Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nasılsınız kızlar
ara ara okudum ama tam anlamıyla bulamadım yardım edermisiniz
şimdi memorial de semih özkanda tedavi olan varmı yada atırladığınız birileri varmı bizde sorun azosperm ve semih özkanı düşünüyoruz bu 3. olucak yardımcı olun bacılarrr

bh canım benim çok çok çok sevindim. Şükürler olsun iyi bir haber geldi. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Bizlere de dua et.
kekyiyelim canım biraz erken olmuş test. Yarın ya da salı günü kanda baktır. Ben bu forumda çok okudum. İdrar testiyle negatif sonucu alan ama 1-2 sonra kanda gebelik çıkanları. İnşaallah senin de öyle olur.

Merhaba. Semih Özkan ismini hiç duymadım. Hangi Memorial'de acaba? Burada çoğumuz Şişli Memorial'de tedavi olduk. Allah yardımcın olsun.

Merhaba arkadaslar. Ben formu 1haftadir takip ediyorum. Suan arastirma yapiyorum memorialmi umut tüp bebek mi diye. Sizler doktorlarinizdan ve hastanenizden memnunmusunuz yardimci olurmusunuz bana?? Yurt disinda oturuyorum o yüzden internet üzerinden arastirma yapabiliyorum. Simdiden tedekkürler.

Merhaba. Hoşgeldin. Herkes genelde bu 2 merkez arasında kalıyor :) Bence ikisiyle de görüşün, içinize hangisi sinerse oraya gidin. Ben Memorial'de yaptırdım. Hastaneyi ve doktorumu çok sevdim. Sonuç negatifti ama oraya gittiğime pişman olmadım. Allah nasip ederse 2. denememi de orada yapacağım. Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:

ben güvenç çi olduğumdan bahçeci güvenç diorum :)
Umutta rapor geçio o nedenle kalabalık oluo diolar

Önerin icin tsk ederim canim.

canım arkadaşım teşekkür ederim.darısı başınıza hep aklımdasınız.bugün yine gidicem bakalım değerler ne durumda.inşallah iyi sonuçlarla gelirim yanınıza.dua edin kızlar hala korkuyorum değer düşerse bebeğime bişey olursa diye.9 ay bitmiycek bu endişeler heralde

Kızlar nerelerdesiniz? Merak ettim sizleri.
bh hastaneye gittin mi canım?
kekyiyelim sen ne yaptın güzelim?

gecmis olsun.Bende ohss olmustum sonuclarini bildigim halde israrla transfer istedim 1 transfer yapildi.gebelikte ohss cokk zordu.olumden dondum desem yeridir.
ertelemekle iyi yapmissin.

bal böceğim 4,5 aylık oldu
herkese bu kadar şirin bir evlat dilerim teyzesiiii
senin adamcık nasıl

oyy oyy..masallah ne cabuk buyuyorlar.bundan sonra tepkileri baslar daha bi sevimli olur.
Saglikla buyusunler.benim papagan oglumda iyi teyzesi.2 yasina yaklasti.surekli soru soruyor kelimeleri tekrarlatiyor.

Eysan canim sasirdim ne cabuk dogurdun diyesim geldi..))tedaviye basladigin dun gibi.sayili gun cabuk geciyor.Cok sukur evinizdesiniz saglikla buyusun Umut pasa.
yok canım tek çizgi çıkmadı
toplama 28 şubattı 11. günü
transfer 3 marttı 7. günü
canim belli olmaz gununu bekle.benim kandan cok sonra bile idrarda silik cikti.bi guzel haberde senden bekliyorum.

harika yaa..cok sevindim.saglikla kucagina alman dilegiyle ..darisi kekyiyelim,incitanem ve diger arkadaslara insallahhhh..
merhaba,bence iki merkezlede gorus hangi merkez icine sinerse orada basla.sadece doktor basarisini dikkate alma ekipte onemli.hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
Tedaviye baslayacak arkadaslar
tedaviye baslarken ailenizde kalitsal bir hastalik varsa mutlaka doktorunuza bildirin.
cok yakin arkadasim doktor sormadi aklimiza gelmedi diyerek agabeyinin cocugunda tedavisi ancak ilik nakliyle mumkun olan rahatsizligi aciklamamis.ilk tup bebek denemesinde evladini kucagina aldi cok sukur ama 14 aylik kizinda da ayni rahatsizlik oldugunu ogrendik ,yikildik .Rabbim insallah tez zamanda sifasini verir.
1-2-3-4-5-6-7-....denemelerde olsun,gec olsun yeter ki hayirli saglikli olsunlar...

merhaba

tavsiye edebileceğim biri yok ama bildiğim kadarıyla semih bey artık memorialde çalışmıyor. anadolu tıp merkezinde.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…