o kaçak varya büyür büyür diğerini bile sollar.biz de yaşar mı yaşamaz mı derken hanımefendi şimdi karnımda en büyük alanı kapladı. kızlarıma kavuşmak için son 4 gün kaldııııı....
Kızlar selamlar ;
Ben de Memorial'da tüp bebek yaptıracaklardanım. Uzun bir arayış ve değerlendirmeden sonra Memorial'da karar kıldım. Doktorum Nur Hanım. Benim genetik bir hastalığım olduğundan sadece tüp bebek değil PGT de yapılacak. O nedenle özellikle Memorial'ı tercih ettim. Memorial'ın laboratuvarı ve genetik bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum. Şu an genetik test sonucumu bekleme aşamasındayım. Hepimiz için hayırlısı olsun..
kızlar gunaydın.evdeki bilgisayar sorunumuz çözüldü artık evde de var akşamları da yazışabiliriz :)) dün size söylemeyi unuttum semra hanım bizden kromozom analizi istedi onun sonucunu da bekliyoruz buarada.çünkü daha önceki embriyolar kotu gitmiş çöpe gitmiş ve 2 tane 1. kaliteye rağmen tutunamamış dedi,bize önce hiç yapılmadı bu tip testler.memorial bu anlamda çok iyi bence,nedeni didikliyor.olmadı bidaha yapalım demiyor canlarım.ee sizden ne haber :)))
kızlar gunaydın.evdeki bilgisayar sorunumuz çözüldü artık evde de var akşamları da yazışabiliriz :)) dün size söylemeyi unuttum semra hanım bizden kromozom analizi istedi onun sonucunu da bekliyoruz buarada.çünkü daha önceki embriyolar kotu gitmiş çöpe gitmiş ve 2 tane 1. kaliteye rağmen tutunamamış dedi,bize önce hiç yapılmadı bu tip testler.memorial bu anlamda çok iyi bence,nedeni didikliyor.olmadı bidaha yapalım demiyor canlarım.ee sizden ne haber :)))
Akasyam kaderdaşım
merhaba canım. evdeki sorunun çözülmesi iyi olmuş,sevindim:)
ben dediğim gibi henüz bu aşamalara gelmedim, ama şimdiden araştırma içerisindeyim. bu ay yumurta takibi yaptırıyorum doktorumda 4 gün günde bir tane klomen verdi.7 gün 12mm. olmuştu yumurtam o nedenle yeterli dedi, yarın tekrardan kontrolüm var, bu ay en azından yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu ona bakalım dedik. çünkü eşimin değerlerini çokta kötü bulmuyor doktorlar, biz bu değerlere normal diyoruz falan diyorlar(eşim 8 ay önce varikosel ameliyat olmuştu).bu aydan sonra aşılama deneriz, aşılamada da erkek faktörü varsa pek tutmuyor deniyor. ama iş tüpe kalırsa umut tüp bebek ya da memorial olur desemde çalıştığım için ikisi de zor gibi sanki. nasıl olur bilemiyorum. saat kaça kadar doktorlar orda bulunuyormuş canım bilgin var mı? diğer yapılan tetkiklerinizde inşallah iyi çıkar. ve sonucunda güzel haberler verirsin inşallah, böylelikle bize de umut olursun.
canım senin sürecini takip ediyordum bebeklerin için çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin :))) bekle bizi arkandan geliyoruuuuuz
inşallah canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.sizden de bekliyorum güzel haberler.hepbirlikte kutlama yapıcaz burda:)))
Bh canım ben de senin sürecini merakla takip ettim. Gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinKaçak da yakalanır inşallah.. Bu arada sen galiba Tekirdağlısın.. Ben de Trakyalıyım. Komşu sayılırız
canım hayırlısı olsun saat 6 ya kadar oradalar diye biliyorum.15 gün kadar hergün 1-2 saat izin alma şansın olmaz mı?bi konuş belki sorun çıkarmazlar.inşallah şuan uygulanan tedaviden olumlu bir sonuç alırsın da bunların hiçbirine gerek kalmaz.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
canım doktorların kaça kadar orda olduklarını bilmiyorum,ben bu süreçte rapor almıştım o yuzden rahattım ve toplama ve transfer için tekrar almayı düşünüyorum.sperm değerleriniz nasıldı yazarmısın?bizim 32 milyon ve 22 milyonla yapıldı tutmadı.bende aşılamanın erkek faktöründe kesinlikle başarılı olmadığını düşünüyorum(mucizevi bişey oluyor o ayrı)ben evlendiğim ilk ay doktora gitmiştim düşün ve şuan 2 yıl oldu hala elde var sıfır.o yuzden daha fazla vakit kaybetmek istemedim.bana da hiç bişey yapmamıza gerek yok değerleriniz gayet yeterli dediler ama hiç bişey olmadı.inanırmısın memorialda şuanda aynısını dedi,nerdeyse doğal yolla çocuğunuz olur biraz morfoloji ve ileri hareket sorununuz var onlarda çözülebilir dediler.ama biz tüp bebek istiyoruz dedik.en azından o spermler 7000 kat büyütülecek,kromozom analizi yapılacak,sonra lafta değil gerçekten en iyi olanları görülecek ve seçilecek :) allahın izniyle dilerim memorial vesile olur ve zamanı gelmiştir meleklerimin
İnciiimm canım kaderdaşımmSeni bu topikte görünce dayanamadım peşinden geldim..
slm arkadaşlar sonunda bende bugün itibariyle tedaviye başladım. Doktorum Aynur Hanım, ilk muayenemi oldum, kan verdim. Cumartesiyi bekleyeceğim artık. Umarım bu seferki denemem başarı ile sonuçlanır. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. İsteyen ve çaba sarfeden herkese allah nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?