- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüyor sanırım aşırı daralıyorum çünküYarın sabah hastanedeyim bakalım ne durumda benim minikler :)
konyada yaşıyorum canım, oradada yapılıyor ama çok araştırdım en iyi hastanenin burası olduğuna karar vererek geldim. Hayırlısı olur inşallah
selam canım bende Aksaray'dan geldim pazar günü opu Müstecep Bey yaptı 4 yumurtam toplandı. Sana birşey soracağım acaba transferinin kaçıncı gün yapılcağı belli mi? Kim yapacak?
kızlar benim transferim yapıldı Hayırlısı olur inşaallah.
Evet insan kendisini kendi doktorunda rahat hissediyor gerçekten. Benim doktorum Nur Hanım. Pazartesi kontrolum var ama izinli. Başka doktor muayene edecek, şimdiden gerildim.
canım benım oncellıkle hayırlı olsun.benımde doktorum nur hanımdı hayatımda tanıdıgım en mukemmel doktor.sımdı kızımla hala ona muyane oluyoruz.o olmadıgı zaman genelde aynur hnm a verıyor hastalarını ıcın rahat olsun eger 1 defalık ona gıdıceksen oda cok sıcak kanlı bır doktor.insallah sızde bebıslerınıze kavusursunuz...
pazartesı gunu etılerde hamılelere bakıyor nur hnm o yuzden yok
Sağol canım. Dün Aynur Hanım gördü bugün Semra Hanım. Opu'ya daha başka bir doktor girecek ama ne yapalım. Şişli'de gebe takibi yapılıyor mu yoksa başka şubeye mi gidiyorsun?
aman da aman büyüsünler minnaklar.biraz rahatsız ediyor evet.ben de olmuştu.dikkat et kendine ağır kaldırma demişlerdi bana.sende ani hareketler yapma canım
selam canım bende Aksaray'dan geldim pazar günü opu Müstecep Bey yaptı 4 yumurtam toplandı. Sana birşey soracağım acaba transferinin kaçıncı gün yapılcağı belli mi? Kim yapacak?
ılk ultrason sıslıde daha sonra etılerde.nur hnm bana şişlide sadece tüp bebek tedavısınde olanlara bakıldıgını soyledı.yanı daha sonrası ıcın etıler bız 4 aydır etılere gıdıyoruz 10-12 gunde bır gıdıyoruz.ayın 12 sınde ılk defa sıslıye gelıcez herseyın basladıgı yere heycan yaptık valla.nostaljı olucak![]()
Ne güzel :) Bizler de görürüz o günleri inşaallah. O kadar sık takip yapıldığını bilmiyordum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
ınsallah bırde herseye moralınızı bozmayın.benım 14 tane yumurta toplanmıstı ıcınden 1 tane olgun cıktı.daha sonra hepsı sıvıya kondu umudumuz kesılmıstı artık 6 tane daha olgunlastı.topamda 7 oldu.doktorlar umut yok artık tedavıyı kesıcez demıstı bır mucıze oldu.nur hnm da kızım ıcın mucıze dıyor zaten.yanı eger alnınıza yazılmıssa ne olursa olsun oluyor..
kızlar nası geçiyor gününüzzzzz???
Haber bekleyerek geçiyorKulağım telefonda, hastanenin aramasını bekliyorum
![]()
canım benim...ne zaman toplanacak yumurtalar bilgi verdiler mi.valla ben bile heyecanlıyım inci.
canım benım oncellıkle hayırlı olsun.benımde doktorum nur hanımdı hayatımda tanıdıgım en mukemmel doktor.sımdı kızımla hala ona muyane oluyoruz.o olmadıgı zaman genelde aynur hnm a verıyor hastalarını ıcın rahat olsun eger 1 defalık ona gıdıceksen oda cok sıcak kanlı bır doktor.insallah sızde bebıslerınıze kavusursunuz...
pazartesı gunu etılerde hamılelere bakıyor nur hnm o yuzden yok