allah yardımcın olsun canım bidaha deniycek misin?
tabı, nısan ayındakı adetımden sonra transfer yapılacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsun canım bidaha deniycek misin?
Canım senin yaşın kaç, ne kadarlık evlisin?
Tedavide,tedaviye baslayacak,sonuc bekleyen arkadaslar hayirlisi olsun.insallah evlat ozleminiz biran once tamamlanir.
bh2006 canim ama ama ama cok kullanmissin biliyorum elinde degil ama biraz relax olmaya calis.icindeki bebisi dusun.biliyorsunuz stres cok etkiliyor.tupbebek basari hikayelerini oku,meryem suresi oku,kitap oku bi sekilde kafani mesgul etmeye calis.rahat birak ki bebisin tutunsun..
1 embriyo sans az 4 embrio sans fazla diye dusunmeyin.2.denememde 4 tane 1.kalite embrio tutunmadi son tedavimde 1 tane tutundu.nasip.
anne olmak hayal gibi geliyor ama sabirla umutla beklerseniz inaniyorum er gec isteyen herkes anne olacak.
tedaviye baslayacaklara arisutu+polen+bal karisimi,akupuntur,transfer sonucu bekleyenlere ananas (gunde 1 dilim)bol su tavisye ederim.herseyden once stresten uzak durun.alin bi kagit hergun gunde akliniza dustukce dileginizi yazin benim bebegim geliyor gibi umut verici mutlu edici dusunceler.sabirla dua ile anne adaylari..
10.gun tahlil yaptirmayin gununuzu bekleyin derim.10 gun kesin sonuc verse neden 12 desinler.bi yakinim 10 gun yapti negatif cok uzuldu sonra dokt 12 gun bakalim dedi.umutsuz bi sekilde gidip pozitif sonucla eve dondu..
Belirtide aramayin.kasik agrilari ilaclardan kaynaklanabilir normal.
crafty kizin nasil buyudu dimi op yerime.
Gelincikk tatlim senden ne haber.gelismeleri yaz.
bal böceğim 4,5 aylık oldu
herkese bu kadar şirin bir evlat dilerim teyzesiiii
senin adamcık nasıl
Oy maşallah![]()
Darısı başımıza inşaallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi bir Nil cik versin Rabbim inşallah
kekyiyelim nasılsın canım?
Merhabalar atasehir memorial da tup bebek yaptıran var mı?
burdayım canımmmkekyiyelim inciii nerdesinizzzzz
merhaba şişlide yaptırdım benMerhabalar atasehir memorial da tup bebek yaptıran var mı?
burdayım canımmm
dün ve bugün hafif hafif iş yaptım evde, oturmakla uzanmakla hiç geçmiyor vakit patlıycam sanırım.
salı günü test yaptırıcam ama hiç bir belirti yok.aksine adet öncesi gögüslerim çok şişer. bu ay ilaçlar yüzünen zaten şişti, şimdi hepten acıyorlar.
kesin hastanıcam ben
bana da öyle geliyo.hiç geçmiyo zaman aynı belirtiler ben de var,göğüslerim patladı patlıycak.ben de hastalancakmışım gibi geliyo içime fenalık geliyo düşündükçe.gün azaldıkça zaman hiç geçmez oldu.çok sıkıldım artık
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yok.hastalınacak gibitüm belirtilerim ama hamilelikle ilgili hiç bişey yok.
Allahım olmadıysa napıcam bilmiyorum.
ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum.dur hemen moralimizi bozmayalım.belki geçer belirtiler.öyle umalım arkadaşım.panikle daha beter zarar veriyoruz kendimize az kaldı öğrencez sonuçları da.nolur panikleme bak ben de panikliyorum...
paniklemek değil ama korkuyorum çok.bir an öyle düşünüyorum. sonra yok yok bebeklerim burda diyorum.aklıma gidip testmi yaptırsam acaba kimseye sölemeden diyorum -eşim kızıyo çünkü bekle diyo- yani tam paranoak oldum.
Allahım bize, bizim durumumuzda olan herkese sabır , güç ver
aynı şeyleri bire bir ben de yaşıyorum.bi varmış bi yokmuş gibi geliyo ilaçların etlkisi galiba.ben de erken yaptırmayı düşündüm sonra en hayırlı sonuç pazartesi çıkçak dedim kendime bekliycem yapçak bişey yok ama çok zor geçiyo günler.allah hepimize sabır selamet versin.tahminimden daha zor geçti bu süreç.