Canım merhaba. Doktorlar 18.00'e kadar hastanede oluyorlar ancak iğne dozlarını muayene ve kan tetkikine göre belirledikleri için 17.00'de işten çııkıp gitsen yetişemeyebilir. İğneleri 16.00-18.00 arası yapın diyorlar çünkü. İş yerine başka bir bahane bulabilirsin. Akıllarına böyle bir şey geleceğini sanmıyorum.
anladım canım, tabi koşturmaca bir şekilde olacak iş değil zaten. bakalım artık olmadı yıllık izin kullanılır, arada da erken çıkılır. ya da konuşurum artık. hayırlısı hepimiz için.
canım biz seninle çok benziyoruz biz de kaderdaşız desene :)) bizim morfolojimiz %1 ileri hareketimiz falan aynı size benziyor,bize kromozomsal bişey olabilir dediler.morfolojinin önemli olmadığını kesinlikle düşünmüyorum,o zaman nerde bizim bebeğimiz 2 senedir :)) bu iş sade sayıyla çözümlenecek gibi değil.detaylı olarak bakılmalı.morfoloji şekil bozukluğu demek yani nerdeyse normal yapılı spermimiz yok gibi,o yuzden çok önemli.memorial ile bu sorunu halledeceğimizi düşünüyorum.laboratuarları özel,mikroskopları özel,detaylı inceliyorlar yani.zamanı da gelsiyse neden olmasın kii
canım ben 3 kez aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptım hiçbir şekilde hamile kalamadım.o yuzden detaylı tetkik yapılması beni çok mutlu etti.sayımızın iyi olması sorunu çözemedi ne yazıkki
teşekkürler canım cevabın için. şimdiden stresi sarıyor maalesef. iş yerinde bu bebek yapacak diye çıkarıverirler bile belli olmaz, o nedenle ne kadar gizli o kadar iyi. şu anda klomen tedavisi yaptırdığım hastane hem iş yerime yakın hem de sabah 7.30 de başlıyorlar hasta bakmaya,o nedenle çok zor olmuyor. eğer 6 da ise sanırım idare edebilirim. çünkü 5.te bitiyorum benim işim. bakalım o zamana artık hayırlısı ne olur beklemedeyim. ama 2 aşılama denerim maksimum gibime geliyor yoksa zaman kaybı. seninde bebeklerin seni yormadan sağlıkla gelirler inşallah. darısı bizlerin başına canım:)
benim eşimin sperm sayısı azdı ben de denedim ama olmadı doktor düşük oran vermişti bize ama yine de deneyelim aklımızda kalmasın dedik ama tüp bebeğe gittiğimde hiç denemeseydin keşke zaten olması imkansızmış dedi nur hanım.demeye çalıştığım şey aşılamalarda olmazsa sıkma canını tüp bebekte çok daha fazla şansın olacaktır.inşallah gerek kalmaz.biran önce alırsın evladını kucağına.şansın bol olsun arkadaşım.
sağol canım. şans hepimizle olsun inşallah. gelişmelerden haberdar edersin bizi.
Boğazım ağrıyor, ateş de başladı. Hastalanıyorum galiba
bizde varikosel var ya da yok demediler şüpheliydi yani.bununla ilgili hiçbir işlem operasyon geçirmedi.ade selenyum vitamini kullandı bikaç ay,o da işe yaramadı haliyle.ama bizim sayımız önce 5 milyondu hep,3 ay keçiboynuzu kürü yaptık sayımız çok arttı ama iş sayıyla bitmiyor.o spermin yumurtayı döllemesi gerekiyor yani.bide şu var bizim tüp bebekte 20 yumurtadan 9 tanesi döllenmişti,yani döllenme oldu ama yine tutunamadılar.o yuzden kromozom testi yapılıyor canım
tabi canım hergün uğruyorum zaten topiğe.gelişmelerden sen de haberdar edersin.dualarım sizinle kızlar
yapmaaa.çabuk nekadar vitamin ağrı kesici antibiyotik varsa al canım.üstelemeden al önlemini.geçmiş olsun.zencefil ile balı karıştırabilirsin iyi gelir boğazlara
Baya ilerlemis cevaplar sanirim, son yazdigim seyden sonra okuyamadim sizi..
Yumurtalar toplandi, oyle fazla bisey yok ama bakalim, simdi transferi bekliyorum. Bu arada toplama islemi sandigimdan daha da kolay gecti, sonrasinda pek bi agrim olmadi.
yorucu bi surec, ins. hepimiz bu tedaviden cevap aliriz.
eroinmanlar gibi oldum, her yerim delik desik :) ah ahhhhhhhhh
tekrar meraba benim 4. denemem olacak. 3 tanesini ankarada yaptık ancak hiç olumlu sonuç alamadım. İstanbul uzak olmasına rağmen bide burada deneyelim dedik. ben 34 yaşındayım umarım bu sefer olur. bakalım hayırlısı umarım ilk defa gebelik oluşur ve olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyım.Hayırlı olsun canım. Kendinden bahsetsene bizlere biraz. Neredesin, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen?
tekrar meraba benim 4. denemem olacak. 3 tanesini ankarada yaptık ancak hiç olumlu sonuç alamadım. İstanbul uzak olmasına rağmen bide burada deneyelim dedik. ben 34 yaşındayım umarım bu sefer olur. bakalım hayırlısı umarım ilk defa gebelik oluşur ve olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyım.
tekrar meraba benim 4. denemem olacak. 3 tanesini ankarada yaptık ancak hiç olumlu sonuç alamadım. İstanbul uzak olmasına rağmen bide burada deneyelim dedik. ben 34 yaşındayım umarım bu sefer olur. bakalım hayırlısı umarım ilk defa gebelik oluşur ve olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?