• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

konyada yaşıyorum canım, oradada yapılıyor ama çok araştırdım en iyi hastanenin burası olduğuna karar vererek geldim. Hayırlısı olur inşallah

selam canım bende Aksaray'dan geldim pazar günü opu Müstecep Bey yaptı 4 yumurtam toplandı. Sana birşey soracağım acaba transferinin kaçıncı gün yapılcağı belli mi? Kim yapacak?

Evet insan kendisini kendi doktorunda rahat hissediyor gerçekten. Benim doktorum Nur Hanım. Pazartesi kontrolum var ama izinli. Başka doktor muayene edecek, şimdiden gerildim.

canım benım oncellıkle hayırlı olsun.benımde doktorum nur hanımdı hayatımda tanıdıgım en mukemmel doktor.sımdı kızımla hala ona muyane oluyoruz.o olmadıgı zaman genelde aynur hnm a verıyor hastalarını ıcın rahat olsun eger 1 defalık ona gıdıceksen oda cok sıcak kanlı bır doktor.insallah sızde bebıslerınıze kavusursunuz...:49::nazar:
pazartesı gunu etılerde hamılelere bakıyor nur hnm o yuzden yok

Son düzenleme:
canım benım oncellıkle hayırlı olsun.benımde doktorum nur hanımdı hayatımda tanıdıgım en mukemmel doktor.sımdı kızımla hala ona muyane oluyoruz.o olmadıgı zaman genelde aynur hnm a verıyor hastalarını ıcın rahat olsun eger 1 defalık ona gıdıceksen oda cok sıcak kanlı bır doktor.insallah sızde bebıslerınıze kavusursunuz...:49::nazar:

Sağol canım. Dün Aynur Hanım gördü bugün Semra Hanım. Opu'ya daha başka bir doktor girecek ama ne yapalım. Şişli'de gebe takibi yapılıyor mu yoksa başka şubeye mi gidiyorsun? Kızın hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere...

Son düzenleme:
Sağol canım. Dün Aynur Hanım gördü bugün Semra Hanım. Opu'ya daha başka bir doktor girecek ama ne yapalım. Şişli'de gebe takibi yapılıyor mu yoksa başka şubeye mi gidiyorsun?

ılk ultrason sıslıde daha sonra etılerde.nur hnm bana şişlide sadece tüp bebek tedavısınde olanlara bakıldıgını soyledı.yanı daha sonrası ıcın etıler bız 4 aydır etılere gıdıyoruz 10-12 gunde bır gıdıyoruz.ayın 12 sınde ılk defa sıslıye gelıcez herseyın basladıgı yere heycan yaptık valla.nostaljı olucak:emir_bebek:

aman da aman büyüsünler minnaklar.biraz rahatsız ediyor evet.ben de olmuştu.dikkat et kendine ağır kaldırma demişlerdi bana.sende ani hareketler yapma canım

Sona yaklaştık :) Bakalım nasıl bir son bekliyor bizi...

selam canım bende Aksaray'dan geldim pazar günü opu Müstecep Bey yaptı 4 yumurtam toplandı. Sana birşey soracağım acaba transferinin kaçıncı gün yapılcağı belli mi? Kim yapacak?

Merhaba mustubacım. Hayırlı olsun. İnşaallah güzel haberler verirsin.

kızlar benim transferim yapıldı Hayırlısı olur inşaallah.

Merhaba canım. Hadi hayırlı olsun. Kim yaptı transferi? Nasıl geçti? Aydınlat bizleri :)

ılk ultrason sıslıde daha sonra etılerde.nur hnm bana şişlide sadece tüp bebek tedavısınde olanlara bakıldıgını soyledı.yanı daha sonrası ıcın etıler bız 4 aydır etılere gıdıyoruz 10-12 gunde bır gıdıyoruz.ayın 12 sınde ılk defa sıslıye gelıcez herseyın basladıgı yere heycan yaptık valla.nostaljı olucak:emir_bebek:

Ne güzel :) Bizler de görürüz o günleri inşaallah. O kadar sık takip yapıldığını bilmiyordum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

Ne güzel :) Bizler de görürüz o günleri inşaallah. O kadar sık takip yapıldığını bilmiyordum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

ınsallah bırde herseye moralınızı bozmayın.benım 14 tane yumurta toplanmıstı ıcınden 1 tane olgun cıktı.daha sonra hepsı sıvıya kondu umudumuz kesılmıstı artık 6 tane daha olgunlastı.topamda 7 oldu.doktorlar umut yok artık tedavıyı kesıcez demıstı bır mucıze oldu.nur hnm da kızım ıcın mucıze dıyor zaten.yanı eger alnınıza yazılmıssa ne olursa olsun oluyor..

ınsallah bırde herseye moralınızı bozmayın.benım 14 tane yumurta toplanmıstı ıcınden 1 tane olgun cıktı.daha sonra hepsı sıvıya kondu umudumuz kesılmıstı artık 6 tane daha olgunlastı.topamda 7 oldu.doktorlar umut yok artık tedavıyı kesıcez demıstı bır mucıze oldu.nur hnm da kızım ıcın mucıze dıyor zaten.yanı eger alnınıza yazılmıssa ne olursa olsun oluyor..

Aynen öyle canım. Nasibimizde varsa bir yumurta dahi olsa olur yoksa isterse 20 yumurta olsun olmaz. Hayırlısını nasip etsin Allah'ım.

kızlar benim transferim yapıldı Hayırlısı olur inşaallah.

Hayirli olsunnn...Guzel sonucunu okumak nasip olsun insallah...

Tebrik ederim...Saglikla kucagina alman dilegiyle...15 haftalik bebisin son kontrole ne zaman gittin..kiz oldugunu Nur hnm mi soyledi.kac haftalikken..
Sorma nedenim 12.haftadan sonra banada kiz demisti 16.haftada erkek demez mi:53:gunlerce kizim diye sevdigim oglan mis ...:33:Hayirli saglikli evlat olsunlar..

Back
X