• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum hazırlıklar doğum telaşı derken doğumdan sonra bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik ama allahıma şükürler olsun umut,um sağlığına kavuştu iki haftadır kollarımda ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif bile edemem tedavide olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum rabbim benim ve bebeğini kucağına alan diğer arkadaşlar gibi sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok sık giremezsemde dualarım hep sizinle allah yar vardımcınız olsun

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum hazırlıklar doğum telaşı derken doğumdan sonra bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik ama allahıma şükürler olsun umut,um sağlığına kavuştu iki haftadır kollarımda ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif bile edemem tedavide olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum rabbim benim ve bebeğini kucağına alan diğer arkadaşlar gibi sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok sık giremezsemde dualarım hep sizinle allah yar vardımcınız olsun

Merhaba eysan. Allah bağışlasın bebeğini. Zor günler yaşamışsın ama geçmiş çok şükür. Doğum sırasında bir komplikasyon mu oldu? Dualarına yürekten amin diyorum. Rabbim analı babalı büyütsün yavrunu.

kızlar belirtiere takılmayın çünkü onlar hamilelik belirtiside sayılıyo zaten okuyorsunuzdur mutka adet belirtiside hamileleik belirtide aynı yanii
ben ikinizden de çok ümitliyim inşalh allah yüzünüzü güldürür...

amin canım sağolasın allah hepimizin yüzünü baksın inşallah

Bhcim int. sorun var o yüzden koptu bağlantım.kusura bakma.
inşallah güzel haberini pazartesi öğrenicez :49:, benimde içim umutla dolucak seninkini duyunca.
sabah erken saatte yaptırıcaksın dime. pazartesi işe gider gitmez bakıcam sonucuna.

evet canım pazartesi erkenden hastanedeyim kısmetse.benim iyi sonucumun hemen ardından seninki gelicek beraber atlatıcaz hamileliği de inşallah.:49:49::49:

atlatmışsın zor günleri canım.bebeğin kucağında sağ salim maşallah.allah hepimizin yüzünü güldürsün allah analı babalı büyütsün inşallah biz de kısmet olur canım

geçmişler olsun en kötü günleri atlatmısınız maşallah.Yavrumuzun kokusunu içimize çekmek bizede nasip olur inşallah

kızlar test yaptım çift çizgi lütfen yardım doğru mudur

kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım

kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım

gözün aydın :)
madem idrar yaptın yarın git kanda da gör

ayyy gözün aydın

nasıl sevindim nasıl mutlu oldum, maşallah

arkadaşım doğrudur tabi neden olmasın birde kan tahlili yaptır madem için tam rahatlasın

ayyy gözün aydın

nasıl sevindim nasıl mutlu oldum, maşallah

arkadaşım doğrudur tabi neden olmasın birde kan tahlili yaptır madem için tam rahatlasın

ne bileyim aldığımız ilaçlardan mı diye düşündüm ama hemen çıktı 2. çizgi gitçem gidemiyorum korkudan sen yaptın mı hiç test

ne bileyim aldığımız ilaçlardan mı diye düşündüm ama hemen çıktı 2. çizgi gitçem gidemiyorum korkudan sen yaptın mı hiç test

canım yapmadım ama şimdi gidip alıcam senden cesaret aldım ben. koşa koşa gidiyorum eczaneye kimse yollen yapiim

ben pek ihtimal vermiyorum ama ilaçların öyle bir yan etkisi varmı bilmiyorumda tam olarak ,dağa taşa haykırası gelir insanın. korkma hiç canım zaten beklemişsin ne zamandır. git yaptır kan testinide için ferahlasın :)

canım yapmadım ama şimdi gidip alıcam senden cesaret aldım ben. koşa koşa gidiyorum eczaneye kimse yollen yapiim

ben pek ihtimal vermiyorum ama ilaçların öyle bir yan etkisi varmı bilmiyorumda tam olarak ,dağa taşa haykırası gelir insanın. korkma hiç canım zaten beklemişsin ne zamandır. git yaptır kan testinide için ferahlasın :)

git al bakalım sen de ne çıkıcak ben de meraklandım şimdi.valla kesinleşse haykırcam dağa taşa ama korkudan sesim çıkmıyo.beklesem mi pazartesiyi.al hadi senden haber bekliyorum senin kaçıncı günün bugün ben 9. günün akşamı yaptım

canım naptın çok merak ediyorum seni

Back
X