Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

anladım canım, tabi koşturmaca bir şekilde olacak iş değil zaten. bakalım artık olmadı yıllık izin kullanılır, arada da erken çıkılır. ya da konuşurum artık. hayırlısı hepimiz için.

anladım canım, tabi koşturmaca bir şekilde olacak iş değil zaten. bakalım artık olmadı yıllık izin kullanılır, arada da erken çıkılır. ya da konuşurum artık. hayırlısı hepimiz için.

Aslında en güzeli yıllık izin almak. Kafan da rahat olur bedenin de. Amin canım amin.

zaten erkek infertilitesinde memorial gayet başarılı diye duydum canım bende. değerlerimiz benziyor evet. zaten 20-30 milyon sayı ile 50 milyon sayıyı çok farklı görmüyor doktorlar. ama hareketi önemsiyorlar. morfolojide sayı ne kadar çoksa o kadar önemini yitirir falan diyorlar. sen aşılama denemiş miydin canım? kromozomsal olarak bakmalarıda iyiymiş. çünkü yapıda bir bozukluk var evet. senin eşinde varikosel var mıydı peki? benim eşim ameliyat oldu ama sayı hariç değişiklik olmadı denebilir canım, ama en azından ağrıları gitti, bu da bir şey:) yarın kontrolüm var tekrardan, bakalım yumurtamın büyüklüğü ne olmuş, ne zaman çatlayacak ona bakılacak. sonraki ay aşılama denerim diyorum, gerçi aşılamada tutması çok zor deniyor ama olsun diyorum:)

canım ben 3 kez aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptım hiçbir şekilde hamile kalamadım.o yuzden detaylı tetkik yapılması beni çok mutlu etti.sayımızın iyi olması sorunu çözemedi ne yazıkki

bizde varikosel var ya da yok demediler şüpheliydi yani.bununla ilgili hiçbir işlem operasyon geçirmedi.ade selenyum vitamini kullandı bikaç ay,o da işe yaramadı haliyle.ama bizim sayımız önce 5 milyondu hep,3 ay keçiboynuzu kürü yaptık sayımız çok arttı ama iş sayıyla bitmiyor.o spermin yumurtayı döllemesi gerekiyor yani.bide şu var bizim tüp bebekte 20 yumurtadan 9 tanesi döllenmişti,yani döllenme oldu ama yine tutunamadılar.o yuzden kromozom testi yapılıyor canım

canım ben 3 kez aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptım hiçbir şekilde hamile kalamadım.o yuzden detaylı tetkik yapılması beni çok mutlu etti.sayımızın iyi olması sorunu çözemedi ne yazıkki

anladım canım , inşallah bu merkez sizi mutlu eder, ve güzel sona ulaşırsınız. hayırlısı herşeyin.

benim eşimin sperm sayısı azdı ben de denedim ama olmadı doktor düşük oran vermişti bize ama yine de deneyelim aklımızda kalmasın dedik ama tüp bebeğe gittiğimde hiç denemeseydin keşke zaten olması imkansızmış dedi nur hanım.demeye çalıştığım şey aşılamalarda olmazsa sıkma canını tüp bebekte çok daha fazla şansın olacaktır.inşallah gerek kalmaz.biran önce alırsın evladını kucağına.şansın bol olsun arkadaşım.

sağol canım. şans hepimizle olsun inşallah. gelişmelerden haberdar edersin bizi.

bizde varikosel var ya da yok demediler şüpheliydi yani.bununla ilgili hiçbir işlem operasyon geçirmedi.ade selenyum vitamini kullandı bikaç ay,o da işe yaramadı haliyle.ama bizim sayımız önce 5 milyondu hep,3 ay keçiboynuzu kürü yaptık sayımız çok arttı ama iş sayıyla bitmiyor.o spermin yumurtayı döllemesi gerekiyor yani.bide şu var bizim tüp bebekte 20 yumurtadan 9 tanesi döllenmişti,yani döllenme oldu ama yine tutunamadılar.o yuzden kromozom testi yapılıyor canım

canım ne güzel aslında tam 9 yumurta döllenmiş,bu demek oluyor ki yumurtlarda gayet kaliteli imiş,inşallah bu yapılan tetkiklerde bir sonuca ulaşılır da en azından bir problem varsa ona göre önlem alınır canım.bu arada sayınızda çok güzel artmış.eşim keçiboynuzu pekmezini içiyor,bakalım ne kadar işe yarayacak kullandığı şeyler. sizlerin bu ay güzel haberlerini alırız inşallah canım.

tabi canım hergün uğruyorum zaten topiğe.gelişmelerden sen de haberdar edersin.dualarım sizinle kızlar

güzel haberlerimiz olsun yeter ki paylaşırım tabi canım.tüp bebek çok daha zor bir süreç, benim de dualarım sizlerle canım.

Baya ilerlemis cevaplar sanirim, son yazdigim seyden sonra okuyamadim sizi..
Yumurtalar toplandi, oyle fazla bisey yok ama bakalim, simdi transferi bekliyorum. Bu arada toplama islemi sandigimdan daha da kolay gecti, sonrasinda pek bi agrim olmadi.
yorucu bi surec, ins. hepimiz bu tedaviden cevap aliriz.
eroinmanlar gibi oldum, her yerim delik desik :) ah ahhhhhhhhh

yapmaaa.çabuk nekadar vitamin ağrı kesici antibiyotik varsa al canım.üstelemeden al önlemini.geçmiş olsun.zencefil ile balı karıştırabilirsin iyi gelir boğazlara

Sağol tatlım. İlaç almadım, bugün dayanamazsam almak zorunda kalacağım.

Hayırlı olsun silgicim. Kaç yumurta toplandı? Opu kolay geçiyor uyuşturulduğun için, ağrının olmaması da güzel. Progestana başlamışsındır. Asıl o delik deşik ediyor vücudu

kızlar sımdı soyle bır goz attım bende 4 ay once sızınle aynı seylerı yasıyordum sımdı ıse oglum ıcın hazırlıklara basladım.valla oncelıkle dr nur dokuzeylule cok tesekur edıyorum.ekıpte mukemmel.bıze dunyanını en guzel armgınını verdıler..ayrıca 14 yumurtadan sadece 1 tanesı olgunlasmıstı bende sonradan bır svıya koydular ve 6 tane daha olgulastı ve dollendı.2 tane transfer edıldı ve oglum 4 aylık oldu.yanı bunca zorluga ragmen zamanı geldıyse oluyor.sizlere sabır dılıyorum.ne olursa olsun umutsuzluga kapılmayın

Hayırlı olsun canım. Kendinden bahsetsene bizlere biraz. Neredesin, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen?
tekrar meraba benim 4. denemem olacak. 3 tanesini ankarada yaptık ancak hiç olumlu sonuç alamadım. İstanbul uzak olmasına rağmen bide burada deneyelim dedik. ben 34 yaşındayım umarım bu sefer olur. bakalım hayırlısı umarım ilk defa gebelik oluşur ve olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyım.

İyi yapmışsınız. İnşaallah bu kez olur. Rabbim yardımcın olsun.

merhaba hayırlı olsun öncelikle, sizinle öykümüz aynı gibi yaşımızda yakın, ankarada nerde yaptırdınız, bende ankarada 2 deneme yaptım hiç gebelik yaşamadım, istanbula gidiyoz ilk görüşme haftaya inşallah nur hanıma aldık randevuyu sizde sorun nedir özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…