Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İlk duyduğumda üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim. İlk tedavimde de az sayıyla hüsrana uğradığım için üzüldüm. Ama nasibimde varsa 1 yumurtayla da olur yoksa 10 yumurtayla da olmaz.

İlk duyduğumda üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim. İlk tedavimde de az sayıyla hüsrana uğradığım için üzüldüm. Ama nasibimde varsa 1 yumurtayla da olur yoksa 10 yumurtayla da olmaz.

öyle tabi nur hanım da bana aynısını söylemişti.ben 1 yumurtayla hamile kalanı da gördüm 30 yumurtanın çöpe gittiğini de gördüm demişti.herşey nasip kısmet.allah inşallah gönlüne göre verir arkadaşım

Bana da söyledi :) Canım doktorum benim ya sağolsun hep moral veriyor bana. Şimdi önümüze bakacağız. Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

incim benim yumurtalar çok çabuk gelişmiş doktorum pazartesi çağıracakmış bizi sanırım.toplamam ve transferim senden önce olabilir canım ) çok güzel buyuyomuş sıpalar.20 tane falan yumurta var küçükler hariç ve daha bugun 5. gunum iğnemi daha olmadım.dilerim sonucu da çok iyi olur.senin yumurta sayın azmış sakın moralini bozmaa,verecek olan allah 1 yumurtayla veriyor canım.çok olunca sorunlar çözülmüyor yani.bugun 13-14 mm olan yumuoşlarım vardı.hepimiz iyi haberleri alalım inşallah bu ay :)))

inşallah hep beraber güzel haberler alırız.allah yardımcınız olsun.

kızlar 5 yumurtam var ve büyüyorlar önemli olan 20 yada 30 tane olması değilki önemli olan kaliteli olması sonuçta sana transfer edilecek maximum 2 embriyo transfer edilecek o yüzden bence hiç canınızı sıkmayın Allahım nasip etmediyse 20 yumurtadan döllenme bile yapmaz önemli olan rabbim müsaade etsin, hepimize bol şanslar diliyorum ve moralinizi hiç bozmayın

Oooo sen hızlısın bayağı :) Çatlatmayı ne zaman vuracaksın belli mi?

Kızlar benim sayıya takılmamdaki neden sadece tüp bebek tedavisi geçiriyor olmam değil, embriyolarım genetik incelemeye giriyor olması. Biliyorum ki nasipte varsa 1 taneyle de olur yoksa 10 taneyle de olmaz... İlk tedavimi az sayıyla bitirdiğim için üzüldüm ama sonra toparlandım. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

umarım allah elimizi boşa çıkarmaz. Benimde pazar günü opu var. Bu arada benim diğer denemelerimde 16 tane yumurtam vardı ama başarılı olmadı. Bence yumurtanın sayısı değil kalitesi. Doktorlarda öyle diyor zaten. Bu sefer 7-8 yumurtam olduğu söyleniyor. Umarım bu sefer iyi sonuçlar alırız. Emeğimiz boşa gitmez.

Allah yardımcın olsun canım. Bu akşam yapıyorsun o zaman çatlatmayı. Kim girecek opu'ya var mı bilgin?

canım çatlatma için yarın belli olur bence, daha en büyüğü 14 mm biraz daha büyümeleri gerekiyor.ama doktorum pazartesi çağıracağını söylemiş.kalite için ilaç kullandık ya etkisi olmuştur umarım.bu ay hepimiz olumlu sonuçları alıcaz allahın izniyle :)))))

sende kalite için metformin kullandın mı canım :))) bide kaç gun iğne kullandın? çatlatmaya gelmişsin hayırlı sonuçlarını görelim inşallahh

Canım sen pazartesi İstanbul'a mı geleceksin yoksa oradaki kontrollerinden biri mi? Bu arada cetrotide kullanıyor musun?

canım cetrodite bugun başladık akşam vuruldum.pazar gunu zaten doktor yok,pazartesi de tatil diye yok.o yuzden müstecep bey burda 2-3 gun beni gören olamayacak diye çağırmıştır belki.kendi gözlemlemek istemiş olabilir.o gune kadar yeterli buyukluğe gelir yumurtalar diye düşünmüştür

Anladım tatlım. Büyük ihtimal çatlatmayı pazartesi vurulursun. Çarşamba da opu olur. Ben de her gün gideceğim hastaneye artık.

sende kalite için metformin kullandın mı canım :))) bide kaç gun iğne kullandın? çatlatmaya gelmişsin hayırlı sonuçlarını görelim inşallahh

evet kullandım. metmorfini test yapana kadar kullanacakmışım. Bu arada opu kimin gireceği konusunda bilgi verilmedi yarın öğreneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…