Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah arkadaşım. opudan beri göğüslerimde şişlik var biraz onun dışında hiç bişey hissetmiyorum.kasıklarımda özellikle gece kasılmalar oluyor çok korkuyorum birazda ağrı var hala.

ben de de aynı sıkıntılar var.korkuyorum bu kasılmalardan.öyle şiddeti ağrı şeklinde dğilde büzüşüyo sanki kasıklarım.inşallah tutunuyolardır.göğüs hassasiyeti çok fena zaten.dokunulmuyo kendilerine:)))

kasık ağrısı candır :)
ağrısın ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahh keşke tutunsunda ağrısın çekeriz biz.dediğin gibidir inşallah.bi de günler geçse zaman durdu sanki.çok zor beklemek.bi tarafım umutlanıyo bi tarafım çok umutsuz.öyle saçma sapanım işte.zaman çabucak geçse de biz de öğrensek sonucumuzu.allahım herkese sabır versin evlat versin inşallah

aynı duyguları yaşıyorum bende çok karışığım.bir gülüp bir ağlıyorum.
hem 13 ü gelsin istiyorum hemde ödüm kopuyor o sonucu nasıl açıp bakıcam diye.

aynı duyguları yaşıyorum bende çok karışığım.bir gülüp bir ağlıyorum.
hem 13 ü gelsin istiyorum hemde ödüm kopuyor o sonucu nasıl açıp bakıcam diye.

aynen ben de öyle.duygularum çok karışık.bi varmış gibi geliyo bi yokmuş gibi. napçamı ne hissedeceğimi şaşırıyorum.allah bize kolaylık versin.şu zaman geçsin çarçabuk inşallah.allahtan yanlız olmadığımı biliyorum bu biraz daha iyi hissetmemi sağlıyo.çok iyi geliyo burda konuşmak.hepimiz birbirimizden desteğimizi eksik etmeyelim.

Çok şükür geldim evime :) Çok özlemişim memleketimi. Nasılsınız kızlar?

Hoşbulduk tatlım :) Evet yorulduk ama değişiklik iyi geldi. Köklerimin geldiği toprakları ilk kez gördüm, çok güzeldi... Bu arada 48 olmuşum

ohh ne güzel yapmışsın.48 demek ooooo süper ilerliyosun.devam et arkadaşım iyi gidiyosun nisana kadar 55 olcaksın inşallah hatta 60 olsun hedefin.ye habire ye.hiç durma hatta gece kalkıp ye şahane kilo aldırıyo:)))

Dur canım 52-53 olsam yeter :) 60 bana fazla gelir, boyum da yok zaten

Hoşbulduk tatlım :) Evet yorulduk ama değişiklik iyi geldi. Köklerimin geldiği toprakları ilk kez gördüm, çok güzeldi... Bu arada 48 olmuşum

hoşgeldin inci. özledik seni :)

50 ye hiçbişey kalmamış geceleri yatmaya yakın makarna , tost yumurta falan yersen hemencecik alırsın o iki kiloyuda

Yok canım ya o zaman çekeriz bence :) Eşime doğumdan sonra da kilo vermeye çalışırsam amma gülerim diyorum

o zaman da nasıl kilo veririz diye konuşuruz.aman olsunlar da bitek kilo derdimiz olsun.kasılmalar yüzünden aradım bugün merkezi normal dediler.burdaki doktor bugün korkuttu beni.normal değil kasılmalar dedi eve geldiğim gibi aradım hemşire normal dedi verilen hormonlar yüzünden olurmuş kasılmalar.gebelik belirtisi de değil yani.biraz üzüldüm ben de bana tutunmaya çalışıyolar diye düşünmüştüm.ama olsun en azından anormal bişey olmadığını öğrenmiş oldum.şimdi pazartesi benim test günüm ama cumartesi yaptırsam diyorum çıkar heralde dimi?alacağım sonuçtan da çok korkuyorum kızlar.bana bir akıl verin.kafayı yedim galiba iyice((

bh2006 hangı memorial hastanesınde tedavı gordunuz? bende gectıgımız 3 haftalık donemde şişli memorıalda tedavı gordum:)

hoşgeldin inci. özledik seni :)

50 ye hiçbişey kalmamış geceleri yatmaya yakın makarna , tost yumurta falan yersen hemencecik alırsın o iki kiloyuda

Hoşbulduk canım. Ben de sizleri özledim. Azmettim alacağım o 2-3 kiloyu

Kasılmalar normaldir canım. Transferi gerçekleşen hemen hemen her kadında oluyor. Gününe kadar yaptırma bence. Hayırlısı için dua et. İnşaallah güzel olacak herşey...

inşallah.beliyeyim diyosun yani.çok zor geçiyo günler ama doğru söylüyosun aslında.beklemek en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…