• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canm teşekkür ederim cvp verdiğin için ama ben toplam fiyatı n kadar ilaçlar tathliller vs girince çok mu yüksek oluyo?

merkez fiyatı 2000 euro ilaçlar da 1000-1500 tl tutuyor.tahliller orda yapılıyor fiyata dahil.ayrıca yapılan ilk sperm testinden 160 tl alıyorlar yanlış hatırmıyorsam.onun haricinde herhangibir masraf çkmıyor

canım sence hangi doktoru seçmeyeliyim? bu arada kekyiyelim nerde merak ettim sonucunu

canım benim doktorum nur hanımdı ben çok memnun kaldım ama yine de sen bilirsin etkilemek istemem.mustafa acet yaptı benim transferimi o da çok iyi valla ekip olarak çok iyiler bence sen bir araştır içine sinen hangisiyse ona karar ver.

canım benim doktorum nur hanımdı ben çok memnun kaldım ama yine de sen bilirsin etkilemek istemem.mustafa acet yaptı benim transferimi o da çok iyi valla ekip olarak çok iyiler bence sen bir araştır içine sinen hangisiyse ona karar ver.

memoriale daha yakın hissettim kendimi daha görmedim ama:)umutun labaratuvarı iyi diyorlar memorialkide iyidir ondan kötü olamaz heralde öyle değil mi?

memoriale daha yakın hissettim kendimi daha görmedim ama:)umutun labaratuvarı iyi diyorlar memorialkide iyidir ondan kötü olamaz heralde öyle değil mi?

ben de öyle hissetmiştim.başka biyer bakmadım.ben bu hastaneye gidicem orda olcak dedim kendi kendime.ben başka merkez araştırmadım.hep memorıal vardı aklımda.herşeyi çok kaliteli ve işlerinde çok çok iyiler.ben çok memnun kaldım sen de bir araştır.ben diğer merkezlere hiç bakmadım bile.burası dedim oraya gittim ve oldu çok şükür.allah bu kadarını nasip etti kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

bh çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.benim ilaçlar için 1 yıılık raporum var elimde de bir denemelik ilacım var.ama nedense nur hanım hormon testlerimi sağlık güvencemle yaptırmamı istedi yani memorıal de yapmadılar teklif de etmediler.kfamı çok karıştırdı bu durum!!! devlet hastanesinde yaptırıp götürücem sanırım.

bh çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.benim ilaçlar için 1 yıılık raporum var elimde de bir denemelik ilacım var.ama nedense nur hanım hormon testlerimi sağlık güvencemle yaptırmamı istedi yani memorıal de yapmadılar teklif de etmediler.kfamı çok karıştırdı bu durum!!! devlet hastanesinde yaptırıp götürücem sanırım.

orda pahalı olur hormon tahlilleri bizden de devlet hastanesinde yaptırmamızı istediler.kafan karışmasın daha iyi ya işte fazladan para almıyolar bizden.devlette yap götür hemen çıkıyo zaten sonuçlar

tamam canım içimi rahatlattın.çok sağol.yarın için randevu aldım devletten.inş.sorun çıkartmaz da yaparlar tahlillerimi....

Aminnnnn inşallah.isteyen herkese ve bana da nasip etsin rabbim hayırlı bir evlat.senin gibi anne adaylarına da bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin.amin.

Aminnnnn inşallah.isteyen herkese ve bana da nasip etsin rabbim hayırlı bir evlat.senin gibi anne adaylarına da bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin.amin.

amin canım amin allah hepimizin yardımcısı olsun.karnındayken daha büyük stres hep aklım onlarda azcık sancım olsa hemen panikliyorum.aslında bu iyi zamanların sonrasında daha da kafası karışık oluyo insanın:))))

ben de öyle hissetmiştim.başka biyer bakmadım.ben bu hastaneye gidicem orda olcak dedim kendi kendime.ben başka merkez araştırmadım.hep memorıal vardı aklımda.herşeyi çok kaliteli ve işlerinde çok çok iyiler.ben çok memnun kaldım sen de bir araştır.ben diğer merkezlere hiç bakmadım bile.burası dedim oraya gittim ve oldu çok şükür.allah bu kadarını nasip etti kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

amin canım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

amin canım amin allah hepimizin yardımcısı olsun.karnındayken daha büyük stres hep aklım onlarda azcık sancım olsa hemen panikliyorum.aslında bu iyi zamanların sonrasında daha da kafası karışık oluyo insanın:))))

9 ay bu stres ile yaşanmaz! Sakın aklını takma o seninle unutma
var ve hep var olacak
benim dr um çok relax bi adamdı onun sayesinde çok rahat hamilelik geçirdim ben
başka arkadaşlarım her hafta kontrole giderken beni ayda 1 kere çağırdı gelme ! Her şey yolunda dedi
Sağolsun
İst da isen Acıbadem Baha Celal Doğan ı şiddetle öneririm

Kekyiyelim in bu sessizliği beni çok ürkütüyor :(

9 ay bu stres ile yaşanmaz! Sakın aklını takma o seninle unutma
var ve hep var olacak
benim dr um çok relax bi adamdı onun sayesinde çok rahat hamilelik geçirdim ben
başka arkadaşlarım her hafta kontrole giderken beni ayda 1 kere çağırdı gelme ! Her şey yolunda dedi
Sağolsun
İst da isen Acıbadem Baha Celal Doğan ı şiddetle öneririm

Kekyiyelim in bu sessizliği beni çok ürkütüyor :(

tekirdağ da oturuyorum ben keşke istanbulda olsam da gidebilsem.ben de korkmaya başladım kekyiyelim yok ortalarda

Back
X