah.

geldim canım benim. nasılsın, nasıl geçiyor günler :)

transferim oldu dün saat 14.30 da aynur hanım yaptı. 2 adet transfer edildi biri birinci diğeri ikinci kalite.dünden beri dinleniyorum. dikkatli hareket etmeye çalışıyorum.ilk defa yaşıyorum ben hamilelik duygusunu inşallah tutunacak bırakmayacak beni yavrularım. 13 marta kadar heyecanla bekleyeceğim.tabi önce senin güzel haberini alacağız inşallah.

canım benim hadi hayırlısı çok sevindim.benim de 12 martta.inşallah ikimizde güzel haberler alıcaz.ben de ilk kez yaşıyorum.var mı hissettiğin bişeyler ben hiçbişey hissetmiyorum bi de kasıklarımda hafif hafif kasılmalar oluyo sende de var mı aynısı?

İyi akşamlar kızlar. Bir kaç gündür yurt dışındayım o nedenle giremedim. Yarın evime dönüyorum nasip olursa.
bh ve kekyiyelim transferiniz yapılmış, hayırlı olsun çok sevindim :) Bebekleriniz inşaallah sizlerledir. Güzel haberlerinizi alırız umarım. Darısı başıma :)

İyi akşamlar kızlar. Bir kaç gündür yurt dışındayım o nedenle giremedim. Yarın evime dönüyorum nasip olursa.
bh ve kekyiyelim transferiniz yapılmış, hayırlı olsun çok sevindim :) Bebekleriniz inşaallah sizlerledir. Güzel haberlerinizi alırız umarım. Darısı başıma :)

amin canım bende merak ettim nerelerdesin diye.iyi yolculuklar canım.darısı başına

amin canım bende merak ettim nerelerdesin diye.iyi yolculuklar canım.darısı başına

Sağolasın tatlım. Bir kaç günlüğüne uzaklaştık eşimle, enerji depoladık. Kilo çalışmalarım da süper gidiyor. Daha tartılmadım ama bol gelen pantolonlarım tam oturmaya başladı. Umarım 50'ye yaklaşmışımdır. Sizlerden gelecek güzel haberler beni daha da motive edecek inşaallah :)

Sağolasın tatlım. Bir kaç günlüğüne uzaklaştık eşimle, enerji depoladık. Kilo çalışmalarım da süper gidiyor. Daha tartılmadım ama bol gelen pantolonlarım tam oturmaya başladı. Umarım 50'ye yaklaşmışımdır. Sizlerden gelecek güzel haberler beni daha da motive edecek inşaallah :)

ohh ne güzel iyi yapmışsınız.moral herşeyden önemli.kilolar da tamam ye iç yat valla.inşallah bize de tutunmuştur bebişler.heyecanla bekiliyoruz

ohh ne güzel iyi yapmışsınız.moral herşeyden önemli.kilolar da tamam ye iç yat valla.inşallah bize de tutunmuştur bebişler.heyecanla bekiliyoruz

Ben de heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı. Birer gün arayla öğreneceksiniz ne güzel :) İkinizin de olacak Allah'ın izniyle...

hoşgeldin.tedavin hayırlı olsun öncelikle.ben hergün gidip geldim çünkü hergün yumurta takibi ve kan tahlili yapıyorlar.ona göre ilacın dozu belirleniyor.benim için de çok zor oldu istanbulda yaşamadığım için hergün gidip gelmek zorunda kaldım.başka yerde de yaptırabiliyorsun kan ve yumurta takibini ama ben güvenemedim hergün gittim geldim.yaklaşık 10-12 gün kadar sürüyor.daha sonra çatlatma iğneni vurulman isteniyor.saatini söylüyorlar zaten.ondan sonra ki 36 saat içinde yumurtaların toplanıyor.sonra hergün bilgi veriyolar telefonda embriyoların gelişimi hakkında.sonra transfer gününe karar veriliyor.ve bebiş sende oluyo:)))kısaca böle gelişyor tedavi umarım yardımcı olabilmişimdir.başka öğrenmek istediğin birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

ben 2 günde 1 gidiodum :)
memorial benim komşum bi de :) evden 10 adım sonra oradayım :)

neysem,
sana da kek e de hayırlı uğurlusu neyse onu dilerim,
dinlenin fakat sakın hep yatmayın, yürüyün yorulmadan, ev işinizi de yapın
ben ütü vs yapıodum .Yatmak kan akışını yavaşlatır, kan akışı yavaşlarsa tutunma tehlikeye girer Allah korusun
bir deee bol bol yoğurt,ananas ve kabak çekirdeği yiyin :)
maydonoz adaçayı hatta tüm ottan çöpten uzak durun
bol bol dua edin ve o minik embriyo ile konuşun, isteyin onu çok ve ona belli edin.

ben 2 günde 1 gidiodum :)
memorial benim komşum bi de :) evden 10 adım sonra oradayım :)

neysem,
sana da kek e de hayırlı uğurlusu neyse onu dilerim,
dinlenin fakat sakın hep yatmayın, yürüyün yorulmadan, ev işinizi de yapın
ben ütü vs yapıodum .Yatmak kan akışını yavaşlatır, kan akışı yavaşlarsa tutunma tehlikeye girer Allah korusun
bir deee bol bol yoğurt,ananas ve kabak çekirdeği yiyin :)
maydonoz adaçayı hatta tüm ottan çöpten uzak durun
bol bol dua edin ve o minik embriyo ile konuşun, isteyin onu çok ve ona belli edin.

sağol canım dediklerini uygulıycam.yoğurt ananas ve kabak çekirdeğini bilmiyodum.yarından itibaren alıp yiycem.ben de evimin işini yapıyorum ağır şeyler kaldırmıyorum sadece.inşallah tutunmuşlardır.hissetmek istiyorum ama birtürlü olmuyor

sağol canım dediklerini uygulıycam.yoğurt ananas ve kabak çekirdeğini bilmiyodum.yarından itibaren alıp yiycem.ben de evimin işini yapıyorum ağır şeyler kaldırmıyorum sadece.inşallah tutunmuşlardır.hissetmek istiyorum ama birtürlü olmuyor

2 dilim ananas, 1 tane ufak boy dost yoğurt (bim de olan gr ını bilmiorum) 2 avuç kabak çekirdeği, sulu gıdalar
benim yaptığım bunlardı
İnşallah seninledir meleğinn:nazar::nazar::nazar:

canım benim hadi hayırlısı çok sevindim.benim de 12 martta.inşallah ikimizde güzel haberler alıcaz.ben de ilk kez yaşıyorum.var mı hissettiğin bişeyler ben hiçbişey hissetmiyorum bi de kasıklarımda hafif hafif kasılmalar oluyo sende de var mı aynısı?

inşallah arkadaşım. opudan beri göğüslerimde şişlik var biraz onun dışında hiç bişey hissetmiyorum.kasıklarımda özellikle gece kasılmalar oluyor çok korkuyorum birazda ağrı var hala.

amin inci inşallah bizimledir.ve hiç bırakmazlar.iyi yolculuklar şimdiden.

oh ne güzel. ne iyi gelmiştir tatil.canım inşallah nisan ayında aynı heyecanları senin içinde hepbirlikte yaşıyacağız.

Back
X